Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugünkü kahvaltım=1 yumurta+peynir+fındık+zeytin +yeşilçay
öğlen=patlıcan biber kurusundan dolma+ azıcık yoğurt+turşu
çay+fındık
ikindi=1 küçük kare bitter+3 tane çilek
akşam=2-3 kaşık kus kus+3 ad. köfte
dolmayı dün yapmıştım şişirir diye yiyemedim
40 dk.yürüyüş bol su

tebrikler canım..öp kızını benim için bravosssss...

Eline sağlık başkanım...

Finanscım inşallah karabugu de sallar kızlarımız ve gelsin Türkiye şampiyonasııııı

Kızlar bu nisan mayıs ayları en iyi kilo verilen aylar biliyosunuz ,geçen sene de yazmıştım

Hadi topik hadi ya bitsin bu iş
Az kaçamak yapın lütfen kızlar,yoksa tüm hafta şimdiki kilomuzu görmek için uğraşmış olucaz.

Herkese huzurlu ve sağlıklı zamanlar...

Kalpler ALLAH 'ı zikirle mutmain olur...

hoşgeldin canım bizler her birimiz ayrı diyetler ve kürler uyguluyoruz mesela ben karatay ve dukan yapıyorum..topiğin ilk sayfasında karatayla ilgili çok bilgi var inceleyebilirsin...başarılar..

hoşbulduk canım, yoğunluktan 1 haftam geçti bile ama karatay diyetini inceleyeceğim fazla vakit kaybetmeden

iyi hafta sonları canlar....dün de bugün de çok yoğundum..listeyi bile alel acele yaptım..az sonra misafirim gelecek..sabahtan beri evi sil süpür,hazırlık duş anca gelebildim..
misafirlere börek kek yaptım bir de kısır ben kısır yemeyi düşünüyorum..dün akşam regl oldum bide onun şişliğiymiş tahmin ettiğim gibi cumaya iyi olacak inşallah..belim çok ağrıyo regl de off off bir de yoruldum..zaten geldi mi üstüste gelir..
çakmelcim dediğin doğru hadi kızlar geçen yıl böylemiydik biz
neyse kızlar ben kaçar..gece geç gelebilirsem gelirim öpüldünüz..

Merhaba kizlar Nasılsıniz çok uzun zaman oldu kk ya girmeyeli benim bebito çok hareketli hiç vakit kalmıyor ben hala hamilelik öncesi kiloma dönemedim 1 haftadir dikkat ediyorum hemen sonuç aldım çok şükür zaten kilolu hamile kalmıştım vermem gereken 16 17 kilom var aslında buraya gelmek istiyorum ama hiç güvenemiyorum kızıma.canıma okuyor özledim sizi 1 bucuk yıl önce ara verdim hala dönemedim eğer kabul ederseniz cumadan cumaya da olsa bildirim yapmak isterim.hepinize selam eder gözlerinin öperim

hoşgeldin canım..Allah analı babalı büyütsün bebeğini..tabii gelebilirsin..
aynen şekerim hemen alıyoruz yawww

günaydın kızlarr...
dün misafirlerim kalmadı gitti..benim yediklerim
kısır ve 1 parça börek keke dokunmadım..

az sonra kahvaltım..

2 dilim tb ekmeği
sucuklu omlet
söğüş salata domates
peynir zeytin
çayyy

Selam kızlar nasilsiniz
Ben dun aksam annemden döndüm. Ama o kadar yedimki size gelecek yüzüm olmadığı için gelemedim.
Sersumcum eline sağlık liste çok güzel olmuş. Birinci olmusum ama gecen hafta hic kaçamak yoktu. Bu haftaya kacamakla başladım.
Neyse bugüne gelelim
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
1kk peynir

Aksam
2 tavuk baget
1 kase yoğurt
Biraz fındık ve ceviz.
Aksam yemegimi erken yedim.

canım rica ederim..seni de ayrıca tebrik ederimzaten şu boğazı bi tutsak mesele o

Günaydın kızlar,herkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler diliyorum...söylediğim üzere bugün kaçamaksız karataya başladım çok kararlıyım.bakalım cumaya nolucak:)
Kahvaltım=
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Hellim peyniri
Domates-salatalık
Közlenmiş biber
Kaymaklı gün kurusu
Şekersiz çay

Selam kızlar
Bugün burada tatil. Evdeyim. Oglum öksuruyor. Dışarı da çıkmadık. Evde canım sıkıldı.
Bugün yediklerime gelelim
Sabah
1kase tarhana çorbası
1 KK peynir
8 zeytin
Fındık

Aksam
1 küçük dilim pizza ( çocuklar istedi dayanamadım)
Sezar salata
Fındık

Arada bir kapicino içtim.

Oğluşuna geçmiş olsun canım...
Sana da afiyet olsun...

İyi akşamlar kızlar.kahvaltımı geç yaptığım için 2 öğün yaptım bugün.gerçi 2 öğün arasında 6 saat vardı yine de ve hiç acıkmadım
Akşam yemeğim:
2 parça biftek
Haşlanmış kuru patlıcan-biber
Salata
Ayran
Ve dükkan kapandı.şekersiz çay ve su dışında bişey yemek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…