Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aksam yemeği 1 ayva inş boyle biter gün

Yarin sebze günü full salata

slm kızlar...
Kızım hala sık emdiğinden çabuk acıkıyorum.o yüzden öğlen 1 mandalina,yarım elma ve bir avuç çiğ badem yedim.

Akşam:
Kuru fasülye
Sebzeli bulgur pilavı
Yoğurt

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Ben dün akşam gelemedim kızımdan vakit bulup .. Çok aktif olduğu zamanları sürekli oyun aktivite istiyor .. Annenin pili bitiyor ..

Dün sabah öğünümü paylaşmıştım .. Öğle öğün yapmadım ama bu aralar sütüm azaldığı için malt alkolsüz bira içtim .
Akşam da : köfte , lahana salatası , yoğurtlu kuru domates ve turşu vardı
Akşam yemekten sonra da yeşil çay içtim .. Spor yoktu çünkü havalar çok yağmurlu belki bu gün inş

Bu güne gelince
Sabah ; 2 yumurta ( beyazları hariç ) yarım elma , bir avuç fıstık , 1 kaşık mayonez ,peynir ve kahve
Şimdi bol bol bol su

Kızlar atv de Ender Saraç var xxx d vitamini eksikligi olanlarda kilo artisi oluyor dedi .. xxx dikkat ediniz Can'lar xxx omega 3 kadar d vitamini de çok önemli

Eki Görüntüle 1741870 sabah kahvaltısı kızıma gözleme yaptım ama ben buna devam iyi geldi aslinda

Slm millet
Geçmiş olsun sersumcum...

Sabah
1 poğaça avuç içi kadar
1 kase yoğurt
Muz 1 tane
3 hurma

Akşam da
Salata
İnegöl köfte İnşallah.
sağol canım
afiyet olsun canımcımm
Yine bir patlama ..yine can kayıpları .. Allah ıslah etsin .. Her gün Can'lar gidiyor .. Uyan Türkiye .. Türkiye elden gidiyor ..

Öğle yemegim kozlu biberli salata ve kereviz salatası yarim elma
Kaneel ne patlaması ya duymadım

Bi tabak makarna yedim öğlen ama aksam salata meyve inş

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim. Benim hikayem şöyle ben 1 yıldır sebepsiz hamile kalamıyorum eşim ve bende hiç bir sorun yok doktorlar artık tüp bebek ve aşılamaya geçmemi söylediler ama ben kiloluyum sanırım bu yüzden tabi rabbim zamanını mutlaka biliyordur ama ben artık sebebin kilom olduğunu düşünüyorum ve bugün doktordan çıkınca zayıflamaya karar verdim. boyum 1.68 kilom 98,6 sabah tartıldım lütfen bana da destek çıkın yardım edin neler yapmalıyım biraz uzun oldu ama çalışıyorum oturarak

bana da öneride bulunun nerden nasıl başlamalıyım neler yapmalıyım lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…