kolay gelsin canımÇok mutlu oldum ama önemli olan önümüzdeki maçlara bakmak.. Liste için ellerine sağlık sersumcum..
Daha yeni oturdum diye bilirim.
Börek yaptım, pudingli pasta, etli kuru fasulye bizlere bulgur çocuklara makarna.. Ve ev temizliği.. Kızım bile daha yeni uyudu..
Bugün spor yapamayacağım için biraz müsterihim yatalı misafirim var malum.. Yarında hafta sonu.. Haftaya nasıl bir sonuç alacağım merak içerisindeyim.. Herkese iyi hafta sonları.. Gelemezsem iki gün. Pazartesi burdayım..
30 OCAK 2015 TARİHLİ LİSTEMİZ.
1-neslihansltn %1.836
2-eguness %0.307
3-kaneel %00
4-sersum ++%0.238
5-leylak84 ++%1.479
filiztoprak izinli
çakmel izinli
ficans annesinde
öncelikle 1. ve 2. mizi kutlarım..sonrasında hepimizi burada olduğumuz ve mücadele ettiğimiz için tabiisi de
eline saglik canim
liste için eline sağlık canım inşallah diğerki haftalarda kaçırmam
ya ben ceptelefonuna kalori cetveli ekledmim ordan ne yersem düşüyorum aldığım kaloriyide biliyorum bence sizde yapın çok iyi oluyor günlük 2000 kalori alabilir insan vücudu ama ben yediklerimi oraya yazarak 1500 geçmemeye calışıyorum vede tatlımı dahil yiyorum
Süper tarif de var mı
iyiyiz canım döndün mü sen..Merhaba kızlar.nasılsınız.kahvaltım 10 adet kıymalı lahana sarma,1 adet sigara böreği.1 avuç fıstık
Süper tarif de var mı
Canım hala Ankara dayım.yarın dönüyoruz inşallah.tarif mükemmel.iyiyiz canım döndün mü sen..sen nasılsın
tarif yukarı mesajdaydı şekerim 2 haşlanmış yumurta zeytin çeri maydanoz lor z.yağı ve limon doğra karııştır..
valla hem kolay hem doyurucu hem lezzetli
Ah canim kiyamam ya. haklisin insanin bisey alasi gelmiyor..Allah tamamına erdirsin bu arada canim..Selam kızlar nasılsınız
Sersumcum kahvaltın çok güzel görünüyor bugün ben de yapıcam, liste için de ellerine sağlık canım, ben de tartıda sadece 100 gr eksik çıktım, ama bu 2 hafta çok sıkmam gerekiyor, kardeşime kız isteme işimiz vardı , 2 hafta sonra da nişan, off çok kilo almışsın dediler, kıyafet bile bakasım gelmiyor
Afiyet olsun kujumBu sabahki kahvaltım sersumdan
Kahvaltıdan önce de 45 dk yürüyüş yaptım
iyi yolculuklarCanım hala Ankara dayım.yarın dönüyoruz inşallah.tarif mükemmel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?