burada 59 kiloyum.
1 kilo daha aldım üstüne
18.03.2016 TARİHLİ LİSTEMİZ
KİLO VERENLER
SARFANSARI 700 gr % 1.19
FİLİZTOPRAK 800 gr % 1.07
NESLİHANSLTN 200 gr % 0.34
FİCANS 100 gr % 0.142
AYNI KALANLAR
ÇAKMEL
GİRLBOYMOM
KİLO ALANLAR
SAHLEP 3000 gr % 5.172
SERSUM 600 gr % 0.707
İZİNLİLER
LEYLAK84
GELMEYENLER
KANEEL
D1D333
MİRAMİRAM HAFTAYA LİSTEDE
eline sağlık canım liste için herkezi kutluyorum burada olduğu içinÖnce 1. mizi sonra hepimizi tebrik ederim, haftaya daha iyi oluruz inşallah, listede bir eksik yanlış yoktur umarım, gelemeyenler kendilerini ekleyebilirler
canım tartı sonrası 1 günü genelde serbest gün yapıyoruz biz yani abartmadan tabii..yememiz gereken o kacamaklari yazsak ya utanip belki azaltır veya hic kalkismayiz. aksam yemeginden sonra (sebze) cips yedim ben :, (
haftaya listede kendimi kilo almis gormek istemiyorum
aynen canım katılıyorum biz zaten yediklerimizi yazıyoruz cıs olsa bile sersumcum onuda yapmasak herşeyde gözümüz olurcanım tartı sonrası 1 günü genelde serbest gün yapıyoruz biz yani abartmadan tabii..abartınca geri geliyor verdiklerimiz ..ben de regl arifesi dondurmayla ödüllendirdim kendimi
hoş geldin canım aramızamerhaba kızlar
ben de sabah 2 yumurtadan menemen ve 1 dilim ekmek yedim.
öğlen karalahana çorbası içtim. yine 1 dilim ekmek yedim
emzirme durumu başladığından beri ekmek yiyorum.
ve ekmek de bağımlılık mı yapıyor ne. anlamadım.
önceden ekmek asla yemezdim.
şimdi o olmadan olmuyor
canım tartı sonrası 1 günü genelde serbest gün yapıyoruz biz yani abartmadan tabii..abartınca geri geliyor verdiklerimiz ..ben de regl arifesi dondurmayla ödüllendirdim kendimi
Cok tsk ederim tatlim gitmeyi dusunuyorum arastirtim dedigin gibi gercekten iyi bi doktorözel keçiören hastanesi elif dereli iyi bir kadın ucretide 80tl çok değil..ben biraktim pek uyamiyotum diye ama çokzazyiflayan arkadaş oldu tavsiye ederim
aman maşallah diyeyim benim kız içiyor şifa verir inşallah..1 haftası bitti ..sersumcum bende 15 gün yapıcam inşallah iyi gelir benim kızda içse keşke hayatta içmez rahimi çok güzel temizliyomuş faydalı
bugün biraz sapıttım kahvaltı her zamanki gibi akşam kısır yedim arkasından 2 tane revani
gerisi normal şimdide 1kivi neyse devamını getirmem yalnız yarın eşimin doğum günü gömlek aldık yarında pasta alıcam bide o kaçamak olur çokta özledim pastayı çok severim yürüyüşle telafi edicem
aynen canım katılıyorum biz zaten yediklerimizi yazıyoruz cıs olsa bile sersumcum onuda yapmasak herşeyde gözümüz olur
e tabii daha yeni senin accuk sabretçenbaslayali 2 gun oldu daödüle cok var dahaa olsun arada kacamaklar yarın ile telafi ve daha fazla yuruyus olabilir :)
hoşgeldin aramızaCok tsk ederim tatlim gitmeyi dusunuyorum arastirtim dedigin gibi gercekten iyi bi doktor
Ay çok yemisim sanirim canımnekadarda çok farketmiş hamurişi çok mu yediydin kıs
ben çok zor veriyom zaten kıs öbür hafta sen beni geçersin nasıl olsa
aynen canım katılıyorum biz zaten yediklerimizi yazıyoruz cıs olsa bile sersumcum onuda yapmasak herşeyde gözümüz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?