- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
eline sağlık yıldızcıııım
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
ayrıca ALLAHIM kızını size bağışlasın inşallah doğum gününüz selametli ömurlere çığır açsın...
filizcim tekrar geçmiş olsun...
kahvaltım 1 elma
öğle
yarın kase kısır
1 kepekli baharatlı kurabiye
1 kepekli vişne marmelatylı kurabiye
1 kepekli tuzlu kurabiye
1 ağlayan gelin pastası
misafirim vardı kızlar komşularımla çok güzel muhabbet ettik.
akşam
1 kase yoğurt
herkese hayırlı haftasonlarııııı
esmaül hüsnadan
KUDDÜS : maddi ve Manevi kirlerden arındıran demek. Allahım bizi kuddüS adıyla tertemiz etsin inşallah
süppersin bebişimmmbildirim zamanı
filiztoprak
b. tarihi= 7 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta=72.5
bu hafta=71.1
fark=1.4
haftalık yüzde=1.931
toplam fark=6.9
hedef=63
spor= bol haraket koşturmaca 1 günde bantta yürüyüş
bu hafta biraz fark ettim bu diyeti yapalı 3-4 hafta oluyo demekki vücut sinyalleri aldı mutluyum
yürüyüş planımdaydı bu hafta fakat kızım hasta olunca yapamadım ama hareketli bir haftaydı
hepinizi öpüyorum
ah kıyamam canım yaa..sınav stresinin üzerine bir de bu Allahım beterinden korusun dermansız dert vermesin...geçmiş olsun sersumcum
kızımın durumu belli oldu canım aşıdan deyilmiş boğaz enfeksiyonu vardı doktor bi ilaç vermişti o da alerji gibi ama deyilmiş döküntü dedi doktor yavrum heryeri kıpkırmızı yüzünden poposuna ayaklarına kadar indi kızarıklık zatüre geçirmişti önceden ondan dolayı akciğer filmi istediler çok şükür temiz çıktı raporu var 1 hafta ama dersler önemli en azından cumartesi,pazar dersaneye dersaneye gidecek bişe çıkmassa boğazları fena zor konuşuyo bakalım ilgileniyoruz geçecek inşallah
sinema paketi iyi olmuş canım bizde dizi izlemiyoz sadece seksenleri izliyoz dijitürk paketimiz var ordan film seçip izliyebiliyoruz en azından en güzeli öbürtürlü dizilere bağımlı oluyo insan
ayy ben de artık kendim mayalıyorum yoğurdumu canım harika oluyor hem de çok mutlu oluyorumdünkü menüm
sabah=1 tb. unundan lavaş+1 yumurta+peynir+zeytin+2 ceviz+1 kivi +çayyyy
öğlen = yok
ikindi = yok
akşam=1 buçuk lahmacun+2 ayran+salata
sabah kahvaltısını 10 da yaptık 2 öğün yedim
öğlenden akşama kadar doktorda olduğumuz için sadece kafetaryada 1 nescafe 2 çay içtim
bügün sabahda= 1 lavaş+1 yumurta+peynir+zeytin+tere+2 ceviz+çayy
10 da yaptık kahvaltıyı
öğlen=yok
ikindi belli deyil
akşam=parça tavuk +sebze yemeği+meyve+yoğurt+yeşillik yada salata
dün pazardan süt alamadım eşimle günlük süt aldık marketten onunla yoğurt yaptım ilk kez denedim henüz tatmadım market yoğurt larını hiç sevmiyorum yiyemiyorum en azından böyle yapayım dedim zaten 2 buçuk kilodan yapıyorum
biz de toparlanalım artık çok saldık çookkkkHayırlı sabahlar kızlar pes etmek üzereyim 1aydır kaçamak yok gram veremedim
Aynıyim 75.5
serbest gününde yeseydin kıs sonra aklın kalır benim kalıyo yemessem bitter gofretleri çok seviyom mesela mutlaka yerimgünaydın kısslar.....
eşim nöbetçi beraber kahvaltı yaptık onu yolladım geldim..
bugün iş arkadaşıma gideceğim malum bugün serbest günüm denk geldi ama gene de az yemeyi düşünüyorum..salatalarla idare ederim...p tesiden itibaren 3 gün pro hedefliyorum..lakin fena saldım bunun sonucu sersuma yolsu elektrik olarak gelir vallaen azından hedefim yeni yıla 7 li rakamlarla girmek sonrası aşağı doğru inşallah
kahvaltım
salçalı omlet
kaymak
peynir
zeytin
çayyy
sağol bebeemmmsersumcum sağol canım ilgi ve alakan içinsenin kuzu noldu yazmamışsın toparlandımı
bugün yediklerime gelince
sabah=2 lavaş+biri peynirli yumurtalı diğeri tavuklu ve çayy +yeşillik
öğlen yok geç kalktığımız için
ikindi=muzlu yoğurt ve tarçın
akşam= fırında hamsi buğlama +yeşillik
bugün pazara gittim 3 te döndüm yürüyüş yapıcaktım ama olmadı gün çok kısa yetmiyo kızlar yaaaa bide pazarım olunca onları yerleştirdim dolaba hamsiyi güya ayıkladılar ortasını çıkarmamışlar tekrar ayıkladım falan böle yani eşimde 5 buçukta geliyo ancak yetiştirdim
yedim kıss yedimmserbest gününde yeseydin kıs sonra aklın kalır benim kalıyo yemessem bitter gofretleri çok seviyom mesela mutlaka yerim
güle güle kullan canım harika olmuş maşallah...benim yoğurdum da çok güzel oluyo ..ama senin kabına bayıldım doğrusu
işte kızlar buda benim yoğurdum
özellikle bakır kabı aldım çok özendim yoğurduda güzel oluyo dolabada kolaylıkla sığıyo 2buçuk litre alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?