Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Esselamu aleykum sersumcum tebrikler,hazirana kadar böyle gidersen en az 15 kilo verirsin süper olur,artık kimse kaçamak yapmasın ve yaparsa yazmasın bence,kimsenin motivesi düşmesin derim.

Sabah
Kahve
Fıstık
3 tk bal
Avuç içi poğaça

Akşama
Yumurtalı karnabahar
Tavuklu şehriye çorbası
Salata inşallah

Kizlar dun karnibahar kisiri yaptim
Cok lezsetli diger kisirdan hic tat farki yok
Tavsiye ederim
Ben bol yesillik sevdigim icin oyle yaptim

Çok güzel görünüyor,Nasıl yaptın arkadaşım?çok mu haşlıyorsun?
Canim yarim karnibahari robottan cektim, bulgur bulgur goruntusu oldu. Onu az yagli tavada cevirdim 10 dk.

Sonrasi bildigin kisir gibi. Sogugunca salcayi baharatlari katip karistirip yesillik eklinecek. Ohh misss :)

bu da benim perşembe akşamı yediğim ve yaptığım tarif..

Tavuk Salatası

1 tavuk göğsü(Haşlanmış)
1-1.5 su bardağı sarımsaklı yoğurt(2-3 dişli)
2 tatlı kaşığı köri
1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz

Yapılışı

Haşlanmış tavuklar didiklenir
Yoğurt ve diğer tüm malzeme ile karıştırılır
Afiyet olsun

kızlar face deki benim sayfama beklerim orada da güzel tariflerim var..

linki

https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/

bugün benim serbest günüm mecburen kızlar eşim dışarı yemeğe götürüyor doğum günüm şerefine ama yarın hemen toparlanıcam söz..

Dün reglimin ilk günüydü ve 4 tane tulumba tatlısı yedim misafirliğe
Bende serbest günüm olsun bari dedim

Hoşgeldin ...

Akşam
Çorba
Yaprak sarma
Ayran

Şimdi süt fıstık
Hosbuldukkkkk ohalde ilk bildirimimi yapayim an itibari ile 85imb
.bugun yediklerim sabah yarimdan biraz fazla simit ve bi tane ucgen peynir ogle yarim porsiyon manti bikase mercimek corbasi bunu iki ye boldum ikindi gibi tekrar yedim arda sekersiz cay bi tane ulker cikolatali gofret aksam bibucuk kase sulu kofte bi mil de leslie yurudum bi satte yuruyus yaptim

Spor çok iyi de canım,anca yediklerinin yarısını yakmaz mı?

Leylak hoş geldin canım...

Kahvaltım
Sütlü kahvem
2 yk kadar petekli bal
1 avuç kuru üzüm

Akşama
Salata köfte inşallah

Selam gençler burdan uzak kalınca sapıtıyorum ..en iyisi diyetli günler ve bugün gerçekten arkadaşla başlıyoruz bugün full haşlanmış patates kızlar inş hep eksileri görürüz bu arada sayacli ip aldık arkadaşla ip atlayacagim kaç olduğunu yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…