canım yanlış hesap olmuş % den 3.511 yani şöyle yazıcan örnek
aaadddaaa
diyet şekli=
başlangıç=65.5
bu hafta=67.8
fark=+2.3
yüzde=% 3.511
spor=yürüyüş
hedef= 55
bunun gibi ben kısa belirttim sersumda açıklamış zaten
memnun olduğuna sevindim canim benim herkes boş duruyor askilik oluyor diyor moralimi bozuyor ama ben hic boş birakmiycam gideyim ozledim ter atmayı ..eline sağlık. Canım bu arada ...neslihan i tebrik ediyorum..
selam canlarım....eşimle mogan kıyısında kahvaltı sonrası pazar ve fide alışverişi yaptık...çok kaçamak yok sadece accuk bazlama 1 sigara böreği 2-3 lokma bal kaymak
herkese iyi hafta ve kaçamaksız hafta sonları dilerim kızlar..
selam canlarım....eşimle mogan kıyısında kahvaltı sonrası pazar ve fide alışverişi yaptık...çok kaçamak yok sadece accuk bazlama 1 sigara böreği 2-3 lokma bal kaymak
herkese iyi hafta ve kaçamaksız hafta sonları dilerim kızlar..
Bugun sehor disindan arkadasim gelmesine ragmen kacamak yapmadim kizlar daha dogrusu tek kacamagim kahvenin yanina minnicik cikolata baskada yok yasasinnnn
Gunaydin canlarimm haftasonu bildirimimi yapiorumm coook caliskanim dimi sabah bir dilim ekmek bi kasik cilek receli salatalik kahve oglen yogurt bi dilim ekemk ve azcik tavuk
Merhabalar kizlar
Kaynanam yarin gidiyor diyetime dogru duzgun yine baslarim artik
Hurma diyeti yapmak istiyorum, evde baya hurma var tuketeyim dedim :)
Sabah ogle aksam 7 ser hurma + bir kase yogurt
Ama yarin kahvaltiya arkadaslarim gelecekmis. Kahvaltiyi normal yapar ogle aksam hurma yerim artik.
Reglim basladi, yani tam sokmedi siyah geliyor. Ondan sisim, kilom da fazla cikacak hurma diyetiyle kac kilo verecem belli olmayacak ama yapacam yinede.
Normali 7 gunmus ben 3 yada 5 gun yapmayi planliyorum
selam kızlar...
hafta sonu iyi geçti kaçamak olarak sadece dün ve bugün birer top dondurma..
ve bol erik kiraz kayısı..yaz meyvelerinden vazgeçemiyorumayyy yeni emojilerimiz gelmiş hoş gelmişşş
Merhabalar kizlar
Kaynanam yarin gidiyor diyetime dogru duzgun yine baslarim artik
Hurma diyeti yapmak istiyorum, evde baya hurma var tuketeyim dedim :)
Sabah ogle aksam 7 ser hurma + bir kase yogurt
Ama yarin kahvaltiya arkadaslarim gelecekmis. Kahvaltiyi normal yapar ogle aksam hurma yerim artik.
Reglim basladi, yani tam sokmedi siyah geliyor. Ondan sisim, kilom da fazla cikacak hurma diyetiyle kac kilo verecem belli olmayacak ama yapacam yinede.
Normali 7 gunmus ben 3 yada 5 gun yapmayi planliyorum
selam kızlar...
hafta sonu iyi geçti kaçamak olarak sadece dün ve bugün birer top dondurma..
ve bol erik kiraz kayısı..yaz meyvelerinden vazgeçemiyorumayyy yeni emojilerimiz gelmiş hoş gelmişşş
slm kızlar bu hafta sonu yolculukla geçti eskişehire gittik eşim maç diye tutturdu ona gittik bir gece otelde kaldık malum bende regldim baya bi kaçamak yaptım bugünde yedim nolcak bilmem yarın çok dikkatli olmalıyım normal düzene girmek zor oluyor tatilden sonra
pazarı kaçırıncabaşka pazara gittik eşimle birde günısı baktık anlaştık çarşambaya takılacak nasipse bende çok sevdim çok tatlılar