Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet canım öğleydi ama sağlık liseleri sadece hemşireye yönelik olmuş araştırdık eskisi gibi deyil çoğuda kapatılacakmış benim kızda istemiyor anestezi uzmanı vs şeyler istiyor o olayları bende burda çok duyuyorum canım o yüzden baştan bu kararı aldık tabi kızımda istedi senin kızında arkadaşlarıda haklı anlamıyorum bu düzenü herşey bizim çocukları buldu bu kadar olmaz dedirtiyor insana burda en yüksek liselerden öğrenciler hatta 11. sınıflar falan gözümüzün önünde kayıt yaptırdılar bunları görünce biraz içim rahatladı bakalım görücez allah sonumuzu hayır etsin
slm kızlar dünkü diyetim bozuldu malesef kumpir yedim
ama bugün bozmıcam inş.
kahvaltı=1 avuç yer fıstığı+ yoğurt
öğlen=yumurta salatası+ayran+çay+2 kepekli galeta
ara=1 porsiyon kiraz
akşam=1 avuç yer fıstığı+1 kase yoğurt
ara=meyve
regl bugün bitti yürüyüş yapamadım
kızımızı temel liseye kayıtyaptırdık ön kayıt yinede puanlarına bakıcaz ama böylesi daha iyi gibi malum dersanelerde kapanacak özel ders daha pahalıya gelecek hayırlısı bakalım
aaa dünkünün tekrarı çıkmış pardon kızlar

akşamı ettik kızlar
sabah 4 domates 4 biberile 2 yumurtalı menemen
1 kase yoğurt
1 ince dilim kek
1 etipuf

öğlen 1 tabak dolusu taze bezelye yemeği
1 paket etiform

şimdi 1 kase yoğurdum var. ama canım yemek istemiyor
eve gidince yerim diye düşünüyorum.

aynen filizim haklarında hayırlısı olsun
pro bozulmadı bugün de kızlar..iyi gidiyorum bakalım şimdilik..2 gün pro yeter sanırım yarın pro sebze yapıcam..yarın kayınpederim de geliyor zaten hafta sonu için..saf pro yapamam..
öğlen

haşlama et

şimdi geldim çok acıkmıştım 1 ton balığı ve yoğurt yedim..
akşam için de et yemeyi planlıyorum...ben yarın listede yokum kızlar
lakin geçen haftaki kilomu bilmiyorum..
yarın liste kaneel de ama o da iş yerinde yoğunmuş gelemiyor..müsait olup listeyi yapabilecek olan varsa söylesin yok sa ben yaparım ama geç vakit akşam yapabilirim malum misafirim var...

Maşallah canım ya süper bi dengeleme metodun var. Ayrica gercekten çok fitsin . Maşallahın var.

Sersum 3,30 a kadar bildirim gelirse ben yapıyım canım. 3.30 da komşuya
Geçicem o nedenle erken olmaz diyorsanız ben yaparım inşallah.

2 kurabiye
3 çiğ köfte
3 kaşık mantı
5 yk ciğer
Domates
2 fincan sütlü kahve

Tüm menü bu. Komşuya gidince anca bu kadar dikkat edebildim.yarın iki gezmem var ve korkuyorum.adım diyetçiye çıktı bundanda rahatsızım yemessem olmuyo,yersem vicdanım rahat etmiyo ve kilo veremiyorum.

çakmelcim olur canım sen 3.30 da bi zahmet yaparsın..teşekkür ederim..gelmeyen de ekler kendini..zaten firemiz çok..

günaydın kızlar..ben geçen haftaki kilomu bilmediğimden sadece kilomu yazıyorum haftaya listeye girerim...
kilom84.3 kg..yavaş da olsa gitmeye başladı sanırım hadi hayırlısı

akşam yemek yemedim ton balığından sonra sadece kiraz...
bu sabah da canım birşey istemiyor ama yine de zorlayıp yoğurt ve peynir yiyeceğim...

herkes çok güzel kilolar vermiştir umarım..çakmelcim şimdiden ellerine sağlık canım..

gunaydııınnnn yaa bu haftada hıc dıkkat edemedım tasınıyorum esya topluyorum acıkıyorum yıyorum

BAŞLANGIÇ:85,5 KG
GEÇEN HAFTA:83,1 KG
BU HAFTA:83,0 KG
FARK:100 GR
çok yavaş veriyorum

cakmel ciğim.
sabah 5 domates ile 2 yumurtalı omlet.
yoğurt yemedim. çünkü dün kan tahlililm yapıldı k an ilacı kullanmama rağmen 10.5 olmuş. 15 gün önce 11.5 di
hamilelik başlanğıcında 13 dü kanım. gittikçe düşüyor
yumurtamın yanına 1 bardak suya yarım limon sıktım. 1 çorba kaşığı üzüm pekmezi koydum karıştırdım içtim. kan değerimi arttırmak amacıyla.

