Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın canım sana da ,hemen yazıp çıkınca görmemişim

2 dilimden bişey olmaz canım merak etme,karpuza ben hiç dayanamam 2 dilimle de kalmam

Kahvaltın içinde afiyet olsun

Selam kızlar

Menüler

Sabah yok

öğlen dışarıda tavuk döner ekmeksiz,salata,ayran

Akşam yarım kıymalı pide,2 kaşık kıymalı semizotu yemeği,ayran,salata,yarım kurabiye

Daha da bişey yemem umarım

Slm kızlar Nasılsıniz ficans çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah

Sersum Cum çok iyi gidiyorsun maşallah o kadarlik karpuz dan nolacak ha gayret

Ah ben iki gündür adet oldum ve sastim resmen dün SAĞLIKSIZ bişi yemedim ama miktarı kaçırdım akşam koy tavuğu getirmiş gelen misafirler aman allahım ben hiç tavuk yememisim bir de süt yaptı ki emziren arkadaşların aklında bulunsun sabaha kadar üstündeki kıyafet islandi resmen eşim dalga geçti senin memenin contasi bozulmuş diye

Bugün olanlar oldu çezerye vardı misafirlere ikram etmek için ortaya çıkardık gittim geldim yedim ne kadar yediğimi bile bilmiyorum ama yürüyüşe gittim 1 saat 6 km yürüdüm

Bu arada eşime Söz verdim istediğim kiloya ulaşana kadar çok canımın çektiği şeylerden 1 ısırık dışında yemeyecegime (süt bakmasın diye ) çok ciddi bişi olmadan yürüyüşü aksamayacagima ve haftada en az iki gün pilates yapacağıma and içerim sözü de verdik yandım

İlahi makbulecim ya çok tatlısın...

Ant'ta içtin ohhh tamam zayiflarsin artık
Bu arada bulgur,dut,marul ve et çeşitleri acayip sut yapar.

Bu gün
Sabah
5 hurma
Kahve

Öğle ve akşam yoğurt hurma inşallah

Dun 40 dk yürüyüş Nazan Bekiroglunun LA adli kitabi eşliğinde
Herkese tabiki devletime de huzur ve başarı dolu zamanlar

Sağol canım amin

Ne güzel gezip geldiler canım okullarının kıymetini bilsinler darısı bizimkilere inşallah
amin canım..daha iyileri sizinkilere olsun inşallah canım
Günaydın canım sana da ,hemen yazıp çıkınca görmemişim

2 dilimden bişey olmaz canım merak etme,karpuza ben hiç dayanamam 2 dilimle de kalmam

Kahvaltın içinde afiyet olsun
sağol datlım..valla ben de zor tuttum kendimi..dün akşam da 3 ısırıkla atlattım...
ben de senin gibi yapıcam makbuşum..bir ısırık yeter nefsi köreltmek için ...accık da dondurma

hahaha ilahi alemsin..ant da içildi tamam

günaydın güzeller..regl son günü iyi dım oldu hafta sonu olduğu işyerinde çok zor
dün akşam da ps yaptım bugün ve yarın pro yapıp takviye edicem durumu..dukan krepimi pişirdim az önce kahvaltımı da arz edeyim..

dukan krepi arası peynir
çay

dün kahvaltı dedim ya işte sersum krepini unuttu gitti...çok fazla kaçırmadım ama vicdan yapıyor insan..şurda tatile 3 hafta kaldı
neyse durmak yok

sabah sabah bazayı düzenledim formamı ütüledim terledim duj aldım şimdik te işe gitmece..az kaldı sersum sabret

Günaydın sekerler evime ulaştım kavuştuk esimle Bende bugün tam gaz 5 günde 5 kilo diyetine başladım patateslerimi baharatla yedim ev temizlenip supurulecek bu arada memlekette bi buçuk kilo almisim bu 5 gun gudecek 3 kilo
ficans canim geçmiş olsun
@makbule07 hadi bakalım güveniyorm sana
cakmel supersın
sersum 2 hafta kaldı benum de gıdecek kılolad

