Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ogle yemegi sebze
bir kase yogurt
aksam: mini tost

diyeti değiştirip kalori hesabina dönüyorum boyle daha iyi olacak sanirim...

bir de zaten normalde hic yemedigim yiyemedigim yasak olan bol kalorili yagli karbonhidratli besinleri sadece ozel gunlerde yeme sansim oldugu icin benim icin biraz daha zor olacak sanirim...

slm kızlar
nasılsınız bakalım
kahvaltım=çeyrek bazlama+içine tereğyağı çökelek+çay+salam
öğlen çay=pasta
akşam =dolma ve patates salatası bunlar evde vardı bitsin diye yiyeceğiz yazık atılmasın
yarın sıkı bi disipline giricem 2 gündür yürüyemedim karnım ağrıyor aralıklarla o yüzden yürüyemedim bazen oluyor
soğan kürüne devam ediyorum bazen midemi bulandırıyor ama 15 günü tamamlıcam

Masallah canim
Ben dogum yapali 14 ay oldu hala hamile kaldigim 57 kilo olamadim

Tesekkur ederim

eline sağlık canım liste için herkezi kutluyorum burada olduğu için

Selam kızlar

Dünkü menülerim

Sabah kahvaltıda kıymalı yumurta, peynir, cevizli ezme

Ara meyve salatası
Akşamüstü zeytinyağlı bakla, lahana salatası ve pizza

Dünkü sporum da ev temizliği idi

Bu sabah 8 km yürüyüş

Kahvaltıda kıymalı yumurta, peynir, zeytin, cevizli ezme, 1 lokma tereyağlı ballı ekmek

Öğlen 1 lokma kek, 2 dilim trileçe

Akşam henüz yemedim birazdan zeytinyağlı bakla, patates patlıcan oturtma, lahana salatası

Canlar soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz bazı yerlerde soğanları kabuğuyla haşlayın diyor, ben de yapmak istiyorum faydasını görürüm inşallah

şimdi interneti actim dur dedim bir sogan kürü neymis nasıl oluyor diye bakayım dedim sagolsun yazmis bile cakmel! hormon hapi icerken buu yapsam bi terslik olmaz degil mi bir de midem hassastir hani sogan falan dokunur mu ki Teşekkürler

Sağol cakmel canım bu ,sabah ve akşam olarak 2 ye bölünüyor herhalde , ben de yapıcam inşallah

Şişlik için bol su iç canım

İYİ geceler kızlar :))
Bugün sabah ve akşam aynı menüyü yedim.
Her iki öğünde de 1 tabak menemen,kibrit kutusu kadar peynir,3 zeytin,3 dilim ekmek ve şekersiz çay :) akşamları kahvaltı yapmak gündüz kahvaltı yapmaktan daha güzelmiş ya hem bulaşığı falan da az oluyor :)))) tekrar dikkat etmeye başladım. Haplarım bitince ekmeği de kesicem :) bir de temizlik yaptım 1 saat kadar. Hepinizi kocamaan öpüyorum :***

Selam bebislerim dünkü menüm

Sabah:
1 kase yoğurt
1 kase çilek
2 kaşık doğal fıstık ezmesi
Sade kahve

Öğle şekersiz çilekli smoothie

Akşam
3 parça balık
1 kase az soslu salata

Bugünkü menüm Sabah :
1 kase yoğurt
1 kase çilek
2 kaşık fıstık ezmesi
3 incecik dilim gouda peyniri
1 incecik dilim Cheddar peyniri
1 parça bacon

Öğle: 1 sade kahve ve 2 avuç leblebi

Akşam : 1 parça tavuk göğüs ızgara
2 kaşık karnabahar yemeği ve 2 kaşık yeşil mercimek

Ara: karışık çerez

Bugün biraz fazla yemiş gibi gibi görünsem de hepsinden azar azar yedim. Hepinizi çok öperimm

Slm millet
Lahana diyeti stat veriyorum yoksa olmuyor şok bir şey şart oldu.

Çorba ve sebze günü bu gün.

Eklentiler

• 14585483683591856099156.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 53
Canlar soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz bazı yerlerde soğanları kabuğuyla haşlayın diyor, ben de yapmak istiyorum faydasını görürüm inşallah
canım ben girene kadaar çakmel yazmış zaten ben sabah ve akşam ayrı ayrı yapıyorum hem taze olsun diye bide sıcağa yakın ılık içiiyorum yoksa midem bulanıyo öğllen ve akşam yemeğinden en az 10 dk önce içilleceek
böyle

selam güzeller
kahvaltım=2 dilim tb.ek.+labne peynir+çökelek+5 ad. zeytin+1kaşık fıstık ezmesi +yeşillik nane+2 ceviz+çay
öğlen nescafe kurabiye
akşam=haşlama et +salata
ara=1 kivi+1 avuçç leblebi
bugün ev temizzliğii yaptım koşşturmaca yemekten sonrada 30 dk. yürüyüş yapıcam

sabret cicim sabret
aynen çakmelin dediği gibi
Sağol cakmel canım bu ,sabah ve akşam olarak 2 ye bölünüyor herhalde , ben de yapıcam inşallah

Şişlik için bol su iç canım
ben akşam yapıyorum sabah üşeniyorum ve soğutamıyorum..akşam sabah içiyoruz ılıktabee filiz gibin yaparsan da daha iyi olur taze taze..

selam kızçelerr hemen menümü paylaşayım
sabah:yarım simit,kibrit kutusu kadar peynir,2 zeytin,şekersiz çay
akşamatlıcan yemeği bir tabak,bir dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt,bir kaşık da nutella
hepinizi kocamaann öptümm

Selam kizçelerim hemen bugünkü menümü paylaşıyorum sizinle. Kahvaltı:
4 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı keten tohumu

Öğle: 1 şekersiz türk kahvesi

Akşam: avokado soslu biftek ve 3 kaşık kadar sote sebze (bugün disarda olduğum için elimden geldiğince sağlıklı bir menü seçimi yapmaya çalıştım)

Ara : 1 avuç leblebi ve 2 ince dilim Cheddar peyniri daha sonra da sade kahve
Akşam da yarım saat yürüdüm ve kol-karın egzersizi yaptım.

Hepinizi çokkkk öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…