ah canım bizi bitiren hep olmadık zamanda misafir ve davetler..ben de durum sakin çok şükürBen başlangıcı bu gün yapamadım ani misafirlerim çıktı .. Evde ne varsa çabucak yaptım ama işin içine tatlı da girdi .. Yazmasam iiiii olacak ..
Sabah hastanedeydim benim elim deki durum için kortizon iğneleri fos çıktı .. Operasyon şart oldu .. Mart ayın da ufak bir ameliyatım ver sonra tatil .. Onun için en az 65 İ görmek şart oldu ..
Sağol Can'ım .. İnşallah .. Zaten ortalama 45 dakikalık bir opr. İnş çarçabuk gelip geçecek ..ah canım bizi bitiren hep olmadık zamanda misafir ve davetler..ben de durum sakin çok şükür..bir tek tehlikeli doğum günlerimiz kaldı..onları da bir şekilde ucundan bertaraf edicem inşallah
canım umarım kolayca atlatırsın..bu el olayı çok üzdü seni..Allah beterinden saklasın..hallolacak inşallah
Bende tarçınlı yoğurt ve yeşil çay
aynen canım durmak yok...Selam kızlar
Hem yılbaşı hem de hafta sonu olunca bayağı kaçamaklar oldu, hepimizin silkelenmeye ihtiyacı var ,kızlar bırakmayın devam bu kilolar gidecek inşallah
pazartesi ve bugün yürüyüş yaptım 1 er saat
pazartesi sabah klasik karatay kahvaltısı
akşam 2 karnıyarık ve yoğurtlu lahana salatası
salı sabah 1 karnıyarık ve lahana salatası
akşam yayla çorbası ve yarım kıymalı pide
bu sabah peynirli ve yeşil biberli yumurta, zeytin, mandalina
amin canım ...gidecek bu kilolar başka yolu yokArkadaşlar ,bir hafta bildirim yapmamak etkiledi,ama Hamd olsun ki Rabbim hastalık vermesin bu diyeti hastalık sebebiylede yapıyor olabilirdik
ben de 40 yaşındayım biz gençlere göre daha ağır veriyoruzBen artık yemeye korkar oldum çünkü en ufak bir kaçamak gramlara değil kilolara sebep oluyor.Gram gram verip kilo kilo alıyorum.Bıktım artık.Yediğim gün reflü ayaklanıyor,şeker tavan yapıyor,kaşıntılar başlıyor .Hepiniz benden gençsiniz moralinizi bozmadan kendiniz için aşırıya gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?