Hoşgeldin yediklerini paylaşırsan iyi olur hangi diyeti yaapcaksin karar verMerhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim. Benim hikayem şöyle ben 1 yıldır sebepsiz hamile kalamıyorum eşim ve bende hiç bir sorun yok doktorlar artık tüp bebek ve aşılamaya geçmemi söylediler ama ben kiloluyum sanırım bu yüzden tabi rabbim zamanını mutlaka biliyordur ama ben artık sebebin kilom olduğunu düşünüyorum ve bugün doktordan çıkınca zayıflamaya karar verdim. boyum 1.68 kilom 98,6 sabah tartıldım lütfen bana da destek çıkın yardım edin neler yapmalıyım biraz uzun oldu ama çalışıyorum oturarak
bana da öneride bulunun nerden nasıl başlamalıyım neler yapmalıyım lütfennnn
hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim. Benim hikayem şöyle ben 1 yıldır sebepsiz hamile kalamıyorum eşim ve bende hiç bir sorun yok doktorlar artık tüp bebek ve aşılamaya geçmemi söylediler ama ben kiloluyum sanırım bu yüzden tabi rabbim zamanını mutlaka biliyordur ama ben artık sebebin kilom olduğunu düşünüyorum ve bugün doktordan çıkınca zayıflamaya karar verdim. boyum 1.68 kilom 98,6 sabah tartıldım lütfen bana da destek çıkın yardım edin neler yapmalıyım biraz uzun oldu ama çalışıyorum oturarak
bana da öneride bulunun nerden nasıl başlamalıyım neler yapmalıyım lütfennnn
Gül'e güle kullan arkadaşımbu akaşam
menemen
2 köfte 3 tavuk kanat
yoğurt
4 çiğ köfte
alışverişe çıktım ve çok yürüdüm..kendime kaban aldım kızlar bayaa uygun iyi oldu..
Hoşgeldinizhoşgeldin aramızailk olarak hangi diyeti yapacağına karar verip günlük yediğin menüleri paylaşırsan burada hepimiz eksiklerin varsa yazar yardımcı oluruz..kolay gelsin
sağol canımGül'e güle kullan arkadaşım
afiyet olsunAkşam yemeğinde
Ayran
1 dilim ekmek ve kavrulmuş ıspanak yedim
Hamd olsun bugün kaçamak yok,suyu da tam içtim ,spora da gittim
güle guel kullan canım nerden aldım benimde ihtiyacım var yabu akaşam
menemen
2 köfte 3 tavuk kanat
yoğurt
4 çiğ köfte
alışverişe çıktım ve çok yürüdüm..kendime kaban aldım kızlar bayaa uygun iyi oldu..
sağol canımgüle guel kullan canım nerden aldım benimde ihtiyacım var ya
Sabah kahvaltım
1elma
Gün boyu meyve
sağol canım.Selam kızlar
Dün ve bu sabah 1 er saat yürüyüş
Dünkü menüm kaçamaklı oldu arkadaşıma gitmiştim
Bu sabah kahvaltım tereyağlı yumurta, peynirli salata ve 3 hurma
Kilom artıda maalesef bugün ve yarın hiç kaçamak yapmam umarım tabi sonrasında da
Sersumcum geçmiş olsun canım kabanını da güle güle kullan
Geçmiş olsun sersumum,geldi mi üst üste geliyodün akşam gene çok geldi yediklerim sanırım hele çiğ köfte şişiriyor..yememeliyim bir süre ..
en azından akşamları azaltmalıyım
kahvaltım
lorlu yumurta salatası
2 yaprak sarma
yoğurt
3 ceviz
2 kuru kayısı
çayy
gribin üstüne gözlerim de iltihaplandı..off yapış yapışş damla damlatıyorum çayla banyo yaptırıyorum yarına nöbet var geçer inşallah
sağol canımGeçmiş olsun sersumum,geldi mi üst üste geliyo
Size de geçmiş olsun canım..önemli bişey yoktur inşallah kuzununSabah 1 elma çok azsımit hastanedeydik kızım için o yemeyince yedim
Öğle az ıspanaklı peynirli salata
meyve
sağol canımGeçmiş olsunsersum cum dalinli su ile yıka iyi geliyor
sağol canımGeçmiş olsun Sersum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?