Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun canım

bende sabahları tüketiyorum fıstıkezmesinii hem tok tutuyor hemde tatlıı isteğinii köreltiyor zaten diyetllerde veriliyor sakıncası yokk canım

Haklısın tatlım ama ben yaparken kaşık kaşık yiyorum ya buna bir dur demem lazım galiba Yoksa abur cuburla değil fıstık ezmesiyle kilo alcam

Slm kızlar sersumcum canım sakın sinir olup bırakma, havalardan kaynaklanıyor hep şiştik du topladık
inşallah nisan ayı hepimiz 3 'er 4 'er kilo vercez .

Lahana çorbası
Ispanak yemeği 1 porsiyon

Şimdi 1 elma inşallah.

Şifa olur inşallah hepimize

Afiyet olsun canım fıstık ezmesini nasıl yapıyorsun

Selam tatlım fistik ezmesi için; tuzsuz fistiklari soyup tavada azcik yağlarını bırakana kadar kavuruyorum(istersen kavurmadan da yapabilirsin ama o zaman daha katı oluyor) sonra 10 dk kadar iyice krema kıvamına gelene kadar robottan geçiriyorum. Çok Katı olursa 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı ekleyebilirsin. Ben tatlı yemediğim için içine bir şey eklemiyorum ama sen istersen bal, pekmez ya da şeker bile ekleyebilirsin. Bakmak istersen fotoğraflarımda fıstık ezmesinin resmi var. Şimdiden afiyet olsun

yok beyaa pes etmek yok..devam ama sinir olmuyo değilim..olsun verecez dediğin gibi..hele bi de haftaya yürüyüşlere başlayayyım
lahana çorbası yarasın inşallah
ellerine sağlık güzel tarif denemeli

Selam bebislerim dünkü menüm Sabah kahvaltım:
2 kase kadar peynir çeşitleri
150 gr yoğurt
1 büyük muz
1 yeşil elma

Öğle: 4 kaşık kadar fıstık ezmesi
8-10 çilek
1 tatlı kaşığı kaymak

Akşam: 4 kaşık kadar yine fıstık ezmesi
8-10 çilek
2 kaşık krem peynir
5 yeşil erik
1 granola
1 salatalık
5-6 karadut
2 ince dilim ayva

Biliyorum menüm çok komik görünüyor çünkü regl dönemim geldi ve gene neye saldıracağımı şaşırmış vaziyetteyim. ben de madem bir şeylere saldırıcam en azından meyve yiyip de hem tatlı isteğimi karşılayım hem de düşük kalorili beslenerek bu dönemi kilo almadan atlatayım dedim sonuç olarak bu dönemi en az hasarla atlatmaya çalışıyorum ve şimdilik başarıyorum o yüzden mutluyum ama yarın daha dengeli besleneceğim tabiki.

Bu arada yeni keşfettim ayva iştah kontrolü için harika bir meyve anında tatlı isteğini ve iştahı kesiyor bayildimmmm. Ben bir ekşi sever olarak bol limonlu tüketiyorum siz de deneyin kızlar

Hepinizi kocamann öperimm

günaydın güzeller...sayıyorum geriye mesaimde bugünü sayma sonn 5 gün
excuse me iyi yapmışsın cicim regl başka önlenemiyor
sabah menüm aynı haşlanıyor şu anda.
yımırta salayasııııı

öğlen iş yerinde şimdilik tavuk şiş ve salata gözüküyor inşallah..yanımda götürmeye gerek kalmadı..
soğan küründe de son 2 gün kaldı... 2 hafta piiii iyi dayandık özellikle de kızım..
öptüm sizi byyyyy

Slm kızlar
Lahana çorbası Öööög geldi 4.gün
Çok bi fark yok inanamıyorum ya

Eşim,somalide yaşasan bansmısın demez senin meton diyo

Neyse sabır yesem daha beter
Kilolu olmaktansa ömür boyu diyet yaparım daha iyi.

Çorba
İspanya sote

Şimdi kahve inşallah.

Akşam
Çorba
Sıcak bi süt inşallah

tabiki mevla izin vermezse ne yaparız ki.

dün iyi gitti bugun kızımın okul kahvaltısında ipin ucu kactı ama ogle yemegı yemeyıp aksam corba salata ile kapatacagım günü

benim soğan suyuna döndü senin de desene..ya sabır bakalım

Günaydın sersumum,kolay gelsin:)

Ama buğun yürüyemedim
olsun canım genelde yürüyorsun ama

liste sıramız...

sersum:19 Şubat 2016 Liste yaptı

filiztoptak:26 Şubat 2016 Liste yaptı

cakmel:4 Mart 2016 Liste yaptı

kaneel:11 Mart 2016 Liste yaptı izinli

ficans:18 Mart 2016 Liste yaptı

sarfansarı:25 Mart 2016

girlboymom:1 Nisan 2016

sahlep:8 Nisan 2016

neslihansltn:15 Nisan 2016

d1d333:22 Nisan 2016

leylak84:29 Nisan 2016 izinli

miramiram:6 Mayıs 2016

Liste sıramız Safransari da kolay gelsin ve tartı yüzümüzü güldürsün kızlar..

Anlasildi hanimlar
Yarin bol eksili gunler

merhaba arkadaşlar.. ben de aranıza katılmak istiyorum ne yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz. doğum yaptım 7 aylık bır oğlum var ve zayıflamak istiyorum .

Kızlar bu hafta yazamadım ama kaçamak siz bir hafta geçirdim bakalım yarın sonuçlar ne olacak herkese bol bol şans. Listeyi yapacan olan arkadaşa da kolay gelsin şimdi den..

Selam bebislerim bugünkü menüm de neredeyse dünkü ile aynı 2000 kaloriyi buldum galiba.

Sabah haşlanmış yumurta, çeçil peyniri, İzmir tulumu ve 1 demet roka öğle şekersiz türk kahvesi

Ikindi : 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi, biraz çeçil peyniri ve İzmir tulumu, 1 yemek kaşığı kaymak

Aksam: 1 kase yoğurt üzerine 3 yemek kaşığı kadar tahin ve meyve (3 çilek, 1 küçük muz ve 4 karadut)

Ara: 1 avuç ayçiçeği çekirdek içi, 1 avuç kabak çekirdeği içi 1 yemek kaşığı krem peynir

Ara : 1 limonlu ayva 2 -3 kupa çay ve 8-10 çilek.

Regl dönemim geldi çattı tartıda da 63 çıktım o yüzden moraller bozuk. ödem de olabilir bir haftadır spor yapamadım ondan da olabilir ama gene de moral bozmak yetti pofff
şimdilik bu kadar bebislerim hepinizi öperimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…