Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

enemmmmmmm elma diyeti işe yaramış sanırsam
soğan yok heralde sadece sarımsakla sote doğrumudur sersumcum bende yapayım kıs sebzeleri nasıl yicemi şaştım actifraydada olur sanırım onda sebzeler çok iyi pişiyo önden sarımsağı koyarız üzerine sebzeler nedersin
senede işe yarıyo bu soğan kürü yap kıs yap
Günaydın kizlar
Bugün yine isteyim.. Geç saate kadar çalışacağım.
Bu arada sersumcum bende lahana-maydanoz kuru yapıyorum.
oyyy oyyyyyy gelsin kürler bizim kızlar coşmuş

kızlar dün evi sildim süpürdüm bugünde bi toz alıcam
kahvaltımı sunayım
2dilim tb.ekmeği+2 çatal labne peyniri+1 yumurta+yeşilçay+2 ceviz+3 zeytin
öğlen=1 kase mercimek çorbası+2 dilim tb. ekmeği dilimler küçük bu arada+çay+1 avuç leblebi+1 kivi
akşam=kuru fasulye+salata+acbiber turşusu+yoğurt

merhaba arkadaşlar.
nasılsınız
uzun zaman oldu gelemedim.
dün akşam biber patates ve kırmızı biber kızartması yaptım. sarımsaklı yoğurtlu yedim. ekmeksiz.
zaten saat 5 gibi 1 bardak kefir içmiştim. çok acıkmamıştım.

bu sabah 1 kase vanilyalı puding ve 1 bardak türk kahveli süt içtim.

az önce bir kaç bisküvi yedim.
öğlen için 2 domates, büyük bir dilim peynir ve galeta yiyeceğim.

böyle işte.
doktor kontrolum geçen cumaydı.
ve daha önce erkek gibi dediği bebeğimize bu kez kız bence dedi.

sen doğurana kadar bende sonuçlar belli olur olumluysa alırsın canım..sizin için kobay oldum bak gene

Valla he Gelişmeleri yaz burdan

oyle bir plan icerisindeyim .. deneyip yanilma donemindeyim suan da :)

Valla kaneel alırız kız kıtabını tavsiye de ederiz yaz

Şey de yazabilirsin bebekler için sağlıklı ek gıdalar. Ben sağlıkçıyım ama anne olduğumda neler yapabilirim bilmiyorum. Doktorların sana önerilerini yaz mutlaka

Selamün Aleyküm
kaçamak yok devam kızlar...
sabahları:1 avuç kepek ve 1 yk tam tahıl unundan(unu su ile sıvılaştırıp az tuz koyuyorum o kadar) yaptığım krebin bir tarafı pişince ceviriyorum ,pişen kısma salatalık turşusu,az ketçap,az kaşar 2-3 zeytin koyup altı pişene kadar ağzını kapatıyorum ve alın size pizza, inanın nefis oluyoooo,hafasonu sucuk da koyuyorum aman ALLAhım dehşet bişey.
yanında bol yeşillik ve olmassa olmazım kahvem

öğle
3 kuru kayısı
1 cay tabağı leblebi
avuçiçi yaban mersini

akşama
mercimek çorba
salata

yeni gelen dostlar kolay gelsin ve hoşgeldiniz...

Merhaba canım insallah diyelim ..bende saglikciyim bana verilen öneriler genellikle ne yapıyorsan devam et bebisim maasallah cok sağlıklı ve herseyi her sebze ve meyveyi pure yapıp veriyorum düzenli olarak saatli olarak yapıyorum herseyini suan 5 aylık ve maşallah 9 kg iyi gidiyor annelik bakalım boyle devam eder insallah

Merhaba kızlar
Nasılsiniz
??

Biz yine erken uyandık
Kahvaltımızı yaptık :
Kahvaltımda ; bir tost ( bol Peynirli ) 4 zeytin , yarım elma , 1 fincan
Kahve ve vitaminlerim

Ogle : bir kase yogurt ve 3 adet ceviz

Spor : şimdilik bebecigim ile 1,5 saat tempolu yürüdük ( 8 km )
Babamız geldikten sonra tekrar bi 5 km yürüyeceğiz

soğan yok canım ama ben önceden buhar makinesinde haşladığım için actifrayda dağılır olmaz canım..ama haşlamadan kızartma gibi olur hepsi bence..denemeli kıss..kabak havuç kızartıyorum zaten karnıbahar ve brokiliyi de ekleriz noolcek

he kıss başladım soğana beni soğan paklar...

ah canım inşallah kız olur tabii önce sağlıklı olması ama kız da 2 oğlandan sonra iyi gider bee
Valla he Gelişmeleri yaz burdan

Eve yeni girdim sabah 9dan beri kosturmaca hastanedeydim bu yüzden öğlen karışk sandavic ayran ve bir tane çikolata yedim kan aldirdigim için. Aksam meyve ile gecistirecegim. Sabah kahvaltı yapmamıştım zaten
geçmiş olsun canım umarım hasta değilsindir kontrol içindir
canım aynısının yulaf kepeğinden olanını ben de yapıyorum enfes oluyor haklısın
kardeşim bir baskıyla döner ısmarlamak istedi ama direndim sonuna kadar ve ben kazandım
ekmeksiz sadece döner iyidir kıss yeseydinn

selam canlar...eve geldim çoook yoruldum..eleman eksiğimiz var ve hasta çoook fazlaa...
öğlen

tavuk sote sebzeli
domates çorbası
aşure

eve gelince 16:30 da dün sotelediğim sebzeler üzerine yoğurt..babamıss gelene kadar çok acıkıyorumm

akşama ıspanak yapıcam gene bol yoğurtla..

3 km işe geliş gidişş

İyi geceler kizlar
Ancak gelebildim. Bugün 6ya kadar çalıştım. Aksam annemler yemeğe geldi. Biraz kacamak yaptım ama çok sayılmaz yinede. Bugün 1saat yürüdüm.
Sabah
1yumurta
1kk peynir
5zeytin
1salatalik

Aksam
Bizde elde açma yufka ile yapilan mantıya benzer yöresel bir yemek var. Onu yapmıştım. Ondan 5kasik kadar yedim
Hindi göğüs eti
Karnibahar ve marul salata
Soda
Annemler tatlı getirmiş hic tatmadim.
Herkese iyi geceler kızlar. Çok uykum geldi simdi uyuyacagim.

teşekür ederim cnm ufak tefek brşeyler çıktı ama sorun değil :)

günaydın güzeller....

kahvaltım

salçalı omlet
peynir zeytin
domates soslu biber kavurması
çayy

Nohut köftesi
Nohutlar suda bekletildikten sonra iyice haşlanır ve blender da ezilir. İki yumurta, 2 kaşık tam buğday unu istediğiniz baharatlar. Maydonoz ve kuru soğan isteğe bağlı iyice karıştırıp.. Yağsız tavada kendime.. Yağlı tavada eşime kızarttım.. O da beğendi.. Çok da fazla çıktı. Az isterseniz bir su bardağı nohuttn yapabilirsiniz ben iki su bardağı nohuttan yapmıştım..
Bugün kahvaltı.
Yarım lavaştan tost
Biraz labne ve iki yumurta olmazsa olmazım çayyy.. :)

eminim çok sevinmişsindir malum 2 oğlun var hayırlısı canım kızlar çok tatlı oluyor çok hele o tokaları cicileri allah gönlüne göre versin

kız 2 erkekten sonra çok iyi gider sersumm. hayırlısı olsun bakalım.
1 ay sonra kesin anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…