Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlen

2 parça tavuk sote
yoğurt

akşam

tavuklu hünkar beğendi
şalgam suyu
turşu

selam kızlar..bu hafta güzel bir sonuç alacağım kesinleşti..yarın sonucu yarıya bölmeyecek olsak kesin birinciydim yani...neyse bunu bilmek bile güzel...
karatay bana yarıyor bulgur ve baklagil yemediğim sürece..belli bir yol kat edene kadar da yemeyi düşünmüyorum..ya da yesem de az olacak...
umarım sizde de durumlar iyidir..
bu sabah aylardır göremediğim rakamları gördüm tartıda..ee sağlık olsun daha ne olsun..
motivasyonum tam
kahvaltım

yumurta salatası
çay
3 ceviz
2 gün kurusu

yarın benim doğum günüm bu motivasyon ve -- bana doğum günü hediyesi olacak..yarın ayrıca nöbetçiyim..cumartesiydi nöbetim evde olmak üzere kendim cumaya aldım..hafta sonu kutlarız artık bizimkilerle..inşallah doğumgünüm şerefine az hasta gelir..

Son düzenleme:
liste sıramız...

sersum:18 ARALIK 2015 Liste yaptı

girlboymom:25 ARALIK 2015 Liste yaptı

sarfansarı:8 OCAK 2016

cakmel:15 OCAK 2016

woody453:22 OCAK 2016

sabahvesen:29 OCAK 2016

ficans:5 ŞUBAT 2016

kaneel:12 ŞUBAT 2016

liste sırası yarın sarfansarı da ..!!!sonuçlar iki haftalık olduğu için yüzdeleri ikiye böleceğiz unutmayın..!!!!!

Slm millet

Teşekkürler sersumcum.

Dün
2 kase çorba
1 hurma
Az kaju

Sabah
2 kase çorba
Sütlü kahvem

Bu akşam
Karnabahar
2 kuru dolma
Ada çayım

Tebrikker Sersum cuğum darısı başımıza inşallah ..
Benim bu gün yine misafir vardı .. Biber hava inanılmaz yağmurluydu .. Dün de bu gün de çıkamadım yürümeye .. Misafir olduğu için de kaçamaklar oldu .. Bakalım artık .. Önümüzdeki haftadan itibaren galiba listeye dahil olacağım .. ?? Yada Nasıl olacak anlamadım Can'ım .. Neyse ben yazarım kilolarımı kızlar bakar artık

Yediklerime gelince

Sabah : yarım krep , nar , peynir , sosis .. Kahve ..

Öğle : yok

Akşam ; et sote , yoğurtlu kereviz ve turşu

Spor : yok
Ama tüm gün hareketliydim .. Ütü çamaşır ev işleti Bebek

Sersum iyi gidiyosun bebek

Haftaya da ben İnşallah
sağol cicim
canım sen 25 aralıkta kilo bildirmiştin diye hatırlıyorum...geri dön bak bence..bildirmişsen bizim gibi aynı yüzdeler ikiye bölüncek..bildirmediysen bu hafta sadece kilonu bildirirsin haftaya listede olursun canımcım
ben de evi sildim süpürdüm bittim

yarına nöbet
bu akşam

köri soslu yoğurtlu tavuk salatası
salata
şalgam suyu

moralim çok bozuk kızlar..iş arkadaşlarımdan birinde meme ca çıktı..hiç beklemiyorduk böyle bir sonucu..Dua ediyoruz inşallah sağlığına kavuşur..off bu kanser offf...Allah hepimize sağlık versin gerisi boşş

Esselamu aleykum
Cuma güneşin üzerine doğduğu en hayırlı gün hürmetine mevlam tüm hastalarımıza şafi adıyla tecelli etsin inşallah.sersumcum aldığımız ilaçlar bile hep paraben li bu madde meme kanserinin baş müsebbibi.

Dün akşam
Hurma
Karnabahar
1 tavuk pirzola
2 kuru dolma
1 adaçayı

Sabah bu gün
2 muz
1 kahve sütlü

Bildirim
2 hafta önce: 71.7
Bu hafta: 72.7
Fark: +++1 kg
%fark: +++ 0.720

İkiye böldüm yüzdeyi ,çok şükür tahmin ettiğim gibi olmadı.
Herkese bol eksili bir cuma inşallah.

Allah'ın bolluk ve bereketi üzerinize olsun.Hayırlı cumalar arkadaşlar.Allah tüm hastalara şifa nasip etsin.tebrikler sersumcum,tartılınca hemen yazıyorum inşallah

Merhaba kızlar
Nasılsınız
Bu gün tartı günü .. Yıl başında yediğimiz hurmalar hesabı oldu ..

Eşim Dedi tartının pili bitmek üzere .. Tartılsan da sağlıklı olmaz Dedi ama ben tartıldım Tabiki ..
Sonuç bol bollu bereketli ..

Bildirim :

Bu hafta diyete başlıyorum o yüzden listeye girmesem de olur .

Başlangıç kilo: 73.300 ( regl )
Hedef : 65.00
Hedefe : 8,5 kg
Boy : 1.72
Diyet : Karatay Tabiki ( sayesinde 25 kilo gitti ) Kaldığımız yerden devam ..
Spor : her gün bir saat tempolu yürüyüş

Rumuz;Sersum
Gecen hafta:85.4kg
Bu hafta:83,7kg
Fark:1.7kg
Yüzde:%0.995(ikiye böldüm)
Spor:yok

sarfansarı kolay gelsin canım..2 haftalık bildirim yaptığımız için unutma yüzdeler ikiye bölünecek..yoksam liste sırası değişir!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…