Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.geçenlerde iştahım çok açıktı ve bana 5kilo olarak bitiştineyseki pazartesiden bu yana iştahım azaldı.sabah 1fincan yeşilçay,haşlanmış yumurta,peynir ve birkaç zeytin. Öğlen altınbaşak biskuvi ve doğadan 7 otlu çay.aksam çorba salata yoğurt.yeşilçay ve yatmadan önce yoğurt iksiri.istikrarlı devam edersem kurtulurum sanırsam galiba

sağol canım..defactodan aldım..fiyatlar epey düşmüş tavsiye ederim..

sağol canım..ben de şiştim gene ..bulgurlar ve o 1 günlük kaçamak sanırım..bakalım cumaya ne olacak

Ben de salı bulgur pilavı dün de kısır yiyince iyice şiştim bulguru da bi süre yemesek iyi olucak ama ben de dayanamıyorum

Ben de salı bulgur pilavı dün de kısır yiyince iyice şiştim bulguru da bi süre yemesek iyi olucak ama ben de dayanamıyorum
ah sorma şiştim resmen ama insan dayanamıyor ..pirinç yemektense
Afiyet olsun , ne aparatı o sersumcum nasıl kullanıyorsun , yağsız gibi mi oluyor, bir de patlıcan kızarıyor mu, köfteleri kendin çeviriyorsun galiba
sağol canım
tel aparat canım ayrıca satılıyor sanırım 60 tl civarı ben 35 tl ye almıştım..patlıcanlar da kızartma gibi oluyor aynı (az yağlı)köfteler çevirmeden pişyor kendi dönüyor zaten tel olduğu için altıda pişiyor..sayfamda karnıyarık tarifinde ayrıntılı olarak anlattım bak istersen..

https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/

hoşgeldin..yediklerin gayet güzel..başarılar..

Merhaba kizlar
Bugun hic gelemedim.. Biraz cizli bir gundu .. Ve gun sonun da regl oldum ama gerçek regl spirale bağlı bir durum değil .. Çok hastayım ama yürüdüm .. Yinede .. Durum budur yani bakalım cuma Nasıl çıkacak sonuçlar

Yediklerim : sabah : 6 7 tane tuzlu bisküvi , nar , muz , az yumurta , zeytin peynir , kahve

Öğle : kahve ve çikolatalı kurabiye ( dışarıda )

Aksam : tavuk sote ve zero makarna

Bu harika bir ürün kızlar inş te de de fiyatları ucuzlar ..

Karbonhidrat 0
Yağ 0
Şeker 0
Bol lifli ..
Harika bir ürün
Kabak gibidir bitkiden eldeediliyor .. Tek kelime ile mucize ..

Sersum sen biliyorsun baby

Esselamu aleykum
Kahve
1 avuç fıstık
2 yumurta sarısı beyazlarını kuzum yedi de
2 pan Kek kalanlar 2 gündür öyle bakıyorlardı bende kıyamadım mideme yollayıverdim.

Akşam
Adaçayı
Fıstık
Badem
Kaju
Yoğurt inşallah

Günaydın kızlar

Yorucu bir gecenin ardından Bebiş saat 2.30 dn itibaren uyudu uyandı uyudu uyandı ahhhh şu kök dişler .. Ben de hem regl hem grip hem kas hem baş Ağrı'sı .. Kırıyor beni ..
Kahvaltı hazırlayacak halim yok olduğu için .. Tost yapıyorum .. Yanında büyük ihtimalle kahve olacak .. Zeytin peynir falan ..

Öpüldünüz
Hastalara şifa
Dertlilere deva

Sabah kah.
kıymalı yumurta
2 kk peynir 3 dilim kadar gözleme

Öğle
kornfles sütlü bi kasr
2 meyve

Aksam salata çorba inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…