ben karışık bir diyet uyguluyorum canım..genelde protein ağırlıklı besleniyorum ama arada bu tür besleniyorum.Kepekli lavaş yiyebilir miyiz canım.. Kolay gelsin bu arada.. Valiz işi zor iş yıka yıka bitmez..
tabii hoşgeldinBende katilabilir miyim araniza
Sporda tamam.. Çok şükür şimdi çay zamanı..
okullar tatil ya canım sanırım çocuunu alan gezmeye gitti...Bugün kimsecikler yok.. Hayırdır..
Mrb ne siparisi yapiyosun canm.bende yas 28 boy 168 kilo 68 hedefte 56bugün yeni siparişimi bitirdim..şimdi dinleniyorum
2. öğünüm
menemen(ben dolu olunca eşim yaptı sağolsun)
peynir zeytin
2 avuç kadar da kabak çekirdeği yedim.başka da bişey yok
aa bir de 1.5 -2 km kadar yürümüşümdür..alışverişe gittim
kurabiye satışı yapıyorum canım..onları yetiştirdimMrb ne siparisi yapiyosun canm.bende yas 28 boy 168 kilo 68 hedefte 56
Yarın bebek görmeye gidecez inşallah salata vardır..
olsun yaa accık accık yemişsin..ama insan tartı öncesi çok sinir oluyo haklısınBu sabah yarım saat spor yapabildim ve gittimiz yerde salata börek çok az da tatlı yedim yarın tartı günü bu hiç iyi olmadı ama çok açıkmıştım tutamadım kendimi...
Bugün görümcem ve çocukları bende kalacak bu da spor yok demek börek, tatlı ve yemek hazırlamak demek aynı zamanda temizlik demek..
Gelelim bildirim
Rumuz:neslihansltn
Geçen hafta: 59.900
Bu hafta: 58.800
Fark: --1.100
Herkese başarılar..
evet canim yok sadece kirilmis keten tohumu , peynir , yumurta suslemek icinde kabak cekirdegi ve ya normal cekirdekçok geçmiş olsun canım
canım bu tarifte un kepek bişey yok doğrumu görüyorum yoğurun demişsinde eksiklik varmı canım çok güzel görünüyo yapmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?