makbulecim hoşgeldinSlm kızlar 19 Mayıs günü doğumu yaptım ve Bebeğimi kucağıma aldım o kadar farklı ve guzel bir duygu ki Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın olmayanlara da nasip etsin e tabi çocuk da doğunca soluğu burda aldım tabi nasıl olcek bilmiyorum valla 20 kilo kadar fazlası da olabilir henüz basküle çıkmadım fazlalıkla aranızdayim en kisa zamanda diyetisyen e gidip bi yerden başlamak lazım çok yakında bomba gibi aranıza dönüyorum yani ☺☺☺☺bu arada sersumcum yigenun hayırlı ugurlu olsun seninde vatana millete hayırlı evlatlar olurlar inşallah
hayırrrradilemir abla birse danisacam
Bebegim 4 aylik oldu saclarim dokulmeye basladi
Bazi yorumlar okudum.vitamin eksikliginden dokuluyor diye, balik yagi kapsulu ve calsiyum onermisler. Sence yarari olur mu ?
Yanlis anladin sanirim benim saclar dokulmeye basladi benim icin vitaminlerhayırrrr
bebek bu aylarda saç döker . ve yenileri çıkar.
benim büyük oğlan tamamen dökmüştü saçları.
küçük de öyle olmuştu . ama abiye göre daha az olmuştu.
sakın .
çok doğal bi süreç .
her bir şeyi takip edeyim diye uğraşma. bebek büyümeye devam ediyor.
daha el kadar . neden balık yağı ve kalsiyum öneriyorlar. yaşından önce böyle vitaminler sakın verme.
hahahahaYanlis anladin sanirim benim saclar dokulmeye basladi benim icin vitaminler
canım benim . teşekkür mü edeyim bilemedimSlmlr
Maşallah adilemir demesen hiç hamiş olduğunu anlamicaz dermişim,ALLAH sağlık ve hayırla yaşatmak nasip eylesin.
makbule ben 2 gebeligimde de abartıp 27 şer kg aldım. Küçük 2 yaşında elhamdülillah,ve ben 90 kg den 72 kg ye geldim ama boğazım durmadığı dan anca 2 yılda.22 ay da emzirdim ama süt verme dini de kg veremedim,diyet yaptıkça aldım,dikkat et herkes farklı. Hayırlı huzurlu saadetler diyorum...
Bol bol yaptığım kaçamaklar ve vicdan azabı birde aldığım +++ kg ler 2 gündür telafi mücadelesi ve sonuç açlık.
Bende durumlar bu.
Sabah
Yumurta
Marul
Domatesli biber kızartma
Öğleye
Yufkaya sarılmış etli bulgur pilavı
Ayran
Akşama
Sütlü yulaf ezme
Bakalım +++ lar --- olacak mi
Ya ALLAH bismillah
Selâmetle hanımlar...
Canım benim hayırlı olsun bebişinSlm kızlar 19 Mayıs günü doğumu yaptım ve Bebeğimi kucağıma aldım o kadar farklı ve guzel bir duygu ki Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın olmayanlara da nasip etsin e tabi çocuk da doğunca soluğu burda aldım tabi nasıl olcek bilmiyorum valla 20 kilo kadar fazlası da olabilir henüz basküle çıkmadım fazlalıkla aranızdayim en kisa zamanda diyetisyen e gidip bi yerden başlamak lazım çok yakında bomba gibi aranıza dönüyorum yani ☺☺☺☺bu arada sersumcum yigenun hayırlı ugurlu olsun seninde vatana millete hayırlı evlatlar olurlar inşallah
hakkında hayırlısı olsun canım.baştan bu şekilde olması iyi olmuş..slm kızlar dünkü diyetim bozuldu malesef kumpir yedim
ama bugün bozmıcam inş.
kahvaltı=1 avuç yer fıstığı+ yoğurt
öğlen=yumurta salatası+ayran+çay+2 kepekli galeta
ara=1 porsiyon kiraz
akşam=1 avuç yer fıstığı+1 kase yoğurt
ara=meyve
regl bugün bitti yürüyüş yapamadım
kızımızı temel liseye kayıtyaptırdık ön kayıt yinede puanlarına bakıcaz ama böylesi daha iyi gibi malum dersanelerde kapanacak özel ders daha pahalıya gelecek hayırlısı bakalım
himm evet canım baktım listelere diyete başlamak için biraz toparlamayi bekliyorum malum doğum sonrası dikişler biraz iyilesmeliyim önce bu arada tsk ederim hepimizin bebekleri inşallah111
Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun hoşgeldin listeler paylaştık bir bakıver derim hepimizde var o kilo denilen illet
tsk ederim canım amin geliyorum geliyorum az kaldımakbulecim hoşgeldinevladın hayırlı olsun allah size bağışlasın olmayanlarada tez zamanda nasip etsin
bekleriz canım kiloları vereceğiz burda rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?