- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
tebrikler canım..öp kızını benim içinSelam kızlar hayırlı cumalar
Salı günü son maçımızı yaptık ve grup birincisi oldu kızlarımız darısı türkiye şampiyonasına inşallah o da 4 mayısta karabükte
Geldiğimden beri ben de hasta gibiyim 5 gün içinde 10 ar saat git gel ,çok yoruldum ,dünden beri boğazlarım şiş,orada da hiç dikkat edemedim
Kilo bildirimim
2 hafta önce 72
bugün 71.7
% 0.208
hepiniz eksilerdesinizdir inşallah sersumum kolay gelsin
hoşgeldin canım bizler her birimiz ayrı diyetler ve kürler uyguluyoruz mesela ben karatay ve dukan yapıyorum..topiğin ilk sayfasında karatayla ilgili çok bilgi var inceleyebilirsin...başarılar..
ellerine sağlık sersumcum herkezi tebrik ederim10 Nisan 2015 Tarihli Listemiz
eksi de olanlar
habercice %1.740
çakmel%1.369
filiztoprak%1.338
neslihansltn %0.343
ficans %0.208
aynı olanlar
leylak84 %00
sersum %00
++ da olanlar
eguness++%1.253
kaneel izinli
hoşgeldin canım..Allah analı babalı büyütsün bebeğini..tabii gelebilirsin..Merhaba kizlar Nasılsıniz çok uzun zaman oldu kk ya girmeyeli benim bebito çok hareketli hiç vakit kalmıyor ben hala hamilelik öncesi kiloma dönemedim 1 haftadir dikkat ediyorum hemen sonuç aldım çok şükür zaten kilolu hamile kalmıştım vermem gereken 16 17 kilom var aslında buraya gelmek istiyorum ama hiç güvenemiyorum kızıma.canıma okuyor özledim sizi 1 bucuk yıl önce ara verdim hala dönemedim eğer kabul ederseniz cumadan cumaya da olsa bildirim yapmak isterim.hepinize selam eder gözlerinin öperim
aynen şekerim hemen alıyoruz yawwwSelam kızlar..
Bugün sabah gayet iyi idi ama öğlen kıymalı pide mideme indi ve fark ettim ki bugün bir bardak su içtim.. Tartı artı iki kilo gösteriyor vermek eziyet ama almak o kadar basit ki off off... Ama bu hafta hedefim çok yüksek inşallah tabiii..
canım rica ederim.Selam kızlar nasilsiniz
Ben dun aksam annemden döndüm. Ama o kadar yedimki size gelecek yüzüm olmadığı için gelemedim.
Sersumcum eline sağlık liste çok güzel olmuş. Birinci olmusum ama gecen hafta hic kaçamak yoktu. Bu haftaya kacamakla başladım.
Neyse bugüne gelelim
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
1kk peynir
Aksam
2 tavuk baget
1 kase yoğurt
Biraz fındık ve ceviz.
Aksam yemegimi erken yedim.
Selam kızlar
Bugün burada tatil. Evdeyim. Oglum öksuruyor. Dışarı da çıkmadık. Evde canım sıkıldı.
Bugün yediklerime gelelim
Sabah
1kase tarhana çorbası
1 KK peynir
8 zeytin
Fındık
Aksam
1 küçük dilim pizza ( çocuklar istedi dayanamadım)
Sezar salata
Fındık
Arada bir kapicino içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?