Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende bugun okulda nobetciydim kizlar mahvoldu ayaklarim valla bide kantin katinda nobetciyim ogrenciler surekli ne aldilarsa bana da ikram ediolar bir hayir 2 hayir diebiliosunuz sizde bu arada filizcim bn daha adet olmadim sen ne guzel olmussun sislik hala var ama dikkat ediorum bakalim bi soksem rahatlicam

ah ne güzel canım eskişehir doğduğum yer geçen yıl biz de gitmiştik yemiştik içmiştik..aboww..çibörekler..eritirsin bebeemm

al cebine at al cebine att

akşam yemeğim

kuru fasulye
2 kaşık pilav
cacık

sonrasında game of thrones eşliğinde sade maden suyu ve çekirdek

günaydın kıslar...bugün 1 ay istirahatten sonra ilk nöbet koyuyor insana
kahvaltı için yumurta peynir zeytin götürüyorum..yemeklerde de tavuk gözüküyor..inşallah kaçamaksız atlatırım
geç saatlerde ..bir gece ansızın gelebilirim

Kandiliniz mübarek olsun..Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...

Günaydın kızlar ara ara sizi takip ediyorum. Bende 66 kilodan zar zor aç geze geze 59 kiloya düşmüştüm ama sonra motivasyonumu kaybettim. Bir ara diyetisyene gittim 61 kilodan 59 a da diyetisyenle indim ama sonra diyeti bırakınca 60 kg a geri çıktım. Motive edemedim kendimi bir türlü perşembe günü tekrar diyetisyene gideceğim bakalım. Bugün de tekrar başladım diyetime.
sarfansari regl olayında bahsettiğin durumu ara ara bende yaşıyorum. Buna çözüm de buldum. Soğan suyu ve adaçayı çok iyi geliyor. Özellikle soğan suyunu sabah akşam bir bardak içiyorum. Bir kaç gün yapınca normale dönüyor. Bu aralar benim de gecikti şiştim iyice.Bende soğan suyuna tekrar başlamayı düşünüyorum.

sersum senin de kandilin mübarek olsun.Hayırlı kandiller herkese

ben oldum olmasınada fena kaçamak yaptım bügünde kandil simiti yedim kaçamak yaptınmı arkası geliyo yaaaaa
neyse yarın topralıcam

sabah kahvaltım 1 büyük dilim tb.ekm.+zeytin+peynir +yeşillik+2 ceviz+çay
öğlen=kandil simiti kahve
akşam=haşlama patates kahvaltı gibi
pişmaniyede var tabi
ara erik
kızlar bugün kendime bi bakım yapayım dedim ara ara yapıyorum
saçıma maske yaptım hiç yapmamıştım bunu yapmaz olaydım
muz.bal.1 çorba kaşığı zeytin yağı
neyse yıkama zamanım geldi başımı eğdim yıkadım çıktım bi baktım muz parçaları hala kafamda ayyyyyy gıcık geldi arındıramadımdaha sonra tekrar girdim bu sefer duşa yıkadım tekrar krem yaptım suda taray taraya zor çıkardım tabi maskenin etkisi gitmiştir o kadar yıkamaya pişman oldum nasıl yapıyolar bunu anlamadım
herzamanki maskemi yapıcam bundan sonra o çok iyi geliyo yanan saçlara etkili benim saçım çok yıpranık kızlar çok uğraştım boya röfle falan o yüzden bakım yapıyorum serum kullanıyorum biraz daha iyi oluyo bide bunu yapim dediydim fiyosko
yüzme mayayla maske yaptım bide o çok iyi geldi şaşırdım etkisine kızım gelince anne sen ne yaptın yüzüne dedi pürüssüz olmuş bende şaşırdım

Bende canim 4 gundur siyah leke geliyor olamadim hala.

sersum senin de kandilin mübarek olsun.Hayırlı kandiller herkese
sağol canım
Tamamen ayni seyleri yapmisiz canm bnde o diziyi izliorum yaninda da biraz cekirdek

çok güldüm kıss...ah filizim muzlu güzelim
en iyisi kendi bildiğin şekerim..
o maya maskesini ben de duymuştum demek doğruymuş..en kısa sürede denemeliyim
2 gundur misafirlerim.vardi hurma diyeti yapamadim.
Bugun yapiyorum insallah.
58.2 ile basladim
hadi hayırlısı

selam kızlar...
dün nöbetim güzel geçti maşallah..
ama gelemedim..kaçamak yok süper..
dün sabah

haşlanmış yumurta
peynir zeytin
çayy

dün öğlen

mercimek çorbası
fırında tavuk
salata

arada karışık meyve(erik kiraz dut)

dün akşam

tavuk döner
çorba
yoğurt

nöbeti kaçamaksız atlatmak kolay değil biliyonuz..kendimi takdir ediyorum
bu sabah accuk kaçamak var sadece

1 simit(küçük ve ince olanlardan o devv gibinnlerden değil haa)
peynir zeytin

sonrasında cumba yatak 12 de kalktım daha acıkmadım

Selam kızlar

Haftasonu kaçamaklı geçti

Pazartesi sabah 6 km yürüyüş

Kahvaltı muz,çiğ fındık ve süt, akşam 3 yaprak sarma, peynir, acılı ezme, biraz yufka ekmek,

Salı sabah 6 km yürüyüş, kahvaltı omlet, peynir, zeytin, acılı ezme, akşam misafir vardı, mercimek çorba, karnıyarık, salata, cacık, 1 parça börek , 1 dilim baklava

Bu sabah yürüyüş yapamadım, misafirim vardı , gene kaçamaklı geçti maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…