Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün yediklerim
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
1kk peynir
Salatalik
2 ceviz

Aksam yemegimi az önce yedim
1kucuk kepçe kıymalı çorba
Birkaç parca kuşbaşı et
1 tavuk but
Kanabar salatası

Bu akşam biraz fazla oldu. Çok acikmistim. Neyse simdi alışverişe cikicam. Yürüyüş de yapicam.
İnsallah Yarin hepimiz iyi sonuçlar alırız.

Selam kızlar biz geldik Güneş'imize Kavuştuk pazartesi günü normal doğumla çok şükür iyiyiz sizlerde iyisinizdir inşallah. Arada gelmeye çalışırım
allah analı babalı büyütsün mutluluğunuz daim olsun inşallah
canım bi deneyelim ama ben zaten suyumu hep karbonatlı içiyorum öbür türlü şişiriyo fazla içemiyorum

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
bugün yediklerim
kahvaltı=1 yumurta+1 avuç fındık (elim küçüktür)+peynir+zeytin+yeşilçay
öğlen=hellimli salata+küçük kutu ton balığı
yarım avuç fındık+çay
akşam=yoğurtlu yulaf ezmesi
eşim küçük bi kasa çilek getirmiş bi kısmını yoğurtla rondadan geçiricxem belki çok az bal koyarım buzlukta dondurucam hem sağlıklı ara öğün olur
bu hafta çok dikkat ettim kilomda umutluyum ancak bu kadar az yersem veriyorum
bugünde 30 dk. yürüyebildim olsun hiç yürümemekten iyidir

çakmel canım su ilginç ama biz alkali yapmak için 1 çay kaşığı katıyorduk onu bile bazılarımız zor içtik..senden sonuçları bekliyoruz..hayırlısı bakalım

adilciğim geçmiş olsun hamiş hamiş zor hastalık..ahh o miss gibi yaz domateslerini ben de özledim canım..

liste sıramız...

leylak84:23 Ocak 2015

sersum:30 Ocak 2015

sersum:6 Şubat 2015

sersum:13 Şubat 2015

ficans:20 Şubat 2015

çakmel:27 Şubat 2015

filiztoprak:6 Mart 2015

kaneel:13 Mart 2015

neslihansltn:20 Mart 2015

eguness:27 Mart 2015

leylak84:3 Nisan 2015

sersum:10 Nisan 2015

habercice:17 Nisan 2015

kızlar yarın liste bende...ama 5 gibi anca yapabilirim..accuk bekliyceniz gayrııı...zaten tartı da da umudum yok gene..ah bu evdekiler beni mahvettiler..dukan mukan hayal oldu..regl de yaklaştı şişim

umarım sizler çok güzel kilolar vermişinizdir

şimdi gördüm mesajını
maşallah kavuşmuşsunuz. sağlıkla büyüt canım.

allah analı babalı büyütsün mutluluğunuz daim olsun inşallah

canım bi deneyelim ama ben zaten suyumu hep karbonatlı içiyorum öbür türlü şişiriyo fazla içemiyorum

canımmm çok sevindim...Allah analı babalı büyütsün..sağlıkla mutlulukla inşallah...

Teşekkür ederiz

günayydınnn günayydınn....
karr soğukk bırrrr....boğazım da şişti ohh tam olduneyse ki cuma...
bugün yarın regl de gelecek piiiii....kızlar ben geçen haftayla aynıyım beyaa...

kilo bildirimi..
rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:85 kg
bu hafta:85 kg
fark:00
yüzde:00
spor:hergün 3 km işe geliş gidiş

Günaydın kızlar. Bugün anneme gidiyorum iki gün orada kalicam. Umarım diyeti fazla bozmam.

Bildirim
Rumuz: habercice
Geçen hafta:86.2
Bu hafta: 84.7
Fark:_ _ _1500gr

Bu hafta çok iyi sonuç aldım ama hic kaçamak yok. Kızlar kacamaklar bizi mahvediyor. Umarım bu iki günde verdiklerimi geri alman.

isyeeeaaannn a

rumuz : eguness
başlangıç kilo : 67,5
geçen hafta :63,80
bu hafta : 64,50
fark : ++++ 0,70
gitmiyor kilolar benden
yapıştı kaldı
bu sebepten diyet yapmak istemiyorm

haklısın çok az yedim resmen oruç tutmuş gibi hissettim bu hafta tabi hep böle olmucak metoyu şaşırtarak kilo vericem kendimce bakalım sonuç ne olacak tabi uzun vadede kalıcı olması lazım
suya gelince benim bi şişem var 500 ml suyumu hep ona yaparım çay kaşığının yarısı ama silme o zaman çay kaşığının ucunda gibi oluyo yani ben hep onu içerim bitince hemen yenilerim normal suyu biyere giderken evden çıkacaksam içiyorum sebebide alkali su çok idrara çıkarıyo yani bende öyle oluyo ingiliz karbonatı kullanıyorum eczaneden alıyorum çok uzun süre gidiyo

filiztoprak
g.hafta=74.7
bu hafta=73.7
fark=- - -1
haftalık yüzde=1.338
spor =yürüyüş
haftanın 5 günü yürüyüş
sonunda verebildim hiç kaçamak yapmadım yapmamak gerekiyo inanın kızlar çok fark ediyo
ama bizde diyet diyet bıkıyoruz bazen bizde haklıyız

Bugün erken açıktım kızlar sabah doğru dürüst ywmeğince böyle oluyor.. Yeşil mercimekli kabaklı kavurmam vardı ve mideme indi akşama doğru açıkırsam müsli yemeği düşünüyorum.. Ben bu içecek konusunda istikrarlı değilim herşeyi içebilirim ama devamlılık derseniz yok.. Sıkılıyorum yada unutuyorum.. :-\

Slm kızlar.ben bu hafta aynıyım malesef.çok dikkat ettim dersem yalan olur.ama bu haftadan itibaren dikkat edicem.hep bişey çıkıyo ama artık bahane yok

kilo bildirimi..
rumuz:cakmel

diyeti: müslümanın diyeti

baş.kg:75 kg

geçen hafta:73 kg

bu hafta:72kg

fark:1 kg

yüzde:%1.369
sabah
1 sb süt
2 yk ruşeym
2yk yulaf kepeği

öğle
yulaftan ve 1 yumurtadan mamül 2 krep
biraz tahin bal barışımı
bol marul

ve bol bol üçü bir arada su, kızlar pazartesi günü 74 ü geçmiştim ama bu su sayesinde toparladım çok şükür.

Selam kızlar hayırlı cumalar

Salı günü son maçımızı yaptık ve grup birincisi oldu kızlarımız darısı türkiye şampiyonasına inşallah o da 4 mayısta karabükte

Geldiğimden beri ben de hasta gibiyim 5 gün içinde 10 ar saat git gel ,çok yoruldum ,dünden beri boğazlarım şiş,orada da hiç dikkat edemedim

Kilo bildirimim

2 hafta önce 72

bugün 71.7

% 0.208

hepiniz eksilerdesinizdir inşallah sersumum kolay gelsin

tebrikler canım kızına sanada geçmiş olsun üşüttün oralarda heralde canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…