- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
ah canım tatilin yaklaşmış bayagünaydın güzeller..2 gündür üstümde bir halsizlik..sormayın gitsin.bilgisayarın başına bile oturamadım..
yarın son iş günüm gelsin 2 hafta tatil...Ankara iyice soğudu bu soğuklarda işe gitmemek harika olacak...
kahvaltım
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
peynir zeytin
çay
kızım gene kötüyüm diyor ama şapka giy diyorum beni dinlemiyor..sabah 7 de evden çıkıyor hava buz..neyse bugün giydi ama umarım geç kalmamıştır..devamsızlığı da çok arttı.
ah canım en zor karar hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruzcanım hiç istemiyoruz aslında.
büyüttük çocukları derken gecikme oldu. test yaptım sersumcum..ve şoku yaşadık
bir kaç gün eşimle kürtaj konusunda baya yoğunlaştık.
karar aşamasındaydık . fakat arkadaşlarım bana yapma demesi ile ikileme düştüm.
şimdi kürtajdan vaz geçtik.
yarın bi kontrole gidiyorum . nedir ne değildir bilmiyoruz sersumcum.
sağol canımgeçmiş olsun canım ya
hayırlı olsun canım nişanınız darısı diğer kardeşlerinin başınaslmmmm
kardeşim nişanlanıyoooo
çoook mutluyum 1'i daha gittti kalan 2 sine hayırlı kısmetler inşallah...
dün nişan alışverişi ve tabi yemeği
kahvaltım
yumurta ve marul peynırdi dun.
öğle aile yemeği ve cıslar...
akşam kahve ve çikotop kurabiye
bugün
kahvaltım
karabuğday kahve kaju-bedem-ceviz
öğle
karabuğday-yoğurt
akşama
karabugday yoğurt
şuan elimde sutlu kahvemmmm
adilemir canım: o bebeğin bu dünyada nasibi varmış ki mevlam size onu hediye etmiş.
hiç ALLAHın hediyesine kıyılır mı?
dinen uygun değil canım düşünceniz, cinayet hükmü niteliğinde yanlış bilmiyorsam. ben yazmadan gecemedim,müslümanız sonuçta .ve burada yazıştığımıza göre bence komşu hükmünde yakınız birbirimize o nedenle düşüncelerimi paylaşmak istedim.Bir kul doğuracaksın az buz bırşey değil bu bir kez daha anne olacaksın ne buyuk bir görev,bir kez daha cennet ayaklarının altına serilecek ne büyük bir ödül değil mi?
ALLAHım yardımcınız olsun...
Amin canım benim . Allah hayırlısını versin hakkımızda inşallahah canım tatilin yaklaşmış bayabu çocuklar hiç laf dinlemiyo sırf bu yüzden ben götürüyom atkı.kaban sarıyom sonra okula girince tekrar getiriyorum eve öğlen tekrar gidip alıyorum amannnnn uzun iş napcan üşütmesin diye peşindeyiz
inşallah senin kızında hastalanmaz bu arada lise nasıl gidiyo canım benim yeğenim baya zorlandı öğretmenler anlatıp çıkıyomuş fazla ilgili olmuytomuş tabi ortaokul gibi olmaz baya düşme var derslerinde dersaneyede gitmiyodu çok çalışkanlar bile tökezlemiş lise zor diyor gözüm korktubi sorayım dedim senin kız memnunmu
elime gelince çok derin deyil ama morardı bükünce kanıyo dolayısıyla iyileşmiyo birazdan yemek yapıcam zor oluyo
hatırlamam mı kıs çok kesmiştin ahhh kıyamam derin olunca demekki hala fark ediyo öpüyorum canım
ah canım en zor karar hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz
sorma alarm durumundayım
günaydın güzeller..2 gündür üstümde bir halsizlik..sormayın gitsin.bilgisayarın başına bile oturamadım..
yarın son iş günüm gelsin 2 hafta tatil...Ankara iyice soğudu bu soğuklarda işe gitmemek harika olacak...
kahvaltım
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
peynir zeytin
çay
kızım gene kötüyüm diyor ama şapka giy diyorum beni dinlemiyor..sabah 7 de evden çıkıyor hava buz..neyse bugün giydi ama umarım geç kalmamıştır..devamsızlığı da çok arttı.
canım hiç istemiyoruz aslında.
büyüttük çocukları derken gecikme oldu. test yaptım sersumcum..ve şoku yaşadık
bir kaç gün eşimle kürtaj konusunda baya yoğunlaştık.
karar aşamasındaydık . fakat arkadaşlarım bana yapma demesi ile ikileme düştüm.
şimdi kürtajdan vaz geçtik.
yarın bi kontrole gidiyorum . nedir ne değildir bilmiyoruz sersumcum.
valla en iyisini yapıyorsun filizim disiplinin altında hemdeah canım tatilin yaklaşmış bayabu çocuklar hiç laf dinlemiyo sırf bu yüzden ben götürüyom atkı.kaban sarıyom sonra okula girince tekrar getiriyorum eve öğlen tekrar gidip alıyorum amannnnn uzun iş napcan üşütmesin diye peşindeyiz
inşallah senin kızında hastalanmaz bu arada lise nasıl gidiyo canım benim yeğenim baya zorlandı öğretmenler anlatıp çıkıyomuş fazla ilgili olmuytomuş tabi ortaokul gibi olmaz baya düşme var derslerinde dersaneyede gitmiyodu çok çalışkanlar bile tökezlemiş lise zor diyor gözüm korktubi sorayım dedim senin kız memnunmu
elime gelince çok derin deyil ama morardı bükünce kanıyo dolayısıyla iyileşmiyo birazdan yemek yapıcam zor oluyo
hatırlamam mı kıs çok kesmiştin ahhh kıyamam derin olunca demekki hala fark ediyo öpüyorum canım
al benden de o kadarYiyorum içiyorum şişiyorum
Sersumum donuyorum kız ben de.... Sabahın 6.30 unda evden çıkyıorum
al benden de o kadar
kıs ben de donuyom..hem ben 8.30 çıkıyom bide..sizi düşünemiyorum..eşim 6.45..kızım 7 de çıkıyo..
günaydın canımcım.Allah razı olsun sağolasınız kızlar...
Karabuğday sabahtan yedim evet napim gitsin de kurmalıyım mantığı.
Yoğurt
Kaju ceviz badem 1 avuç yanında kahve
Kızlar şimdi okula gidicem do üste tartılma işi o yaparım inşallah vermişim dir.
Hadi hepimizin yüzü gülsün.
günaydın canımcım.
karabuğdayı nereden alıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?