Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben başlangıcı bu gün yapamadım ani misafirlerim çıktı .. Evde ne varsa çabucak yaptım ama işin içine tatlı da girdi .. Yazmasam iiiii olacak ..

Sabah hastanedeydim benim elim deki durum için kortizon iğneleri fos çıktı .. Operasyon şart oldu .. Mart ayın da ufak bir ameliyatım ver sonra tatil .. Onun için en az 65 İ görmek şart oldu ..

ah canım bizi bitiren hep olmadık zamanda misafir ve davetler..ben de durum sakin çok şükür..bir tek tehlikeli doğum günlerimiz kaldı..onları da bir şekilde ucundan bertaraf edicem inşallah

canım umarım kolayca atlatırsın..bu el olayı çok üzdü seni..Allah beterinden saklasın..hallolacak inşallah

dün akşam yemeğim

kıymalı omlet(eşimin ellerinden)
peynir zeytin
çeri
ayran

bu sabah

pastırmalı omlet
peynir zeytin
3 ceviz
2 gün kurusu
çay

bana karatay dukan karışımı yarıyor başkası foss

yeşil çayım ve ben
hava karanlık yağmurlu ve kasvetli...
Safransari sporla daha iyi sıkılaşma oluyor tabii ama diyete uymak da bir başarı valla ben şimdilik diyete uysam yetecek..
I imspecial toparlan yeni yıl yeni umutlar..

bugün eşim nöbetçi kızımla bana balık ziyafeti var...
bugün azcık elim iş görsün dedim mutfağı hallettim ama dolap içleri sonraya kaldı..kapaklar aspratör fayanslar cillop gibi oldu..
yoruldum beyaa..kızımın odası ve yatak odasının da camlarını sildim..e bu kadar yeter bu günlük beyaa...

akşam yemeğim

hamsi ve istavrit(actifrayda)
salata
şalgam suyu

şimdi de çay demliyorum gelin içelim kızlar..ama kimseler yok benden başka
napalım kendim çalar kendim oynarım elbet birileri dökülür gelir

Sağol Can'ım .. İnşallah .. Zaten ortalama 45 dakikalık bir opr. İnş çarçabuk gelip geçecek ..
Hiç sorma Can'ım
Bizde de durum aynı ..
Doğum günleri bitti bizde bundan sonraki tam gaz diyet inşallah ya motivasyon sıfır ama

Merhaba kızlar ..
Nasılsınız
Görüyorum ki çoğumuzda motivasyon sıfır .. Of ne yapsak ya ..

Ben bu gün çok geç kahvaltı yaptım .

Kahvaltım da : yumurta salatası ve kahve

Akşam: köfte ve zero nuddel vardı

Şimdi yeşil çayımı içiyorum

Esselamu aleykum
Sanırım 10 gündür sınır tanımadan yemekteyim.nide küçük oğlum hasta o nedenle ne bulduysam yedim,saçmaladıkça saçmaladım.

2 veya 3 kilo aldım tartılmıyorum da.
Moralim yok
Diyetten bende bımtım
Saldım ama için rahat değil.

Allahım hepimize irade versin inşallah.
Dün
Sabah
2 poğaça
1 kahve

Akşam
5 kuru dolma
1 kase yoğurt

Şimdi
3 kuru dolma
Az kaju

Selam kızlar

Hem yılbaşı hem de hafta sonu olunca bayağı kaçamaklar oldu, hepimizin silkelenmeye ihtiyacı var ,kızlar bırakmayın devam bu kilolar gidecek inşallah

pazartesi ve bugün yürüyüş yaptım 1 er saat

pazartesi sabah klasik karatay kahvaltısı

akşam 2 karnıyarık ve yoğurtlu lahana salatası

salı sabah 1 karnıyarık ve lahana salatası

akşam yayla çorbası ve yarım kıymalı pide

bu sabah peynirli ve yeşil biberli yumurta, zeytin, mandalina

Ben artık yemeye korkar oldum çünkü en ufak bir kaçamak gramlara değil kilolara sebep oluyor.Gram gram verip kilo kilo alıyorum.Bıktım artık.Yediğim gün reflü ayaklanıyor,şeker tavan yapıyor,kaşıntılar başlıyor .Hepiniz benden gençsiniz moralinizi bozmadan kendiniz için aşırıya gitmeyin

Merhaba kızlar
Herkese iii günler

Bu gün iyi başladı diyebilirim ama üzerimde bi yorgunluk var .. Tembel hissediyorum .. Tam yürüyüşe çıkacaktık .. Yağmur sel koptu .. Biden Azcık dinilsin çıkacağız ..

Yediklerime gelince
Sabah : kıymalı yumurta , dükan krebi ve kahve

Öğle yapmayacaktım ama mecbur kaldım .. Kızımın bitirmediği tavuklu patates İ yedim ve yeşil çay içtim

Akşam da: zero pirinç ve yanında tavuk sote olacak

aynen canım durmak yok...
Arkadaşlar ,bir hafta bildirim yapmamak etkiledi,ama Hamd olsun ki Rabbim hastalık vermesin bu diyeti hastalık sebebiylede yapıyor olabilirdik
amin canım ...gidecek bu kilolar başka yolu yok
ben de 40 yaşındayım biz gençlere göre daha ağır veriyoruz ama çok çabuk alıyoruz sabır sabır vazgeçmek yok..

cakmel oğluşuna geçmiş olsun Allah şifa versin canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…