Afiyet olsun canım. Super.İyi akşamlar kızlar.kahvaltımı geç yaptığım için 2 öğün yaptım bugün.gerçi 2 öğün arasında 6 saat vardı yine de ve hiç acıkmadım
Akşam yemeğim:
2 parça biftek
Haşlanmış kuru patlıcan-biber
Salata
Ayran
Ve dükkan kapandı.şekersiz çay ve su dışında bişey yemek yok
hadi hayırlısı canım..Günaydın kızlar,herkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler diliyorum...söylediğim üzere bugün kaçamaksız karataya başladım çok kararlıyım.bakalım cumaya nolucak:)
Kahvaltım=
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Hellim peyniri
Domates-salatalık
Közlenmiş biber
Kaymaklı gün kurusu
Şekersiz çay
geçmiş olsun canımSelam kızlar
Bugün burada tatil. Evdeyim. Oglum öksuruyor. Dışarı da çıkmadık. Evde canım sıkıldı.
Bugün yediklerime gelelim
Sabah
1kase tarhana çorbası
1 KK peynir
8 zeytin
Fındık
Aksam
1 küçük dilim pizza ( çocuklar istedi dayanamadım)
Sezar salata
Fındık
Arada bir kapicino içtim.
tebrikler canım kızınasanada geçmiş olsun üşüttün oralarda heralde canım dikkat et kendine
tebrikler canım..öp kızını benim içinbravosssss...
Eline sağlık başkanım...
Finanscım inşallah karabugu de sallar kızlarımız ve gelsin Türkiye şampiyonasııııı
Kızlar bu nisan mayıs ayları en iyi kilo verilen aylar biliyosunuz ,geçen sene de yazmıştım
Hadi topik hadi ya bitsin bu iş
Az kaçamak yapın lütfen kızlar,yoksa tüm hafta şimdiki kilomuzu görmek için uğraşmış olucaz.
Herkese huzurlu ve sağlıklı zamanlar...
Kalpler ALLAH 'ı zikirle mutmain olur...
yine ikimizin de boğazı oldu ficansım benimde kötü ..karanfil kaynattım suyuyla gargara yapıyorum iyi geliyor sen de yap..Selam kızlar
Gelemiyorum boğzlarım kötü bayağı öksürük var hiç dikkat de edemiyorum bu hafta artı görücem herhalde hayırlısı, iyileşince ama 4 elle diyete sarılmam lazım
Hepinize iyi geceler
afiyet olsun. menü çok güzel.Selam kızlar
Bugün burada tatil. Evdeyim. Oglum öksuruyor. Dışarı da çıkmadık. Evde canım sıkıldı.
Bugün yediklerime gelelim
Sabah
1kase tarhana çorbası
1 KK peynir
8 zeytin
Fındık
Aksam
1 küçük dilim pizza ( çocuklar istedi dayanamadım)
Sezar salata
Fındık
Arada bir kapicino içtim.
hadi sersumcum. görelim arkadaşım seni.günayydınnnn....
kahvaltım..
salçalı omlet
peynir zeytin
çayy
artık ekmek yok hamur işi tatlı yok..ya akıllanacaz ya akıllanacaz..böyle gitmez...
canım geçmiş olsun.yine ikimizin de boğazı oldu ficansım benimde kötü ..karanfil kaynattım suyuyla gargara yapıyorum iyi geliyor sen de yap..
canım umarım istediğin kiloya kavuşursun.Günaydın kızlar,herkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler diliyorum...söylediğim üzere bugün kaçamaksız karataya başladım çok kararlıyım.bakalım cumaya nolucak:)
Kahvaltım=
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Hellim peyniri
Domates-salatalık
Közlenmiş biber
Kaymaklı gün kurusu
Şekersiz çay
inşallah istediğin kiloya çabucak dönersin.Merhaba kizlar Nasılsıniz çok uzun zaman oldu kk ya girmeyeli benim bebito çok hareketli hiç vakit kalmıyor ben hala hamilelik öncesi kiloma dönemedim 1 haftadir dikkat ediyorum hemen sonuç aldım çok şükür zaten kilolu hamile kalmıştım vermem gereken 16 17 kilom var aslında buraya gelmek istiyorum ama hiç güvenemiyorum kızıma.canıma okuyor özledim sizi 1 bucuk yıl önce ara verdim hala dönemedim eğer kabul ederseniz cumadan cumaya da olsa bildirim yapmak isterim.hepinize selam eder gözlerinin öperim
ah canım hem regl hem misafir zor olmuştur sonrası bi güzel dinlen canımiyi hafta sonları canlar....dün de bugün de çok yoğundum..listeyi bile alel acele yaptım..az sonra misafirim gelecek..sabahtan beri evi sil süpür,hazırlık duş anca gelebildim..
