Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sagol canim benim .. yutkunabiliyorum simdi fakat kulaklarim cok agriyor .. bi birakmadi beni bu hstalik ..

sagol canim . tesekkur ederim.

merhaba kizlar ..
bende hastalik tam gaz .. cok fena cok ..
neyse ki yutkunabiliyorum fakat kulak agrim basladi hic de boyle birsey basima gelmemisti ..
neyse insallah geldigi gibi gidecek ..

ben hafta sonu calistim .. gorev yapacak hemsire olmadigi icin ecburen gittim..
hafta sonum cok kacamakli olmadi ama saglikli seyleri biraz fazla kacirmis olabilirim .. :) bu kacamak olabilir mi bilemiyorum .. ) ama ben sut veiyorum :) normal diye dusunuyorum ..

bugun bebis ile randevumuz var saat 4 gibi .. oraya gidecegiz bakalim kac kilo olmusuz asimizi olup gelecegiz :)

yediklerime gelince :
sabah: yarim cb badem
peynirli omlet
kahve
vitaminler

ogle : biraz seftalili yogurt ictim ( yogurt iceciginden )

aksam: henuz bilmiyorum

bugun yine kraker yaptim.
karataya uygun olanindan :)

Keten Tohumlu - kabak çekirdekli omega 3 deposu low carb kraker :

Malzemeler :
Yaklaşık olarak yazıyorum , yapacağınız miktara göre azaltıp çoğaltılabilir

80 gram keten tohumu ( havanda dövülmüş )
2 yumurta
1 çorba kaşığı kabak çekirdeği
1 çorba kaşığı çörek otu tohumu
50 gram rendelenmiş peynir ( evde ne varsa olabilir ben kahvaltıdan artan keçi / kaşar / eski peynirleri kullandım )

Yapılışı :
Hepsini bir Kabin içine Güzelce aktarın ve belli bir kıvama gelinceye dek yoğurdun ..
Sonra fırın tepsinize yayın ve 180 derecede 20 dk pişirip , fırının icinde yarım saat kurumaya bırakın ve krakerimiz hazır
Afiyet olsuuun ..

Sabah yumurta kaşar ve zeytin
Öğlen görümcemler ve kayınvalidem geldi ben sadece kırmızı biberli patlıcan közlü salata ve peynir yedim akşam yemeği yok.. İki gündür spor yapıyordum bugün yapamadım. Yarında kahvaltıya misafirim var. Bakalım hayırlısı..

sagol canim benim .. yutkunabiliyorum simdi fakat kulaklarim cok agriyor .. bi birakmadi beni bu hstalik ..
çok geçmiş olsun canım
canım bu tarifte un kepek bişey yok doğrumu görüyorum yoğurun demişsinde eksiklik varmı canım çok güzel görünüyo yapmak isterim

kızlar ben bugün valizlerimi hazırladım birazdan arabaya koyucaz sabah 6 da yola çıkıcaz
bugün karışık yedim biraz telaştan bide evdeki yarım kalanlar bitsin diye inşallah fazla kilo almadan dönerim kızlar bana kalsa evden çıkmıcam düzen bozuluyo ama naparsın dikkat etmeye çalışıcam
öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın sizleri özlücem

kıyamam canım yaa..seni o kadar iyi anlıyorum ki ..çeken bilir.
dikkat et kendine Allah yardımcın olsun

hoşgeldin canım..yaz yaklaşıyor toparlanmalıyız gene hep beraber

iyi tatiller bebeeemm..biz de seni çok özliyeceğiz.

sağol canım..tatil gibisi var mı
Slm kızlar sersum canım , kardeşimin düğünü nedeniyle 1 hafta izin kullanmak istiyorum gereğini arz ederim efeeemmm

sağlıkla kalın kızlar
yazdım efendim
şimdiden hayırlı olsun canım..iyi tatiller

selam canlar...
gelemedim bugün..dün siparişim vardı onu yetiştirdim..bir telaş bir telaş..bugün de eşimle alışveriş..
valla öldümm yorgunluktan bir de regl oldum..çok yürüdük..neyse..işte böyle
kahvaltım

yumurta salatası
peynir zeytin
çayy

2. öğünüm(dışarıdaydım)

2 lahmacun
ayran

sizler nasılsınız..çakmel filiz yolcu..kanelim hasta..egunes ve neslihan döndü..
yine beraberiz ve vericez inşallah bu kiloları kızlar..iradeli olalım destek olalım biz neler başardık..bu da olacak yaza kadar..

neyse çenem düştü..benden bu kadar..öptüm sizi..

Evet sersum en kısa toparlanmak lazım.. Hepberaber başarırız yine.. Dun kahvaltıya misafirim gelecekti ama geç geldi bende spor yaptım kahvaltımı da o gelmeden yaptım çok açıkmıştım bekleyemedim. Klasik ekmeksiz kahvaltı bir daha akşama kuru fasulye ve bulgur pilavı yedim.. Yatmadan öncede 40 dk spor yaptım.. Bakalım inşallah böyle devam edebilirim.. Bu form beni kendime getiriyor..

Bu sabah ta iki yumurta ve kaşar çeyrek dilim kızarmış ekmek. Oğlum isteyince dayanamadım.. Kendimi çok yorgun hissediyorum bugün.. Hiç halim yok.. Spor yapamayacağım galiba..

aynen canım

sporun için

Günayyydın ...

güneşli bir Ankara sabahından merhaba..gece çok yağmur yağmış ama şimdi açtı.
tatildeyim ama 6 da kalktım. olsun gün ziyan olmuyor böylelikle
sabah kalktım bulaşık makinesinde temizler vardı onları yerleştirdim,yoldan geldik biliyonuz fırsatım olamamıştı valizi boşalttım kirlileri makineye attım ..kahvaltı hazırladım yedim geldim

kahvaltım

1.5 kepekli lavaşla dürüm
içinde peynir,zeytin,biber,maydanoz
1 yumurta salatası
çayy

işte böyle canlar..bugün başka hiiiç bi iş yapmıycam..hehehe deeermişim..yok yok gene siparişim var onları yapıcam ama daha zamanım var..öptüm sizi bayyyy

Kepekli lavaş yiyebilir miyiz canım.. Kolay gelsin bu arada.. Valiz işi zor iş yıka yıka bitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…