Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kıslar..

eguness tavsiyeler için sağol canım..bildiğimiz yanlışları hep yapıyoruz..karatay da kısır serbest deyip abartıyorum..

filizim çok geçmiş olsun sınavdan beri hep hasta mı yavrum..ah kıyamam yaa benim kız da bu gün boğazım acıyo dedi bakalım sonu nereye çıkacak

haklısın valla hep aynı şeyleri ye ye sıkıldık beyaaa

kalorisi çok canım kısırın o yüzden ama bence karatay değilde başka diyet uygula

Slm kızlar yumurta,greyfurt suyum,ve 4 küp kadar dan oluşan kahvaltımın ardından yeşil fasulye ve yoğurttan mütevellit öğle yemeğimi yedim aksama bel'i değil menüm .ah serum ah ya bu sene niye böyleyiz çözemedim hala diyet moduna giremedik.filizim çok geçmiş olsun tatlım yaaaa başkanım senin cimcimeye fe geçmiş olsun ... gene gelicem.inş.selametle.kızlar

kalorisi çok canım kısırın o yüzden ama bence karatay değilde başka diyet uygula
canım ben zaten sadece karatay yapmıyorum karatay dukan karışımı duraklama olunca proteine dönüyorum..ama bu sefer bi türlü rayına oturtamadım..başka diyet yapamam ben.. bizim buradaki bazı arkadaşlarla maceramız kilo alıp vermelerimiz 2-3 yıla dayanıyor yeni değil anlıyacağın.. aramızda istediği kiloya inip mezun olanlarımız da var ama ben tutarsız olanlardanım maalesef..artık bu son olsun diyorum inşallah

olsun canım devam aynen şekerli şeylerden uzak duralım

tavsiye ederim canım ben beğendim bir koku gelmedi burnuma ben içine kahvaltıda yediğim peynir maydonoz roka koyup sarıyorum yiiyorum dene bak güzel oluyor
sağol canım benim diyettede var zaten 1 kere yaptım bi daha yapıcam birde o marketinkini deneyeyim bulursam tabi
hep hasta yavrum yaaa bugünde aşı olmuşlar hiç hali kalmadı bende onunla ilgileniyorum
sende kuzuya iyi bak canım sıcak tutsun kendini

cakmelcim sağol canım iyi dileklerin için
bugün akşamı yazamamıştım
dünkü ciğeri actifrayda pişirmiştim
bugünde actifrayda kabak yaptım üzerine yoğurt+bol yeşillik+mandalin akşamki menüm böyle
yürüyüşlere başladım 40 dakika yürüyüş
haraket şart

AH Canım gel de anlat ergenyusa..bugün daha fena birde aynı benim gibi regl ile birleşiyor hastalığı vücut direnci düşüyor..okula göndermedim eve d 2 de gelicem..tavuk suyuna mercimek çorbası yaptım(başka çorba içmez hatun.) ıhlamur yaptım ben gelene kadar idare eder heralde..

günaydın güzeller

akşam

kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
yoğurtlu semizotu
salata

bu sabah

peynirli salçalı omlet
zeytin
2 çeri
2 ceviz 2 gün kurusu
ıhlamur

sersum kaçar..

günaydın kızçeler
akşam yemeği yemiyorum malum ama 5 gibi kendime kahvaltılık hazırlıyorum
domates
salatalık
peynir
yumurta
yeşillik yiyiorum 5 tee sonra hiçbişey yemek yok bu hafta bakacağım kiloya ne olacak

sabah menümde aynı akşamkiyle
sadece öğle yemek yiyiorum

selam kızlarben bugün baaya bi yoğun gün yaşadım kızımı sabah kaldırayım dedim bide ne göreyim çocuğun her yeri şişmişkolunu hiç oynatamıyo tuvalete beraber gidip geliyoz o derece boğazlarından konuşamıyo baya fecidi korktum okula gitmedi tabi hemen taksiye attım hastaneye götürdüm alerji aşıdan olmuş görünüyo okuldakilerde grip olanlar olmuş kollarını kaldıramıyomuş ben bilsyedim aşı olacağını yaptırmazdım hasta hasta
çocuğum çok yıprandı teogtan beri uğraşıyoz bi aşı eksikti sinir oldum hastanede boğazz iltabından dolayı 1 iğne alerjiden dolayıda 1 iğne yedi mecbur yine taksiyle döndük şimdide istirahat ediyo bu arada 3 günlük rapor verdi doktor pazartesi kontrole gidicez işte böyle baya bi uğraştım sabah sabah
yediğime gelince
sabah sadece 2 hurma
öğlen= 1 lavaş içine+1 yumurta+peynir +maydonoz tere koydum+5 zeytin+1 kivi+1 bardak ayran
çayyy
ikindi =meyveli yoğurt
akşam= pırasa yemeği+yoğurt+salata yada yeşillik
çok koşturdum bugün yürümem heralde kızımı takip ediyorum devamlı mızırdanıyo malum
birde yaptığım yeşil zeytin bu sene daha güzel olmuş baya hoşuma gitti

gönderme canım iyice bak sersum benim kız fena sonra ilerliyo bu boğaz ağrısı şifalar olsun inşallah

tekrar geçmiş olsun kızlaaaarr kuzularınıza ALLAHIM şifa versin inşallah.

kahvaltım
karaturp 1 tane limonlu
greyfurt suyu
1 haşlanmış yumurta
3 parmak peynir
2 tk beteği bol bal

öğleyin kız kardeşim vardıııı

4 ince dilim kepek keki (buğday kepeği-maden suyu-2 yumurta 1 avuç içi kadar un ve pekmezden mamul ettim)
yarım simit
kahve

akşama salata veya yoğurtla geçiştiricem inşallah.

selametle...

esmaül hüsnadan: ES- SELAM mevlamızın adıdır ve her türlü tehlikeden koruyan demektir

iraden süper canım umarım çok güzel bir sonuç alırsın
ayy aşıyı unutunca senin gibi mi oldu diye korktum canım..çok çok geçmiş olsun..Allah beterinden saklasın
ne aşısı o canım yaa bizimkiler hiç olmadı ki geçen yıl..
kıyamam dinlensin iyileşsin inşallah
benim kız da yatıyor ben de eve erken geldim tv için gelecekler sinema paketi aldık bakalımyarın gitmesi lazım dersleri önemli..inşallah artmaz ilaca başladım
gönderme canım iyice bak sersum benim kız fena sonra ilerliyo bu boğaz ağrısı şifalar olsun inşallah
ah sorma bebeemm

çakmelim sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…