Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar :) günlük menü paylaşımını yapayım :)
Sabah yarım simit,domates,salatalık.
Arada yarım tatlı çörek yedim
Akşam 6 tane parmak kalınlığında ufak sarma. Yarım gül boregi, çeyrek porsiyon sütlaç. Ah bizimkiler ben diyetteyken hamurisini dolduruyor eve ptesi karbonhidrat diyetine basliycam inşallah.

çok fenaaaa

özel keçiören hastanesi elif dereli iyi bir kadın ucretide 80tl çok değil..ben biraktim pek uyamiyotum diye ama çokzazyiflayan arkadaş oldu tavsiye ederim

günaydın güzeller ilk bildirim benden ama +++ regl geldi gelecek çok şiştim heralde lakin bu hafta hiiiç kaçamak yapmadım
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:84.8 kg
bu hafta:85.4kg
fark:+600gr
yüzde:+%0.707
spor:yok

ficans canım kolay gelsin arkada kimler izinli liste de yazıyor canım..öptüm sizi bayyyy

ben de bir denemek istiyorum bildirim izninizle...

kurtaj sonrasi ilk adet bekleyen biri olarak

rumuz: miramiram
diyeti: saglikli dengeli beslenebilme
baslangic: 57 kg.
baslama tarihi : 16 Mart 2016
baslangic tarihinden bu yana: 2 gun geçti henüz bir azalma yok
spor: ev işleri (en büyük spor)

Bu işler hiç belli olmuyor, geçen ben de sıfır ekmek , hiç hamur işi yemeyip ertesi gün 800 gr fazla çıktım, bu hafta da o kadar yürüdüm ama sonuç yok, neyse vazgeçmek yok devam

Bu işler hiç belli olmuyor, geçen ben de sıfır ekmek , hiç hamur işi yemeyip ertesi gün 800 gr fazla çıktım, bu hafta da o kadar yürüdüm ama sonuç yok, neyse vazgeçmek yok devam

Aynısı bana da oluyor vücut dönemsel su mu topluyor acaba yoksa su içsem yarıyor... Ekmek de sindirim sistemi için gerçekten önemli, yemeden de olmuyor

Günaydın kızlar

Kilo bildirimim

Geçen hafta 70.4

Bu hafta 70.3

Fark 100 gr

% 0.142

O kadar yürüdüm ama çok kaçırdığım da oldu bu hafta bi de regl, devam devam

Aynısı bana da oluyor vücut dönemsel su mu topluyor acaba yoksa su içsem yarıyor... Ekmek de sindirim sistemi için gerçekten önemli, yemeden de olmuyor

Kesinlikle kızlar son 1 aydır havalardan mı sulardan mı bilemedim tık yok

Sıfır kaçamak ve ben aynıyım

Kesinlikle devam pes yok.

Bildirim cakmel
Korumada 75.6

Kolay gelsin canım.

Bugün de menü şöyle :

bir dilim ekmek
iki serce parmak kaşar p.
iki kayısı üç ceviz
bir cay bardagi portakal suyu

ara: bir kase yoğurt

(kek tarifi verir gibi oldu kusura bakmayın kızlar)

gece cok acikiyorum ne yememeliyim? kendimizi durdurmanin yöntemini bilen var mi
canım bende ayran iç dicektim sersumcum söylemiş eeee başkanımız olarak
gerçekten faydası oluyor ben aştım o gece acıkmalarını insilün direncin fazla demekki düzelir canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…