misafirlere börek kek yaptım bir de kısır ben kısır yemeyi düşünüyorum..dün akşam regl oldum bide onun şişliğiymiş tahmin ettiğim gibi cumaya iyi olacak inşallah..belim çok ağrıyo regl de off off bir de yoruldum..zaten geldi mi üstüste gelir..
çakmelcim dediğin doğru hadi kızlar geçen yıl böylemiydik biz
neyse kızlar ben kaçar..gece geç gelebilirsem gelirim öpüldünüz..
allahım analı babalı büyütsünMerhaba kizlar Nasılsıniz çok uzun zaman oldu kk ya girmeyeli benim bebito çok hareketli hiç vakit kalmıyor ben hala hamilelik öncesi kiloma dönemedim 1 haftadir dikkat ediyorum hemen sonuç aldım çok şükür zaten kilolu hamile kalmıştım vermem gereken 16 17 kilom var aslında buraya gelmek istiyorum ama hiç güvenemiyorum kızıma.canıma okuyor özledim sizi 1 bucuk yıl önce ara verdim hala dönemedim eğer kabul ederseniz cumadan cumaya da olsa bildirim yapmak isterim.hepinize selam eder gözlerinin öperim
kıs insan annesine giderde yemezmi iyi yapmışın bu hafta sıkar telafi edersin teyzem ne güzel şeyler yapmıştır şimdiSelam kızlar nasilsiniz
Ben dun aksam annemden döndüm. Ama o kadar yedimki size gelecek yüzüm olmadığı için gelemedim.
Sersumcum eline sağlık liste çok güzel olmuş. Birinci olmusum ama gecen hafta hic kaçamak yoktu. Bu haftaya kacamakla başladım.
Neyse bugüne gelelim
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
1kk peynir
Aksam
2 tavuk baget
1 kase yoğurt
Biraz fındık ve ceviz.
Aksam yemegimi erken yedim.
inşallah canım..kararlıyım bu sefer..leylağım gaza getirdi benihadi sersumcum. görelim arkadaşım seni.
gidecek o yapışan kilolar inş allah.
canım geçmiş olsun.
ben geçen biraz rahatsızlandım boğazımdan.
küçük oğlanı kreşten almaya gtitim.
hemen orda çalışan bayanlar bana 1 çorba kaşığı elma sirkesi getirdi
onunla gargara yaptırdılar.
pek iyi geldi sersumcum.
karanfili de ağzında tut bi de . öyle söylediler bana.
ama onu unuttum. zaten kısa sürdü boğaz ağrım.
çok geçmiş olsun
sorma canımah canım hem regl hem misafir zor olmuştur sonrası bi güzel dinlen canım
kıyamam sana arkadaşım..ahh ne zor işin ilaç da alamıyosun..ayy ne fena olmuştun canım geçen sene aman dikkat Allah korusun ..çok fena çok..ıhlamurla adaçayıyla falan idare edicen canım..slm kızlar
sonunda bende hasta oldum çok fenayım dünde gelemedim hasta hasta evi temizledim sonrada atıldım gittim çok fena gribim şehriyeli tavuk çorbası yaptım oda ayağa kaldırmadı hap da kullanamıyorum malum alerji sorunum var geçen ramazanın son 10 gününü unutmadım daha kabus gibiydi
zencefil iyi diyolar o da dokunuyo napayım bende sürünüyom böyle öksürüğümde var dün akşam meyve yedim vitamin olsun diye aman bu hastalık kilo aldırmasında bana
dün yediklerim
sabah=1 yumurta+peynir+zeytin+fındık+yeşilçay
öğlen=şehriyeli tavuk çorbası 2 kase bol limonlu acılı+fındık +çay
akşam=sulu köfte+turşu+yoğurt
bugünkü menü
sabah=1 yumurta+peynir+zeytin+çeri domates+fındık+yeşilçay
öğlen=yoğurtlu yulaf ezmesi+yeşilçay
akşam =hellimli salata+küçük ton balığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?