ah ne güzel canım eskişehir doğduğum yer geçen yıl biz de gitmiştik yemiştik içmiştik..aboww..çibörekler..eritirsin bebeemmslm kızlar bu hafta sonu yolculukla geçti eskişehire gittik eşim maç diye tutturdu ona gittik bir gece otelde kaldık malum bende regldim baya bi kaçamak yaptım bugünde yedim nolcak bilmem yarın çok dikkatli olmalıyım normal düzene girmek zor oluyor tatilden sonra
pazarı kaçırıncabaşka pazara gittik eşimle birde günısı baktık anlaştık çarşambaya takılacak nasipse
bende çok sevdim çok tatlılar
al cebine at al cebine attBende bugun okulda nobetciydim kizlar mahvoldu ayaklarim valla bide kantin katinda nobetciyim ogrenciler surekli ne aldilarsa bana da ikram ediolar bir hayir 2 hayir diebiliosunuz sizde bu arada filizcim bn daha adet olmadim sen ne guzel olmussun sislik hala var ama dikkat ediorum bakalim bi soksem rahatlicam
sarfansari regl olayında bahsettiğin durumu ara ara bende yaşıyorum. Buna çözüm de buldum. Soğan suyu ve adaçayı çok iyi geliyor. Özellikle soğan suyunu sabah akşam bir bardak içiyorum. Bir kaç gün yapınca normale dönüyor. Bu aralar benim de gecikti şiştim iyice.Bende soğan suyuna tekrar başlamayı düşünüyorum.Merhabalar kizlar
Kaynanam yarin gidiyor diyetime dogru duzgun yine baslarim artik
Hurma diyeti yapmak istiyorum, evde baya hurma var tuketeyim dedim :)
Sabah ogle aksam 7 ser hurma + bir kase yogurt
Ama yarin kahvaltiya arkadaslarim gelecekmis. Kahvaltiyi normal yapar ogle aksam hurma yerim artik.
Reglim basladi, yani tam sokmedi siyah geliyor. Ondan sisim, kilom da fazla cikacak hurma diyetiyle kac kilo verecem belli olmayacak ama yapacam yinede.
Normali 7 gunmus ben 3 yada 5 gun yapmayi planliyorum
sersum senin de kandilin mübarek olsun.Hayırlı kandiller herkesegünaydın kıslar...bugün 1 ay istirahatten sonra ilk nöbet koyuyor insana
kahvaltı için yumurta peynir zeytin götürüyorum..yemeklerde de tavuk gözüküyor..inşallah kaçamaksız atlatırım
geç saatlerde ..bir gece ansızın gelebilirim
Kandiliniz mübarek olsun..Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
Tamamen ayni seyleri yapmisiz canm bnde o diziyi izliorum yaninda da biraz cekirdekakşam yemeğim
kuru fasulye
2 kaşık pilav
cacık
sonrasında game of thrones eşliğinde sade maden suyu ve çekirdek
ben oldum olmasınada fena kaçamak yaptım bügünde kandil simiti yedim kaçamak yaptınmı arkası geliyo yaaaaaBende bugun okulda nobetciydim kizlar mahvoldu ayaklarim valla bide kantin katinda nobetciyim ogrenciler surekli ne aldilarsa bana da ikram ediolar bir hayir 2 hayir diebiliosunuz sizde bu arada filizcim bn daha adet olmadim sen ne guzel olmussun sislik hala var ama dikkat ediorum bakalim bi soksem rahatlicam
Al benden de o kadar canm yaptn mi yapiosun ben de yarin normale donce ama bu sislik bu skinti beni mahvedioben oldum olmasınada fena kaçamak yaptım bügünde kandil simiti yedim kaçamak yaptınmı arkası geliyo yaaaaa
neyse yarın topralıcam
Bende canim 4 gundur siyah leke geliyor olamadim hala.Bende bugun okulda nobetciydim kizlar mahvoldu ayaklarim valla bide kantin katinda nobetciyim ogrenciler surekli ne aldilarsa bana da ikram ediolar bir hayir 2 hayir diebiliosunuz sizde bu arada filizcim bn daha adet olmadim sen ne guzel olmussun sislik hala var ama dikkat ediorum bakalim bi soksem rahatlicam
sağol canımsersum senin de kandilin mübarek olsun.Hayırlı kandiller herkese
Tamamen ayni seyleri yapmisiz canm bnde o diziyi izliorum yaninda da biraz cekirdek
sabah kahvaltım 1 büyük dilim tb.ekm.+zeytin+peynir +yeşillik+2 ceviz+çay
öğlen=kandil simiti kahve
akşam=haşlama patates kahvaltı gibi
pişmaniyede var tabi
ara erik
kızlar bugün kendime bi bakım yapayım dedim ara ara yapıyorum
saçıma maske yaptım hiç yapmamıştım bunu yapmaz olaydım
muz.bal.1 çorba kaşığı zeytin yağı
neyse yıkama zamanım geldi başımı eğdim yıkadım çıktım bi baktım muz parçaları hala kafamda ayyyyyy gıcık geldi arındıramadımdaha sonra tekrar girdim bu sefer duşa yıkadım tekrar krem yaptım suda taray taraya zor çıkardım tabi maskenin etkisi gitmiştir o kadar yıkamaya pişman oldum nasıl yapıyolar bunu anlamadım
herzamanki maskemi yapıcam bundan sonra o çok iyi geliyo yanan saçlara etkili benim saçım çok yıpranık kızlar çok uğraştım boya röfle falan o yüzden bakım yapıyorum serum kullanıyorum biraz daha iyi oluyo bide bunu yapim dediydim fiyosko
yüzme mayayla maske yaptım bide o çok iyi geldi şaşırdım etkisine kızım gelince anne sen ne yaptın yüzüne dedi pürüssüz olmuş bende şaşırdım
hadi hayırlısı2 gundur misafirlerim.vardi hurma diyeti yapamadim.
Bugun yapiyorum insallah.
58.2 ile basladim
Ben de diorum nerde bizimki meger nobetteymis yemekler nefis gorunuo yine
sağol cicimmBen de diorum nerde bizimki meger nobetteymis yemekler nefis gorunuo yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?