Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

burada 59 kiloyum.
1 kilo daha aldım üstüne

Masallah canim
Ben dogum yapali 14 ay oldu hala hamile kaldigim 57 kilo olamadim

Tesekkur ederim

yememiz gereken o kacamaklari yazsak ya utanip belki azaltır veya hic kalkismayiz. aksam yemeginden sonra (sebze) cips yedim ben :, (

haftaya listede kendimi kilo almis gormek istemiyorum
canım tartı sonrası 1 günü genelde serbest gün yapıyoruz biz yani abartmadan tabii..abartınca geri geliyor verdiklerimiz..ben de regl arifesi dondurmayla ödüllendirdim kendimi

sersumcum bende 15 gün yapıcam inşallah iyi gelir benim kızda içse keşke hayatta içmez rahimi çok güzel temizliyomuş faydalı
bugün biraz sapıttım kahvaltı her zamanki gibi akşam kısır yedim arkasından 2 tane revani
gerisi normal şimdide 1kivi neyse devamını getirmem yalnız yarın eşimin doğum günü gömlek aldık yarında pasta alıcam bide o kaçamak olur çokta özledim pastayı çok severim yürüyüşle telafi edicem

canım tartı sonrası 1 günü genelde serbest gün yapıyoruz biz yani abartmadan tabii..abartınca geri geliyor verdiklerimiz..ben de regl arifesi dondurmayla ödüllendirdim kendimi
aynen canım katılıyorum biz zaten yediklerimizi yazıyoruz cıs olsa bile sersumcum onuda yapmasak herşeyde gözümüz olur

hoş geldin canım aramıza bende yiyorum ama sadece sabahları ve kesinlikle tam buğday ek. yiyorum
sakıncası yok ben memnunum

baslayali 2 gun oldu da ödüle cok var dahaa olsun arada kacamaklar yarın ile telafi ve daha fazla yuruyus olabilir :)

aman maşallah diyeyim benim kız içiyor şifa verir inşallah..1 haftası bitti ..
olur okaa sen toparlarsın..Ay benim de canım çok fena kısır istiyor yapsam mı nee bugün serbest günüm
aynen canım katılıyorum biz zaten yediklerimizi yazıyoruz cıs olsa bile sersumcum onuda yapmasak herşeyde gözümüz olur

baslayali 2 gun oldu da ödüle cok var dahaa olsun arada kacamaklar yarın ile telafi ve daha fazla yuruyus olabilir :)
e tabii daha yeni senin accuk sabretçen
Cok tsk ederim tatlim gitmeyi dusunuyorum arastirtim dedigin gibi gercekten iyi bi doktor
hoşgeldin aramızabaşarılar

Slm kızlar
Maşallah herkese...
15 gündür kaçamak yok gr de veremedim.

Bu gün etli ekmeği kaçırdım biraz oda sinir oldum ondan ,yarın tüm gün çorba ve salata inşallah.

Bende pastaya bayılırım ama 2 yıldır yemiyorum kremşanti şüpheli ürünlerden dini anlamda o nedenle eve sokmuyorum çok şükür.

Selametle kalın inşallah...

nekadarda çok farketmiş hamurişi çok mu yediydin kıs

ben çok zor veriyom zaten kıs öbür hafta sen beni geçersin nasıl olsa
Ay çok yemisim sanirim canım halsizdim 1 haftadır grip ve alerjim aynı zamana denk geldi o nedenle kalkıp bi şey hazirlayamadim ben de hazır şeyler tukettim acisi çok oldu :)

Kızlar selamlar ülkemizin tekrar başı sağolsun yine terore kurban verdik. Hayat kaldığı yerden bizler için devam ediyor napalim
Menume geceyim
Sabah: bir ufak poğaça(avuç içinden küçük) yarım kibrit kutusu peynir,4 zeytin
Akşam: tavuklu pilav yedim bir porsiyon,1 kasede yoğurt.
Su hastalığı bi atlatsam da kendime diyet yemekler hazirlasam. 5 dkkada step yaptım.
Az sonra da zencefilli cayimi icicem.
Kızlar buarada Burnum 1 haftadır tıkalı,burun spreyi,ilaç vs farketmiyor deliricem agzimdan nefes almak çok güç oluyor. Bir çözüm var mi bildiginiz? Doktora gittim ilaçlar boğaz agrimi aldı ama burun tıkanıklığı hala devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…