geçmiş olsun tatlım...bebişi evde bırakıp işe gitmek çok zor..Allah yardımcın olsun..ama şanslısın ki eşin bakıyormerhaba kizlar nasilsiniz ??
sizleri unuttum sanmayin .. tatilim bitti geri donduk .. gelir gelmez yavru kus hastalandi asiya bagli olarak .. neyse gecti artik .. sonra ise basladim .. sabah ve aksam gorevlerim oluyor .. yavru kusa babasi bakiyor .. boyle idare ediyoruz .. suan iyi gidiyor .. masallah ..
diyeti , karatayi sormayin gitsin .. yilbasi , parti gunleri , buranin kutsal gunu derken .. is yerinde oldugum icin kacanaklar kacinilmaz oldu .. tarti da bozulmasi isabet oldu .. :)
neyse ,, yilbasindan sonra derhal diyete basliyorum .. ilk bir hafta yumurta diyeti yapacagim .. sut verdigim icin proteine agirlik verecegim .. nisana kadar baya hayallerim war durun bakalim ne olack ... ilkonce su fazlaliklardan kurtulalim da :)
aynen canım en güzeli evvGunaydin kizlar bugun karatayda 2. Gunum dun hic kacamak olmadi arti azda yuruyup bisiklet surdum hemen faydasini gordum bugun -1700 ile uyandim dune gore..yasasin karatay..
dun ikinci ogunum balik salata ve brokoli haslamaYdi..
bugun yine kkk ile gune basladim..ikinci ogunum iskembe corbasi ve karnibahar kisiri olucak ins...
bol suu ...
cakmelcim sabret kilon degismesede yaglar kasa donuyordur..kiloda gidecek yeterki biz kararli olalim..
sersumcum ohh gezdun geldin..evi gibi yok insanin..
kaneelcim hosgeldin..
aynen canim direncler tavan yapmis .. halbuki varmi karatay gibisi .. yok ama deger bilemeiyoruz iste .. neyse zararin neresinden donsek kardir .. yeni yil ile bende diyetimi olusturup araniza katilacagim .. yapacagim diyet protein agirlikli olacak .. dogumun ardindan kalan bes kilo 1 ay icinde derhal gidecek ve insallah en kisa zamanda dogumdan once ki halimden daha zayif olacagim .. esim ile de konustum yilbasi gecesi son kacamak gecesi .. sonra mart a kadar ne rezarvasyon ne is yeri yemegi ne de fastfood ... hoc birsey yok alinmayacak .. neyse anlastik .. evde ne un ne seker ne tatli ne biskuvi ne tuzlu birseyler hic bir sey yok ..sadece saglikli kavrulmamis kuru yemis .. gerisi ya kullanildi ya verildi yada atildi .. adimlar yeniden atildi .. insallah hayirliis olsun ..
iyi geceler kizceler ..
aynen canim .. zaten saglikli besleniyorduk ama daha da ozen gostermemiz lazim :)kesinlikle kanelim..biz de eşimle ortak karar aldık..böyle gitmez yanii
aynen canim hersey onlar icin .. bir de ozlem olmasa .. :)Slm kızlar,
Kaneelcigim hoş geldin,yeni yıl ve yeni kararlar mükemmelsin.bende kuzuyu eşime bırakıyorum öğleyin görev değişimi yapıyoruz.herşey onlar için degil mi?
Dün öğleyin kabuska
Akşam kuru fasulye
Bu sabah
5 hurma
1 kase yoğurt
Üstüne sütlü türk kahvesi
Yıldızcigim dirayetini bozmadan devam ediyorum ici rahat en azından.
Dün 50 dk yürüyüş 6.3 km mesafe katedildi
Selâmetle...
aynen canim .. zaten saglikli besleniyorduk ama daha da ozen gostermemiz lazim :)
gunaydin kizlar ,
kahvaltim:
yumurta salatasi
(marul , domates, yumurta , zeytin yagi , tuz , biber ,badem )
kahve
multivitamin , d vitamini, omega3 , sut verdigim icin de ozel bi vitamin daha :)
Slm kızlar,
Kaneelcigim hoş geldin,yeni yıl ve yeni kararlar mükemmelsin.bende kuzuyu eşime bırakıyorum öğleyin görev değişimi yapıyoruz.herşey onlar için degil mi?
Dün öğleyin kabuska
Akşam kuru fasulye
Bu sabah
5 hurma
1 kase yoğurt
Üstüne sütlü türk kahvesi
Yıldızcigim dirayetini bozmadan devam ediyorum ici rahat en azından.
Dün 50 dk yürüyüş 6.3 km mesafe katedildi
Selâmetle...
inşallah canım gelince anlat maceralarınıYarın uludağa gidiyorum kızlar yokum. Hiç görmedim umarım güzel geçer...
canım nasıl geçti es es bişeler değişmişmi nereleri gezdiniz hiç anlatmamışsın amaKizlar eşimin telinden bi bakimm dedim..eskişehirde hava buz ama geziyoz otele gelip isiniyoruz nasilsa..kacamaklar yapildi ama p.tesi basliyorum kararliyim bu sefer.. artik siniri astim . ..neyse ben kaçar.hepinizi opuyom ..yarin aksam 7gibi gelirim
geçmiş olsun çiğdoşum geçecek canım zamana bırak zaman herşeyin ilacıKızlar kaç gündür doğru dürüst bir şey girmiyor boğazımdan...
Skıntılı günler geçiryorum.
Ama geçecek biliyorum.
Rabbime dua ediyorum.
İstemeden de olsa kilo verdim çünkü iştahım hiç yok. 68 i görmüştüm en son baya aldım. şuan 64.8 im 1 haftada.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?