Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dünkü menüm
sabah=1 tb. unundan lavaş+1 yumurta+peynir+zeytin+2 ceviz+1 kivi +çayyyy
öğlen = yok
ikindi = yok
akşam=1 buçuk lahmacun+2 ayran+salata
sabah kahvaltısını 10 da yaptık 2 öğün yedim
öğlenden akşama kadar doktorda olduğumuz için sadece kafetaryada 1 nescafe 2 çay içtim
bügün sabahda= 1 lavaş+1 yumurta+peynir+zeytin+tere+2 ceviz+çayy
10 da yaptık kahvaltıyı
öğlen=yok
ikindi belli deyil
akşam=parça tavuk +sebze yemeği+meyve+yoğurt+yeşillik yada salata
dün pazardan süt alamadım eşimle günlük süt aldık marketten onunla yoğurt yaptım ilk kez denedim henüz tatmadım market yoğurt larını hiç sevmiyorum yiyemiyorum en azından böyle yapayım dedim zaten 2 buçuk kilodan yapıyorum

Slm kizlar. .ben geldim..bildirimimi yapip listeyi yapayim..zaten bir avuc kisiyiz..nerdesiniz yahu kacaklar..
gecen hafta 84,4
Bu hafta 83,9
Giden -500
Spor yoktu kosusturmaca coktu:)

eline sağlık yıldızcıııım

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

ayrıca ALLAHIM kızını size bağışlasın inşallah doğum gününüz selametli ömurlere çığır açsın...

filizcim tekrar geçmiş olsun...

kahvaltım 1 elma

öğle

yarın kase kısır
1 kepekli baharatlı kurabiye
1 kepekli vişne marmelatylı kurabiye
1 kepekli tuzlu kurabiye
1 ağlayan gelin pastası

misafirim vardı kızlar komşularımla çok güzel muhabbet ettik.

akşam
1 kase yoğurt

herkese hayırlı haftasonlarııııı

esmaül hüsnadan
KUDDÜS : maddi ve Manevi kirlerden arındıran demek. Allahım bizi kuddüS adıyla tertemiz etsin inşallah

amin canım inşallah

süppersin bebişimmm
ah kıyamam canım yaa..sınav stresinin üzerine bir de bu Allahım beterinden korusun dermansız dert vermesin...
dersaneyle takviye eder canım yeter ki iyi olsun..öpüyorum kızımı çok çok geçmiş olsun terardan

biz de öyle düşündük canım tivibuuuu hu huuu aldıkkk heheheh
ayy ben de artık kendim mayalıyorum yoğurdumu canım harika oluyor hem de çok mutlu oluyorumbir de benim sütçüm doğal yoğurt mayasını bile satıyor kıss..valla süper..

öncelikle filizimi ve ilk 3 ü çoook çok tebrik ediyorum..ben de artık toparlanma kararı aldım böyle gitmez.
ellerine sağlık yıldızım

günaydın kısslar.....

eşim nöbetçi beraber kahvaltı yaptık onu yolladım geldim..

bugün iş arkadaşıma gideceğim malum bugün serbest günüm denk geldi ama gene de az yemeyi düşünüyorum..salatalarla idare ederim...p tesiden itibaren 3 gün pro hedefliyorum..lakin fena saldım bunun sonucu sersuma yolsu elektrik olarak gelir vallaen azından hedefim yeni yıla 7 li rakamlarla girmek sonrası aşağı doğru inşallah

kahvaltım

salçalı omlet
kaymak
peynir
zeytin
çayyy

sersumcum sağol canım ilgi ve alakan içinsenin kuzu noldu yazmamışsın toparlandımı
bugün yediklerime gelince
sabah=2 lavaş+biri peynirli yumurtalı diğeri tavuklu ve çayy +yeşillik
öğlen yok geç kalktığımız için
ikindi=muzlu yoğurt ve tarçın
akşam= fırında hamsi buğlama +yeşillik
bugün pazara gittim 3 te döndüm yürüyüş yapıcaktım ama olmadı gün çok kısa yetmiyo kızlar yaaaa bide pazarım olunca onları yerleştirdim dolaba hamsiyi güya ayıkladılar ortasını çıkarmamışlar tekrar ayıkladım falan böle yani eşimde 5 buçukta geliyo ancak yetiştirdim

