selam kızlar
tatilim başladı..çok şükür dinlenme zamanı.
dün evi temizledik bugün rahatız..iş bitince insanın kafası da rahat ediyor..
kahvaltım
pastırmalı omlet
çeri ve salatalık söğüş..
peynir zeytin
çay çayy
daha bizimkiler uyuyor ben gidip kahvaltıyı hazırlayayım
Çok üzücü ya Allah sabır versin
Kızlarrrrr herkes yayınlamış valla niye bu sene moda giremiyorum ya
hadi hayırlı olsun bol kazançlarÜye olmak isteyen arkadaşlar için ocak ayı üyelik 1(bir) TL
Kayıt linki
http://tr.oriflame.com/recruits/onl...35&theme=registrationTheme4&_requestid=890911
Ek iş yapmaya karar verdim kızlar
Ne zamandır istiyorduk bi kaç arkadaş
Allah rahmet eylesin sersumcuğum
Allah geride kalanlara sabır versin
of yaa neden böyleyiz bilemiyorum bu seneVeriyorum ama hiç koruyamıyorum ki bğazımı tutamadığım için inşallah bundan sonra verelim artık canım sen de ben de
Allah korusun canım
valla haklısın soğuklarda evde olmak harikaOh dinlen canım güzelce hava da buz gibi iyi tatiller
ben de kalan karabuğdayları mı yesem ne..sen nasıl yapıyorsun canım haşlama mı pişiriyor musunGünaydın kızlar
Hafta sonu kaçamaklı geçti inşallah bu hafta dikkat edebilirim
Henüz kahvaltı yapmadım ama omlet yemeyi düşünüyorum, peynir zeytin yanına da
Çakmelcim karabuğdayı ben severek yiyorum hatta bitmesin diye az az yapıyorum bi arkadaş getirdi rusyadan onu yediğim zamanda iyi su kaybettiriyor
Hepinize iyi haftalar
günaydın kızlar güzel bi haftasonu geçirmenizi dilerim
Günaydınlar kızlarrrr haftanız güzel geçsin
kahvaltı:
yarım ekmek
3 tatlı kaşığı kuş burnu marmelatı
1 yumurta
omlet
az kalmış canım sık vallaSlm
1 yumurta
2 elma ile kahvaltı yapıldı
2 avuç çerez ile kahve öğle yemeği yendi
Akşama yoğurt
Ee 40 gün sonra kardeşimin düğünü var ne verebilirsem artık
Herkese huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum...
amin
sorma sorma
hadi hayırlı olsun bol kazançlar
amin
of yaa neden böyleyiz bilemiyorum bu sene
valla haklısın soğuklarda evde olmak harika
ben de kalan karabuğdayları mı yesem ne..sen nasıl yapıyorsun canım haşlama mı pişiriyor musun
naaptın kıss yarım ekmek
az kalmış canım sık valla
selam canlarım...bugün mayışma günümüz eşimle..hehehe
tatil yanee...
kahvaltım
peynirli omlet
1 dilim kepek ekmek
peynir zeytin
çeri domates
çayy çayyy
bu soğuklarda yürüyüş hiç mantıklı değil valla hasta oluruz dedim eşime oturduk kaldık..ama dün alışverişe gittik bol bol yürüdük...
dün akşam ki menümü de yaziimm
ıspanak
yoğurt
turşu
3-4 kaşık makarna
yarın mutfak tezgahım değişecek..taşınalı 5 ay oluyo anca sıra geldineyse geç olsun güç olmasın
saldık mı geçiyoruz o sınırı bende de öyle oldu maalesef..Ben de bilmiyorum canım ,bir de nasılsa belli bir kiloyu hiç aşmıyorum diyordum ,o psikolojik sınırı da aştım yani bu sene
Arkadaşın tarifine göre yapmıştım bi ara, önce haşlıyorum ağzı kapalı suyunu çekince tereyağı ekliyordum, son yaptıklarıma yağ eklemedim çünkü makarna ya da pilav yerine kullandım karabuğdayı, mesela çocuklara kıymalı soslu makarna yapınca ben de kıymalı karabuğday olarak yedim ya da karabuğday üstü kuru fasulye ya da direk yoğurtla beraber, iyi kilo verdiğim haftalarda kullandım bu hafta da yapayım
valla senle ben hasta oldukmu fena oluyoruz canım aman diyeyimBen de yürümeye korkuyorum bu ara çok ayaz
Kolay gelsin canım evet geç olsun güç olmasın
teşekkürler canım bilgi için bakalım bide sorarız öğreniriz çok zor bu işlercanım att olmayı istiyorsa bence de sağlık meslek lisesine gitsin..sonuçta yüksek okulu kazanamasa da kpss ile atanabiliyor diye biliyorum..değişmediyse tabii..her yıl bişeyi değiştiriyorlar..okuldan daha kesin bilgi alırsınız..dediğin gibi dışarıdan takviyeyle üniversite sınavına hazırlanır hem çalışır hem okur.
hayırlısı olsun inşallah
benim kız kafaya taktımı yapıyor yeterki istesin..haklarında hep hayırlısı inşallah canım
sağol bebeemm
ay bende de var hem de 2 paket
allah kızına ömür versin canım çok zor bi meslek gerçekten insanın bi anda morali bozulabiliyo bende çok etkilenirim empati kurarım hemen bana göre değil yaniiselam canlar..dün akşam çok üzücü bir haber aldım..lise arkadaşımız banyoda ayağı kayıp düşmüş ve vefat etmiş şoklardayız hepimiz..küçük bir kızı var 8-10 yaşlarında..Allahım sabır versin.üstüne birde gözümün önünde yoğun bakımda bir çocuk vefat etti..moral yerlerde tabii..bizim mesleğin kötü tarafı da bu maalesef...Allah kimseye evlat acısı ve genç ölümü vermesin
gözünaydın canım yaaaaa ohhhhh bi dinlen artıkselam kızlar
tatilim başladı..çok şükür dinlenme zamanı.
dün evi temizledik bugün rahatız..iş bitince insanın kafası da rahat ediyor..
kahvaltım
pastırmalı omlet
çeri ve salatalık söğüş..
peynir zeytin
çay çayy
daha bizimkiler uyuyor ben gidip kahvaltıyı hazırlayayım
kendi ilgisi var zaten canım bıraksam hastane acillerinde yatacak o dereceEğer normalde dersleri kötü ve ezberlemeyi çalışmayı sevmiyorsa bence sağlıkçı olmasın canım. Sadece el manipülasyonu değil sürekli eğitim ve yoğun bir iş temposu var. Ha bir de lise çıkışlı sağlıkçılar artık hemşire yardımcısı olarak çalışacak. Eğer kendi lgisi
yoksa asla tavsiye etmem....
zor işler canımteşekkürler canım bilgi için bakalım bide sorarız öğreniriz çok zor bu işler
allah kızına ömür versin canım çok zor bi meslek gerçekten insanın bi anda morali bozulabiliyo bende çok etkilenirim empati kurarım hemen bana göre değil yanii
gözünaydın canım yaaaaa ohhhhh bi dinlen artık
kendi ilgisi var zaten canım bıraksam hastane acillerinde yatacak o derece
hayırlısı olsun bakalım zaman neyi gösterecek
afiyet olsun kuzumtezgah için gelecekler kahvaltı bitti..mutfak toplandı..
kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
peynir zeytin çayy
inşallah çabuk biter de temizler yerleştiririz..ne çektik bee bu mutfaktannnn
neyse ki kırık tezgahtan kurtuluyorum...
sonra gelirim öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?