- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
evet canım öğleydi ama sağlık liseleri sadece hemşireye yönelik olmuş araştırdık eskisi gibi deyil çoğuda kapatılacakmış benim kızda istemiyorhakkında hayırlısı olsun canım.baştan bu şekilde olması iyi olmuş...biara sağlık meslek istiyor demiştin kızın için..ben mi yanlış hatırlıyorum
biz okula girebilmek için çok uğraştık biliyorsun ve okulumuz da adı olan bir okul onun için liseyi değiştirme gibi bir düşüncemiz yok bazı okulların velileri okulun son yılında temel liselere alacakmış çocuklarını ama bizim okul kendi bünyesinde ders verecekmiş ona sevindik..çocuklar bu okullara girebilmek için canla başla çalıştılar ve okulumuzdan vazgeçmeyiz diyorlar haklı olarak ..deneme tahtasına döndürdüler çocuklarımızı Allah sonlarını hayır etsin..
akşamı ettik kızlar
sabah 4 domates 4 biberile 2 yumurtalı menemen
1 kase yoğurt
1 ince dilim kek
1 etipuf
öğlen 1 tabak dolusu taze bezelye yemeği
1 paket etiform
şimdi 1 kase yoğurdum var. ama canım yemek istemiyor
eve gidince yerim diye düşünüyorum.
Maşallah canım ya süper bi dengeleme metodun var. Ayrica gercekten çok fitsin . Maşallahın var.
Sersum 3,30 a kadar bildirim gelirse ben yapıyım canım. 3.30 da komşuya
Geçicem o nedenle erken olmaz diyorsanız ben yaparım inşallah.
2 kurabiye
3 çiğ köfte
3 kaşık mantı
5 yk ciğer
Domates
2 fincan sütlü kahve
Tüm menü bu. Komşuya gidince anca bu kadar dikkat edebildim.yarın iki gezmem var ve korkuyorum.adım diyetçiye çıktı bundanda rahatsızım yemessem olmuyo,yersem vicdanım rahat etmiyo ve kilo veremiyorum.
olur canım o kadar taşınma bu kolaymı dert etme yerleşince daha dikkat edersingunaydııınnnn yaa bu haftada hıc dıkkat edemedım tasınıyorum esya topluyorum acıkıyorum yıyorum
BAŞLANGIÇ:85,5 KG
GEÇEN HAFTA:83,1 KG
BU HAFTA:83,0 KG
FARK:100 GR
çok yavaş veriyorum
canım bebeğin küçük daha dur üzülmek yok. acelen de yok . lütfeeenRumuz:Safransari
BAŞLANGIÇ:71.3 KG
GEÇENHAFTA:70.8 KG
BU HAFTA:70.5 KG
FARK:300 GR
Hedefim haftada bir kilo cunku emziriyorum ve cocugum sadece emdigi icin fazla kalori harciyorum. Ama bu hafta 2 kez tatli kacirdim.
Bu hafta daha cok dikkat edecem hedefim 1 kilo insallah
Sabah kahvaltiya misafirim vardi
1 dilim yufkali ispanak boregi
Domates salatalok peynir 1 yumurta
Oglen
Haslanmis tavuklu salata
Aksam
Kabak yemegi
teşekkür ederiz canım29 Mayıs 2015 tarihli listemiz..
1-filiztoprak %1.761
2-safransari%0.423
3-cansucnsu%0.120
eguness %00
bildirim yapmayanlar
sersum
çakmel
kaneel
neslihansltn
habercice
leylak84
4 kişiyi tebrik ederim..haftaya daha da güzel bir sonuç olur inşallah ..bu gidişle liste yapamayıp sadece kilo bildiricez ..kimseler geliyor kızlar...
Ayin 15 inde sanirim kadrolar aciklanacakmis 22 sinde de tercihler basliyor.canım bebeğin küçük daha dur üzülmek yok. acelen de yok . lütfeeen
atamalar ne zaman şekercim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?