öğlen 1 kase bezelye
1 kase yoğrut. içine meyveli müsli koymayı düşünüyorum

akşam için etli keşkek yapacağım düdüklü tencerede.
yine amaç kan değerimi yükseltmek .

ikinci bildirim benden
filiztoprak
b. kilo=78
g. hafta=73.8
bu hafta=72.5
fark= --1.3
haftalık yüzde=%1.761
neyseki72 yi buldum lakin korkuyorumrahat deyilim bi anda değişebiliyor rakam neyse şu anın tadını çıkarayım bari
sersumcum kolay gelsin gülüm kaneli soracaktım baya merak ettim elindeki sendromu geçmişmi çok üzülmüştüm yaa bebeğide küçük iyileştimi acaba haberin varmı

kahvaltım=yoğurtlu yulaf kepeği
ara=2 küçük nektar
öğlen=tavuk haşlama+salatalık domates+çay+2 galeta
ekmek hakkımın yerine yicem çayla iyi oluyo böylece kaçamak yapmamış oluyom ayarlıyom işte
ara=meyve olur heralde yazmıyorum o anda ne uygun olursa
akşam belli deyil annemler gelebilir kaçırmam ama

Rumuz:Safransari
BAŞLANGIÇ:71.3 KG
GEÇENHAFTA:70.8 KG
BU HAFTA:70.5 KG
FARK:300 GR

Hedefim haftada bir kilo cunku emziriyorum ve cocugum sadece emdigi icin fazla kalori harciyorum. Ama bu hafta 2 kez tatli kacirdim.

Bu hafta daha cok dikkat edecem hedefim 1 kilo insallah

Sabah kahvaltiya misafirim vardi
1 dilim yufkali ispanak boregi
Domates salatalok peynir 1 yumurta
Oglen
Haslanmis tavuklu salata
Aksam
Kabak yemegi

canım bebeğin küçük daha dur üzülmek yok. acelen de yok . lütfeeen
atamalar ne zaman şekercim.

29 Mayıs 2015 tarihli listemiz..

1-filiztoprak %1.761
2-safransari%0.423
3-cansucnsu%0.120

eguness %00

bildirim yapmayanlar

sersum
çakmel
kaneel
neslihansltn
habercice
leylak84

4 kişiyi tebrik ederim..haftaya daha da güzel bir sonuç olur inşallah..bu gidişle liste yapamayıp sadece kilo bildiricez ..kimseler geliyor kızlar...

Son düzenleme:
teşekkür ederiz canım evet yaaa niye kimse gelmiyo tadı kaçıyo böylede
kaneli merak etmiştim sağol canım yazmışsın

Bildirim yapamadım kızlar ++300 deyim yani geçen hafta 56.700 du şimdi 57.00 regliye bir gün kaldı..
Haftaya bildirim yaparım inş. Okullar tatil olunca bir ay kadar köye çıkıcam Sersumcum izin istiyorum..

canım bebeğin küçük daha dur üzülmek yok. acelen de yok . lütfeeen
atamalar ne zaman şekercim.
Ayin 15 inde sanirim kadrolar aciklanacakmis 22 sinde de tercihler basliyor.
Memurlar.net in forumunda konu acmislar, dpt.'ni aramislar kadrolari ogrenmisler yine az diye konu acilmis. Boyle olursa yine sayi dusuk demekmis puanlar 90,dan asagi inmez diyorlar. Boyle olursa atanmam cok cok zor olur yine

Bana cok inandirici gelmedi oradaki memurlarin telde boyle bir bildirim yapacaklari ama bir onceki atamada toplam 770 onlisans alinca artik her habere inanir oldum

İnsallah her zamanki kadar kadro verirler de atanabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…