Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kızlar
Hayırlı Mutlu bol kazançlı haftalar ..

Hafta sonu gelemedim malum eş evde olunca iş bitmiyor

Diyete tam gaz devam diyorum ..
Karatay a devam ediyorum ..

Bu gün yediklerime gelince

Sabah :
Yumurta salatası ( 2 yumurta , yarım elma , Azcık haşlanmış tavuk , 1 yemek kaşığı mayo , 1 avuç ay Çiçek çekirdeği tohumu ) ve yanında kahve

Bende katilabilir miyim
hoşgeldin başarılar
Slm kızlar,nasılsınız?yarından itibaren yeniden aranızdayım.yarın tartılayım bakayım kaç kiloyum,cuma günü ilk bildirimimi de yaparım.
bebeeeemm hoşgeldin beyaaa..özlettin kendini..buraya gelmeden gitmiyor kilolar..
canım spor iyi de yediklerinde çok fazla cıs var..
hadi hayırlısı

hoşgeldin başarılar

bebeeeemm hoşgeldin beyaaa..özlettin kendini..buraya gelmeden gitmiyor kilolar..

canım spor iyi de yediklerinde çok fazla cıs var..

hadi hayırlısı
Peki cis olan nelr bn daha yeniyim bana yol gosteriseniz cok sevinirim

Peki cis olan nelr bn daha yeniyim bana yol gosteriseniz cok sevinirim
canım simit yarım sabah için çok değil ama mantı ve gofret cıss..
önce ne diyeti yapacağına karar ver bence netten araştırabilirsin ..mesela ben dukan ve karatay karışımı yapıyorum..yani protein ağırlıklı besleniyorum..topiğimizin ilk sayfamızda karatayla ilgili çok açıklayıcı bilgiler var..istersen oku..sonrasında biz de yardımcı oluruz sorun değil..
Ogleye kisir yapabilirmiyim ayranla yesem
kısır mesela abartmamak koşuşuyla karatayda serbest..yani olur neden olmasın..dediğim gibi sen ne diyeti yapacağına karar ver ilk..burada herkes kendine uygun diyeti yapıyor..tabii bunu senin bulman lazım..kolay gelsin...

Kahvaltımı yazayım:

2 sahanda yumurta
Peynir
Zeytin
Pastırma
1 avuç çiğ badem
Kaymaklı 2 tane incir
Çay

Spor yapamıyorum kızımdan vakit yok,bi süre böyle devam edicem artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…