canım şifa olsun kilo da verdirsin inşallah...1 haftadır biz de kızımla beraber içiyoruz bildirime yazmayı unutuyom yazmadım..kızımın kistini ve ara kanamasını da geçirsin diye içiriyorum ben de zayıflama için biliyon ama bu sefer etkilemedi beni. .bakalım haftaya etkiler belki regl gelecek çünkü ondan sanırım
ekmek bağımlılık yapıyor maaleseff
Ellerine sağlık bebeeeemmm..1. mizi ve herkesi tebrik ederimmm Verecez kısslar verecezz başka yolu yokk
Masallah canim
Ben dogum yapali 14 ay oldu hala hamile kaldigim 57 kilo olamadim
Tesekkur ederim
eline sağlık canım liste için herkezi kutluyorum burada olduğu için
sersumcum bende 15 gün yapıcam inşallah iyi gelir benim kızda içse keşke hayatta içmez rahimi çok güzel temizliyomuş faydalı
bugün biraz sapıttım kahvaltı her zamanki gibi akşam kısır yedim arkasından 2 tane revani
gerisi normal şimdide 1kivi neyse devamını getirmem yalnız yarın eşimin doğum günü gömlek aldık yarında pasta alıcam bide o kaçamak olur çokta özledim pastayı çok severim yürüyüşle telafi edicem
aman maşallah diyeyim benim kız içiyor şifa verir inşallah..1 haftası bitti ..
olur okaa sen toparlarsın..Ay benim de canım çok fena kısır istiyor yapsam mı nee bugün serbest günüm
e tabii daha yeni senin accuk sabretçen
hoşgeldin aramızabaşarılar
Slm millet
Kaçamaksız devam
Ficans Canım bir orta boy soğanın dış kabuğunu soyup 4 bölüyorum ben 2 sb su ike 5 dk kaynatıyorum ılıyınca içiyorum.
Ben iyce şiştim hayırlısı menapoz mu oluyorum artık neyse bilemedim
Slm millet
Kaçamaksız devam
Ficans Canım bir orta boy soğanın dış kabuğunu soyup 4 bölüyorum ben 2 sb su ike 5 dk kaynatıyorum ılıyınca içiyorum.
Ben iyce şiştim hayırlısı menapoz mu oluyorum artık neyse bilemedim
canım ben girene kadaar çakmel yazmış zaten ben sabah ve akşam ayrı ayrı yapıyorum hem taze olsun diye bide sıcağa yakın ılık içiiyorum yoksa midem bulanıyo öğllen ve akşam yemeğinden en az 10 dk önce içilleceekCanlar soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz bazı yerlerde soğanları kabuğuyla haşlayın diyor, ben de yapmak istiyorum faydasını görürüm inşallah
sabret cicim sabretslm kızlar
nasılsınız bakalım
kahvaltım=çeyrek bazlama+içine tereğyağı çökelek+çay+salam
öğlen çay=pasta
akşam =dolma ve patates salatası bunlar evde vardı bitsin diye yiyeceğiz yazık atılmasın
yarın sıkı bi disipline giricem 2 gündür yürüyemedim karnım ağrıyor aralıklarla o yüzden yürüyemedim bazen oluyor
soğan kürüne devam ediyorum bazen midemi bulandırıyor ama 15 günü tamamlıcam
aynen çakmelin dediği gibiCanlar soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz bazı yerlerde soğanları kabuğuyla haşlayın diyor, ben de yapmak istiyorum faydasını görürüm inşallah
ben akşam yapıyorum sabah üşeniyorum ve soğutamıyorum..akşam sabah içiyoruz ılıkSağol cakmel canım bu ,sabah ve akşam olarak 2 ye bölünüyor herhalde , ben de yapıcam inşallah
Şişlik için bol su iç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?