Çok severim bi de yanına az tuzlu beyaz peynir .. Karatay yapmasam her gün yiyenilirimEki Görüntüle 1741016 sabah kahvaltısı patates haşlama pul biber naneli
Harika !! Eline sağlıkKizlar dun karnibahar kisiri yaptim
Cok lezsetli diger kisirdan hic tat farki yok
Tavsiye ederim
Ben bol yesillik sevdigim icin oyle yaptimEki Görüntüle 1739583
bu da benim perşembe akşamı yediğim ve yaptığım tarif..
Eki Görüntüle 1739851
Tavuk Salatası
1 tavuk göğsü(Haşlanmış)
1-1.5 su bardağı sarımsaklı yoğurt(2-3 dişli)
2 tatlı kaşığı köri
1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz
Yapılışı
Haşlanmış tavuklar didiklenir
Yoğurt ve diğer tüm malzeme ile karıştırılır
Afiyet olsun
kızlar face deki benim sayfama beklerim orada da güzel tariflerim var..
linki
https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/
Hemde zeytinyağlı yoyerim türküsü söyledi kadın komik olduShow tv de / zahide yetiş ile .. Canan hoca var
hoşgeldin başarılarBende katilabilir miyim
Slm kızlar,nasılsınız?yarından itibaren yeniden aranızdayım.yarın tartılayım bakayım kaç kiloyum,cuma günü ilk bildirimimi de yaparım.
canım spor iyi de yediklerinde çok fazla cıs var..Hosbuldukkkkk ohalde ilk bildirimimi yapayim an itibari ile 85imb
.bugun yediklerim sabah yarimdan biraz fazla simit ve bi tane ucgen peynir ogle yarim porsiyon manti bikase mercimek corbasi bunu iki ye boldum ikindi gibi tekrar yedim arda sekersiz cay bi tane ulker cikolatali gofret aksam bibucuk kase sulu kofte bi mil de leslie yurudum bi satte yuruyus yaptim
hadi hayırlısıSelam gençler burdan uzak kalınca sapıtıyorum ..en iyisi diyetli günler ve bugün gerçekten arkadaşla başlıyoruz bugün full haşlanmış patates kızlar inş hep eksileri görürüz bu arada sayacli ip aldık arkadaşla ip atlayacagim kaç olduğunu yazarim
Peki cis olan nelr bn daha yeniyim bana yol gosteriseniz cok sevinirimhoşgeldin başarılar
bebeeeemm hoşgeldin beyaaa..özlettin kendini..buraya gelmeden gitmiyor kilolar..
canım spor iyi de yediklerinde çok fazla cıs var..
hadi hayırlısı
canım simit yarım sabah için çok değil ama mantı ve gofret cıss..Peki cis olan nelr bn daha yeniyim bana yol gosteriseniz cok sevinirim
kısır mesela abartmamak koşuşuyla karatayda serbest..yani olur neden olmasın..dediğim gibi sen ne diyeti yapacağına karar ver ilk..burada herkes kendine uygun diyeti yapıyor..tabii bunu senin bulman lazım..kolay gelsin...Ogleye kisir yapabilirmiyim ayranla yesem
Hoşbuldum kaneelcimHoşgeldin Can'ım
hoşgeldin başarılar
bebeeeemm hoşgeldin beyaaa..özlettin kendini..buraya gelmeden gitmiyor kilolar..
canım spor iyi de yediklerinde çok fazla cıs var..
hadi hayırlısı
bu da bir başlangıç leylakım.Kahvaltımı yazayım:
2 sahanda yumurta
Peynir
Zeytin
Pastırma
1 avuç çiğ badem
Kaymaklı 2 tane incir
Çay
Spor yapamıyorum kızımdan vakit yok,bi süre böyle devam edicem artık...
bu da bir başlangıç leylakım..ben de yapamıyorum spor..şimdilik buna da şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?