yuruyus kesinlikle harika en kisa zamanda yuruyuse baslayacagim malesef bu ara hareketsizim.
bugun yememem gereken seyler yedim...
ceyrek yas pasta oglen...
iki pogaca kahvaltida...
aksam da corba.
yarindan itibaren bu sayfayi tek tek okuyup basliyorum...
Kızlar sağlıklı beslenme çalışıyorum ama sporsuz pek kilo gitmiyor en azından vücudum sıkılassin diye eşimi ikna ettim sunna ya başlıyorum haftada ucgun akşamları cocuklara o bakacak nasıl dayanacak bakalım
Sabah
1krep peynir zeytin
Ara
1portakal
Ogle
çorba ton balığı
Ara
meyve
aksam
çorba fasulye yemeği
Kepek ekmeği inş
selam kızlar
kahvaltım=
1 yumurta+5 ad. zeytin+peynir+1 dilim tb. ek.+1 kaşık fıstık ezmesi ve haşhaş ezmesi+2 ceviz +çay+3 parça salam
akşam=2 kase tarhana çorbası 1dilim tb. ekmeği
ara= 1 kivi
30 dk.yürüyüş
biraz az oldu ama yiyesim yok
merabalar ben uzun zamandır sızleri takip ediyorum inanın bi cok sorumun cevabını sizde buluyorum bi sorum olcak benim bi kac saglık sorunum var 1 yıllık evliyim 2 kez bebegimi kaybettim ve yeniden hamiş olmak istiyorum lakin zayıflayamıyorum bildiginiz ankarada olana arkadasalr bana yardıncı olabilir sanırım diyetisyen onerılerınız varmı
merabalar ben uzun zamandır sızleri takip ediyorum inanın bi cok sorumun cevabını sizde buluyorum bi sorum olcak benim bi kac saglık sorunum var 1 yıllık evliyim 2 kez bebegimi kaybettim ve yeniden hamiş olmak istiyorum lakin zayıflayamıyorum bildiginiz ankarada olana arkadasalr bana yardıncı olabilir sanırım diyetisyen onerılerınız varmı