Eklentiler

• P_20150727_094659.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 61

Sağolun kızlar

ficanscım geçmiş olsun canım allah yardımcısı olsun
bizde dün denize gittik kemer taraafına oraların denizi daha sakin dalga yok
kaçamaklar oldu tabi dönüştede diğer yeğenimi aldım şimdi bizde sanırım üç hafta kalacak ilk kez yalnız kalıyor bizde peşinde dolaşıyoz rahat etsin diye çok tatlı
eşim gelince biraz gezdiricez akşamada balık lokantasına gidicez nasipse yeğenimde çok seviyo balığı
sabah kahvaltım=saat 11 de gece çok geç yattım hiç işim bitmedi
1 dilim kepek ekmeği+peynir+zeytin+çay+yumurta
ara=semizotlu,salatalıklı yoğurt
akşam =balık ve mezeler vardır heralde
spor =ev temizlemece kızların peşinde koşturmaca yedir içir bulaşık çamaşır daha ne olsun dimi

cicim sana özel mesaj attım..
gözünüz aydın şekerim..gider 1.5 kilo neki merak etme ..hadi hayırlı olsun 5 gün diyeti..yap bakalım sonucu merakla bekliyorum..haftaya ben de deneyebilirim belki..
çakmel sende durum nasıl sahiii..hiç demedin kaç kilo gitti...
oh ne güzel kızlar bıcır bıcır eğlenirler..benim yeğenimde biraz büyüsün getiririm ..benim kız tek olunca kardeş sevgisi kuzenlerde..

inşallah canım yaa umarım veririrz hep birlikte hurma detoksuna geçmişsin sende hadi bakalım başarılar

napak canım o cezeryeler yüzünden demediğini bırakmadı ama ben demiştim önceden eğer kaçamak yaparsam bana hakaret et ki canım yansın diye hakaret etmedi tabi ama kızdı baya haa bu arada benim andın içine dondurma dahil depğilll

tskler canım hadi bakalım senin de hayırlı olsun yeni diyetin gitsin kilolar

bugünki menüm

sabah: 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim tn tahıllı ekmek domates salatalık 2 zeytin 5-6 üzüm

ara: 1 armut 1 çay bardağı süt

öğlen: 120 gr tavuk 3 kaşık yoğurt salata

ara: 2 kayısı 6 kiraz 8 üzüm

ara: 6 çubuk kreker

akşam: 8 yk taze fasulye 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek

gece: 1 çay bardağı süt 15 kiraz

dondurmasız da çekilmez ki yawww

sabah canım hiç birşey istemiyor resmen zorla yiyiyorum..keşke akşama kadar böyle olsa.
kahvaltım

dukan krepi arası peynir
çayyy

işyerinde öğle yemeği bana göre değil gene..yanımda ton balığı götürsem iyi olacak..

Yazmıştım canlar 3 günde 1,5
5. Gunde 2 kg verdim ama şuan durum Kötü :~(

Sende süpersin canım kolay gelsin 70 bi görsem yaaaa

Kızlar
Dün misafir vardı 1 çatal revani 1 rulo börek(sigara deniyor) 1 kaşık bamya çorba aksam menumdü çokta kaçırmadım ama nasıl oldu da yine 73 e çıktım anlamadım.

Dün sabah
3 hurma kahve
4 saat arayla yoğurt ve 3 hurma
Akşam yazdıklarım ekstraya girdi.

Paleo yu araştırdım tamamen uyduruk,mucize falan yok o nedenle almadım.

Kızlar hollandaya düğüne gidecem 2 ay kaldı ve acil 10 kg vermeliyim lütfen el yardım.fikirlerinizi önemle rica ediyorum.

Kahvaltıya misafirim var.kars'tan polis akrabalar geldi tayinleri konya olmuş ev taşıyorlar 2 çocukları da olunca yardım edek dedik

Benim kahvaltı
5 hurma 1 kupa kahve
Ayaklarım bile şiş 2 gündür ful hareket anlayamıyorum kendimi tartılmaya korkuyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…