Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum canım hakkaride karışıktı ankaraya geldin orasıda karışık canım dikkat edin kendinize
terörü lanetliyoruz ve dursun artık diyoruz umuyorumki tekrar yaşşanmaz

bu aralar biraz moralim bozuk yediğimin iştiğimin hayrı yok o yüzden giremedimde bugünü yazayım
kahvaltım
1dilim büyük tb. ekmeği+peynir zeytin+1 yumurta+çay
öğlen=1 kase çorba
akşam=1 tabak bakla yemeği üzerine yoğurt
ara= 1 avuç leblebi
1 kivi
öpüyorum kızlar
hasta arkadaşlarada geçmiş olsun şifanız bol olsun

İnsanin cani sikkinken hicbirseyini duzene sokamiyor haklisin. İnsallah canini sikan ne varsa, en kisa zamanda ortadan kalkar

Selam kızlar

Dün akşam yemiycem dedim ama dayanamadım, yayla çorbası ,kavurma,salata

Bu sabah 6 km yürüyüş

Kahvaltıda 2 tereyağında yumurta,maydanoz,peynir

Öğlen lahana salatası,peynir,zeytin,domates,1 baklava

Akşam geç oldu ama birazdan yiyeceğim

Kıymalı karnabahar yemeği,lahana salatası

sersum canım hakkaride karışıktı ankaraya geldin orasıda karışık canım dikkat edin kendinize
terörü lanetliyoruz ve dursun artık diyoruz umuyorumki tekrar yaşşanmaz
Haklısın canım..Allah hepimizi korusun
umarım önemli bişey değildir canım canını sıkan..
sıkkın olunca insanın hep yiyesi geliyor maalesef en kötüsü

canım afiyet olsun dukan krebini nasıl yapıyorsun ben beceremedim onu bir türlü.atak döneminde de yiyebiliyor muyuz krebi?

Hayır canım yiyorlar demiyorum.

Türkiye cumhuriyeti tarihinin en helal en vatansever ve milleti için kendi canından geçen hükümeti diyorum.

Eğer çözüm süreci başlamasaydı kürt halk pkk nın ve hdp nin ne mal olduğunu anlayamayacaktı diyorum.

Biz kadere iman ederiz ölüm ve doğum günü Allah iradesidir.kişilerin ölümü bu saldırılarla erken olmaz.o kişiler zaten o saatte ölecekti sadece ölüm sebebi değişti.Şehit oldular inşallah.

Şuan muhalefet ülkeyi yönetiyor olsaydı yanmıştık,ben ona şükrederim.

Basından takip ettiğiniz tv ve gazetelerin sahiplerini lütfen araştırın ya abd ya ingiltere yada israil.

Bu mevzuyla ilgi inşallah son kez yazıyorum.çünkü hepimiz başka görüşlerdeyiz.sizleri sinir edip halkınıza girmek istemem.

Ama bunlar sadece benim gerçeklerim değil.

2 dilim ekmek
1 avuç fındık
Maydanoz salAsı
5 patates kızartma
Kahvem

Şimdi adaçayı.

Bende son kez yazıyorum ne muhalefettenim ne hukumetten artik oy bile atmayı düşünmüyorum dediğin gibi herşey abd israil elinde buna bence akp de dahil..sen yemediklerine ve çok uyu yonetildigine inaniyorsan diyecek bişeyim yok ..herkesin gerçekleri kendine vatanımız ayrılmasında bazilarinin cikarlari uğruna tek duam bu siyasiler gelir ge cer olan bizlere olur onlar hep cukkalarini doldurur...kader ölüm kavramlarini gayet iyi biliyorum ölüm saati degismeyecegini ama sebep değişik olsaydi insanlarin bu kadar içi yanmazdı değil mi bence bu konular bize düşmez ama hala köru körüne fanatizm yapilmasina karşıyım...ben şunu diyebilirim en azindan benim tarafim yoktu belki ama ondan taraf olmadığım belliydi en azından asla destek vermedim zamanında verip büyüttüğüm içinde pişmanım..

allah sabır versin sersumcum işin zor 11 gün ssık kıs dişini
ayyy bendemi krep ypsam yarına

kızlar teşekkür ederim desteğiniz için hayat bu herşey yaşanıyor
kahvaltım=1 yumurtadan omlet+çökelek fıstık ezmesi +1 dilim büyük tb.ek.+çay+3 ad. zeytin
ara=1 nescafe 2 si birarada+3 diyet limonlu bisküvi
akşam=1 porsiyon 150 gr yapıyo etli yaprak sarma+1 baardak ayran+salata
ara=yağsız patlamış mısır+1 meyve tabi ölçülü şekilde
30 dakika yürüyüş regl bitti yürüyüşe başladım

!!!!DUYURU!!!
Son paylaşımlarda grup arkadaşlarımızın çok fazla siyasi paylaşımda bulunduğunu izliyorum.Lütfen ama lütfen siyasi paylaşımlarda bulunmayın burası bunu gerektirecek bir platform değil herkes birbirinin siyasi görüşüne saygı duymalı ve birbirimizi incitecek sözlerden sakınmalıyız..Amacımız burada sadece sağlıklı bir şekilde kilo vermek..
Bu tür paylaşımlarda bulunanları bundan sonra site yönetimine bildirmek zorunda kalmak istemiyorum..

canım afiyet olsun dukan krebini nasıl yapıyorsun ben beceremedim onu bir türlü.atak döneminde de yiyebiliyor muyuz krebi?
canım 1 yumurta göz kararı süt 1.5 çorba kaşığı tepeleme yulaf kepeği (süt göz kararı diyorum standart krep kıvamını almalı )ne çok akışkan ne çok katı yanii..yaptıkça alışıyor insan..ben içine kekik ve karabiber de koyuyorum lezzetli oluyor..sonra içlerine kaşar ve kıyma kavurma koyup mikrodalgada çeviriyorum al sana börek ..veya sabahları peynir zeytin koyup sarıp yiyiyorum atakta ve tüm dukan evresinde yeniliyor..
allah sabır versin sersumcum işin zor 11 gün ssık kıs dişini
ayyy bendemi krep ypsam yarına
sağol bebeemmmsıkıyom sıkıyom
yap kısss
oo maşallah yürüyüş başlamış darısı başıma..ama Ankara soğudu gene hava açmadan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…