serbest gününde yeseydin kıs sonra aklın kalır benim kalıyo yemessem bitter gofretleri çok seviyom mesela mutlaka yerim

işte kızlar buda benim yoğurdum
özellikle bakır kabı aldım çok özendim yoğurduda güzel oluyo dolabada kolaylıkla sığıyo 2buçuk litre alıyo

Eklentiler

• 20141206_145002.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 84
sağol bebeemmm...iyi iyi benim ki çok şükür kavga bile ettik bu sabah
kızın da daha iyidir inşallah

ay ben de sinir oluyorum öyle temizlemelerine evde yeniden temizlemektense temizlenmemiş alıyorum
serbest gününde yeseydin kıs sonra aklın kalır benim kalıyo yemessem bitter gofretleri çok seviyom mesela mutlaka yerim
yedim kıss yedimmben de eti gurme ye bayılıyom maalesefff

işte kızlar buda benim yoğurdum
özellikle bakır kabı aldım çok özendim yoğurduda güzel oluyo dolabada kolaylıkla sığıyo 2buçuk litre alıyo
güle güle kullan canım harika olmuş maşallah...benim yoğurdum da çok güzel oluyo ..ama senin kabına bayıldım doğrusu

selam canlarım gene filizimden başka kimseler uğramamış..

dün arkadaşta bayaa kaçırdım ben söylemeyeyim ama siz anlayın gari

bu sabah

sucuklu omlet
peynir zeytin
kızarmış hellim
1 dilim kepek ekmeği

vee çay keyfimm
evi dün temizlemiştim..bugüne sadece çamaşırlar kaldı..yarın gene işbaşı..offff

2 hafta sonra 10 günlüğüne izne ayrılıyorum ..sabırsızlıkla bekliyorumm..iznim geldi beyaaa

Slm kizlar..
dun cok agrim vardi bi kac gundur yine cok agriliyim boynumdan..sinir yapiyo bu agri bana..bide bi kac gune regl oyy oyy yanima yaklasilcak gibi degil..
ama cok sukur bugun daha iyiyim..evi topladim yemegi ocaga koydum bide bal kabagi tatlisi yaptim biskuvili..utulerimi yapmayi planliyorum bugun..
birde sabah eski ajandalarimi buldum onceden kilo verirken notlar almistim..cok azimliymisim o zamanlar..yine istiyorum oyle azimli olmayi..artik gunluk 3 mil lesliyle yurume karari aldim. .yoksa kilo milo gitmiyo..
filizcim afiyet olsun yogurdun icin..
bende ne zamandir yapmiyorum..baslasam iyi olucak..
sersumcum misafirlikte bende hic dayanamayanlardanim..afiyet olsun. ..bugunu hafif gecirip dengeleyebilirsin..
sabah pek bise Istemedi canim az uz kahvalti ettim yinede..
sonra ara olarak elma yedim..
4 gibide yemegimi yerim..
Mantarli et sote
yalanci dovme pilavi
salata
yogurt

Kizceler bende giremedim haftasonu utu camasir temizlik derken anca yerime oturdum calisan insn için vakit cok kisitli bnde bugun cikolata yedim malesef kizlar :)

bugün ben de kociş de pro yaptık kahvaltıda..kendileri de kilo almış ekmek yok
sen veremiyon beni semirtiyon diyoo

kahvaltım

omlet
peynir
yoğurt

regl 2. günüm..cuma şişliğimden belliydi..cumaya da tam ödemler inmez bakalım noolcak...ama kararlıyım 3 gün olmasa da 2 gün pro şart..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…