Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sağol filizcim

Canım yürüyüşü ve suyu artırsan protein ağırlıklı karatayla verebilirsin 2 ayda,sen yaparsın maşallahın var,diyet listelerine uyabiliyorsun,iradene hakimsin

Kızlar günaydın ben dun sacmaladim resmen kızımla memleketten getirdiğimiz leblebilere dadandim ve çok sinirlendim kendime bugün patatesle tekrar basliyorum artik kaçamak yok
cakmel gercekten istiyoruz ve karar verecegiz hadi bakalım gidecek bu kilolar düğünde herkesin ne kadar zayıf ve güzel olmuş sun dediğini hayal et

selam kızlar
dün bende saçmaladım balık iyiydi ama sonrasında 3 top dondurma yedim
bugün kahvaltı=1 yumurta+peynir+ceviz+zeytin+çay1 dilim tam.b ekmeği+1dilim etimek üstünefıstık ezmesi
ara=semizotlu yoğurtşu an yiyorum
akşam=mercimek çorbsı+1 dolma yoğurt+salata
ara=yaprak galeta +çay
aslında 6 öğün yapıyorum ama tatil olunca sabah geç kakınca 4 öğün oluyor aralarla birlikte

Slm kızlar bugün kaçırdım biraz çünkü mangal yaktik kırmızı ete dayanamıyorum yaaa dünyayı yedim

Sabah 1 kk peynir 1.5 dilim tam tahilli ekmek domates salatalık 5 6 tane üzüm tanesi

Ara 15 kiraz 1 bardak süt

Öğlen ne kadar yediğimi bilmediğim ama çok yediğim kuzu eti sanırım en az 300 400 gr var 2 bardak ayran 3 dilim TT ekmek

Ara 15 kiraz 10 üzüm tanesi

Aksam yemek yemeyecegim gece de 1 bardak süt içerim ahh ahh şu irade

evettt kızlar..bu cuma liste yapmaya gönüllü olan var mıı......liste sıralaması yapıyorum..ben tatilden önce yapamam..yapsam da geç yaparım...hele bi dökülün paylaşın bakimmm..
31 Temmuz ??
7 Ağustos
14 Ağustos......bu kadarı yeter şimdilik..kalanı eklerim...heyoooo...

öğlen

160 gr ton balığı
ayran

akşam

chilli soslu tavuk sote
bol semizotu salatası
yoğurt

tek kaçamağım dondurma yarından itibaren azaltacağım.. haftada 1

Ben yaparım bu hafta

Merhabalar diyet arkadaslarim
Ben memleketten dondum.
Esim benden 1,hafta sonra izin alacakti ama bu teror olaylarindan dolayi.izinler kapanfi oda beni almaya geldi dun bugun de donduk evimize.
Ev esyalar o.kadar daginikki. Hafta basinda.baslayacagim kilo kontrolune. Yarin sabahta tartilayim bakalim kac kilo almisim

Masallah cok guzel tamamladin hamileligini abla
Hem saglikli hrm az kiloyla
Bundan sonra ideolumsun

Kendime kızmaya nefret etmeye başladım ne oldu bu iradesilkk ney ya bendeki 10.unda tatile gidiyoruz kilo vermem lazim yarin sabah gerçekten başliuorum kendime söz veriyorum

hoşgeldin canımyolculuk dönüşü valizleri boşaltmak en gıcığı yaww......bizim de izin sallantıda..hayırlısı bakalım
biz bu cuma listeye başlıyoruz sen sade kilonu yazarsın haftaya listede olursun cicim.
Kendime kızmaya nefret etmeye başladım ne oldu bu iradesilkk ney ya bendeki 10.unda tatile gidiyoruz kilo vermem lazim yarin sabah gerçekten başliuorum kendime söz veriyorum

günaydın kızlar...dün dediğim gibi dondurma olayını da bitirdim..boşa gidecek yoksa bu pro..diğer şeyler gibi bi ısırık yetr bana
kahvaltım

dukan krepi arası peynir
çayy

bu cuma liste makbuşta 2. ve 3. sırayı gönüllü isteyen var mı??..yoksam ben karışık yapıcam dostlar..tatile gitmeyenlerden bekliyorum...7 ağustos ve 14 ağustos...

Slm
Benim diyet yalan oldu
Misafir misafir misafir
Börekler kekler simitler....
Ve yemeler yemeler

14 ünü bana yaz sersumcum.haftaya da misafirim var.14 yaparım inşallah listeyi.

kahvaltım= kepekli lavaşın arasına peynir yumurta+çay+ceviz
ara=nescafe+2 yaprak galeta
akşam belli deyil
kızlar yüzme kursuna gittiler bende kahve keyfi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…