çakmelcim olur canım sen 3.30 da bi zahmet yaparsın..teşekkür ederim..gelmeyen de ekler kendini..zaten firemiz çok..
günaydın kızlar..ben geçen haftaki kilomu bilmediğimden sadece kilomu yazıyorum haftaya listeye girerim...
kilom84.3 kg..yavaş da olsa gitmeye başladı sanırım hadi hayırlısı
akşam yemek yemedim ton balığından sonra sadece kiraz...
bu sabah da canım birşey istemiyor ama yine de zorlayıp yoğurt ve peynir yiyeceğim...
herkes çok güzel kilolar vermiştir umarım..çakmelcim şimdiden ellerine sağlık canım..
rica ederim efenimteşekkür ederiz canımevet yaaa niye kimse gelmiyo tadı kaçıyo böylede
kaneli merak etmiştim sağol canım yazmışsın
helal olsun canım ne önemi var ben yetiştim yaptım sorun değil.
ah ah sersum canım kurura bakma sözümü tutamadım hakkını helal et...
okul çıkışı bir yağmur bir yağmur sorma, okuldan eve gelen otobüslerde 40 dk de bir geliyo, internete de giremedim, karne işlemleri,yazılılar işleri tahmin ettiğim saatte bitiremedim de kusura bakma...
bende 72 kg idim geçen hafta bu hafta 71.5 olmuşum elhamdülüllah...
canım seni de cuma liste yapma sıramıza ekleyeyim mi..birşey demedin ya da ben unuttumMutlu haftasonlarri
Kahvalti
1 dilim peynir, salatalik domates, 4 dilim patates kizartmasi, 2 dilim ekmek
Oglen
Ton balikli salata
Aksam
kabak yemegi 1 dilim ekmek 1 kase yogurt
Bunun bir sirasi oldugunu bilmiyordumrica ederim efenim
aynen canım bir isteksizlik geliyor insana böyle olmasak herkes gelse keşke
helal olsun canım ne önemi var ben yetiştim yaptım sorun değil..burası da çok yağmurlu
canım seni de cuma liste yapma sıramıza ekleyeyim mi..birşey demedin ya da ben unuttumkatılıyor musun
var canım ben topik sorumlusu olduğum için sıralamayı tarihlere göre ben yapıyorum ve ilk sayfamızda yayınlıyorum..perşembe günleri de sıralamayı hatırlatıyorum..seni de ekliyorum o zaman..Bunun bir sirasi oldugunu bilmiyordum
Ama yaparim tabi. Hatta her hafta bile yapabilirim .
canım memurlar nette çok fazla kafa karıştıran yorumlar olur. zaten insanı soğutmaya çalışıyorlar.Ayin 15 inde sanirim kadrolar aciklanacakmis 22 sinde de tercihler basliyor.
Memurlar.net in forumunda konu acmislar, dpt.'ni aramislar kadrolari ogrenmisler yine az diye konu acilmis. Boyle olursa yine sayi dusuk demekmis puanlar 90,dan asagi inmez diyorlar. Boyle olursa atanmam cok cok zor olur yine
Bana cok inandirici gelmedi oradaki memurlarin telde boyle bir bildirim yapacaklari ama bir onceki atamada toplam 770 onlisans alinca artik her habere inanir oldum
İnsallah her zamanki kadar kadro verirler de atanabilirim.
çok faydası var sersumcumgünaydınn..
dün serbest günümdü hamburger yedimbu gün de dikkatli ama pro olmayan bir beslenme yapacağım..yarın yine pro ağırlıklı beslenmeme döneceğim..bakalım bir de böyle deneyeyim ne olacak
filizim serbest günler iyi oluyor ya en azından nefsimizi köreltiyoruz
safransarı canım yumurtanın tok tutuculuğu tartışılmaz haklısın...
kayınpederim gitti..eşim yolculamaya götürdü..biz de erken kahvaltı yaptık
kahvaltım
2 dilim tb ekmeği
salçalı omlet
peynir zeytin
domates salatalık
çay..
ara da meyve yemeyi düşünüyorum..yaz meyvelerini yemeden duramıyorum valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?