Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bahsettigim diyet bu .. ama ben bazi seylerini degistirecegim .. mesela greyfurt yerine elma fln gibi .. kendime gore yorumlayacagim ..

Kahvaltı: Her gün aynı. 1 greyfurt, 1 ya da 2 yumurta, sade kahve ya da çay.

PAZARTESİ
Öğle yemeği: 2 yumurta, greyfurt.
Akşam yemeği: 2 yumurta, karışık salata, 1 dilim kızarmış ekmek, greyfurt ve kahve.
SALI
Öğle yemeği: 2 yumurta, domates, kahve.
Akşam yemeği: Biftek, domates, salatalık, marul, zeytin, kahve.
ÇARŞAMBA
Öğle yemeği: 2 yumurta, ıspanak, kahve.
Akşam yemeği: 2 kalem kuzu pirzola, kereviz, salatalık, domates, çay.
PERŞEMBE
Akşam yemeği: 2 yumurta, süzme peynir, bir dilim kızarmış ekmek, lahana.
CUMA
Akşam yemeği: Balıklı karışık salata, kızarmış ekmek, greyfurt.
CUMARTESİ
Öğle yemeği: Yiyebileceğiniz kadar meyve salatası.
Akşam yemeği: Bolca biftek, kereviz, salatalık, domates, kahve.
PAZAR
Öğle yemeği: Tavuk, domates, havuç, lahana, greyfurt, kahve.
Akşam yemeği: Tavuk jambon, domates, greyfurt.

Gunaydin kizlar bugun karatayda 2. Gunum dun hic kacamak olmadi arti azda yuruyup bisiklet surdum hemen faydasini gordum bugun -1700 ile uyandim dune gore..yasasin karatay..
dun ikinci ogunum balik salata ve brokoli haslamaYdi..
bugun yine kkk ile gune basladim..ikinci ogunum iskembe corbasi ve karnibahar kisiri olucak ins...
bol suu ...
cakmelcim sabret kilon degismesede yaglar kasa donuyordur..kiloda gidecek yeterki biz kararli olalim..
sersumcum ohh gezdun geldin..evi gibi yok insanin..
kaneelcim hosgeldin..

selam canlar...bu güne güzel bir kahvaltıyla başladım kaçamaksız devam edicem inşallah..eşim de bana eşlik ediyor ..ee bu da benim işime geliyor tabiisi..

kahvaltım

menemen
zeytin peynir
2 çeri
çayyy

yeni yıl bizeee sağlık mutluluk veee zayıflık getirr......

geçmiş olsun tatlım...bebişi evde bırakıp işe gitmek çok zor..Allah yardımcın olsun..ama şanslısın ki eşin bakıyor
hep beraber ilk bahara güzel kilolar la girelim inşallah
aynen canım en güzeli evv
ohh maşallah gitsin kilolarr

insülin direncim tavan yapmışş..acıkıyorum ama kendimi tutucam....

ara da
1 kase yoğurt

tüm gün kimse gelmemiş gene çakmelle kaneel dışında...huu kızlar...nirdesiniz beyaaa
2. öğünüm

actifrayda karışık kızartma (kabak,biber)
tavuk
yoğurt

az önce de şekersiz latte...kaçamak yok

aynen canim direncler tavan yapmis .. halbuki varmi karatay gibisi .. yok ama deger bilemeiyoruz iste .. neyse zararin neresinden donsek kardir .. yeni yil ile bende diyetimi olusturup araniza katilacagim .. yapacagim diyet protein agirlikli olacak .. dogumun ardindan kalan bes kilo 1 ay icinde derhal gidecek ve insallah en kisa zamanda dogumdan once ki halimden daha zayif olacagim .. esim ile de konustum yilbasi gecesi son kacamak gecesi .. sonra mart a kadar ne rezarvasyon ne is yeri yemegi ne de fastfood ... hoc birsey yok alinmayacak .. neyse anlastik .. evde ne un ne seker ne tatli ne biskuvi ne tuzlu birseyler hic bir sey yok ..sadece saglikli kavrulmamis kuru yemis .. gerisi ya kullanildi ya verildi yada atildi .. adimlar yeniden atildi .. insallah hayirliis olsun ..

iyi geceler kizceler ..

kesinlikle kanelim..biz de eşimle ortak karar aldık..böyle gitmez yanii

Slm kızlar,

Kaneelcigim hoş geldin,yeni yıl ve yeni kararlar mükemmelsin.bende kuzuyu eşime bırakıyorum öğleyin görev değişimi yapıyoruz.herşey onlar için degil mi?

Dün öğleyin kabuska

Akşam kuru fasulye

Bu sabah
5 hurma
1 kase yoğurt
Üstüne sütlü türk kahvesi

Yıldızcigim dirayetini bozmadan devam ediyorum ici rahat en azından.

Dün 50 dk yürüyüş 6.3 km mesafe katedildi

Selâmetle...

günaydın kızlar gelemedim uzun zaman oldu havalar soguk böyle hiçbişey yapmak istemıyom regl yaklaştı öylece uyumak istiuyorum

aynen canim hersey onlar icin .. bir de ozlem olmasa .. :)

gunaydin kizlar ,
kahvaltim:
yumurta salatasi
(marul , domates, yumurta , zeytin yagi , tuz , biber ,badem )
kahve
multivitamin , d vitamini, omega3 , sut verdigim icin de ozel bi vitamin daha :)

aynen canim .. zaten saglikli besleniyorduk ama daha da ozen gostermemiz lazim :)

gunaydin kizlar ,
kahvaltim:
yumurta salatasi
(marul , domates, yumurta , zeytin yagi , tuz , biber ,badem )
kahve
multivitamin , d vitamini, omega3 , sut verdigim icin de ozel bi vitamin daha :)

afiyet olsun kujuummm

eşimle beraber kahvaltımız

peynirli omlet
2 çeri
peynir zeytin
çayyy

yarına kızım fırında kızarmış tavuk ve benim meşhur bademli iç pilavımdan istedi..tavuğu yeriz pilavın accuk tadına bakarız olur biter..böylece yeni yıla da kaçamaksız girmiş oluruz..tatlı düşünmedim ama kızım pasta ister heralde..olsun ona alırım napiim...yeter ki onlar mutlu olsun

Yarın uludağa gidiyorum kızlar yokum. Hiç görmedim umarım güzel geçer...
inşallah canım gelince anlat maceralarını

canım nasıl geçti es es bişeler değişmişmi nereleri gezdiniz hiç anlatmamışsın ama
geçmiş olsun çiğdoşum geçecek canım zamana bırak zaman herşeyin ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…