Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tamam cnm nolir affedin bu hafta ilk kez listedeyim bndan snra boyle yapcam

Civanpercemi bende iciyorum canim. Gecen ay 3 kupa ictim ise yaramadi, ondan dogum kontrolde buldum cozumu.
canım civanpercemi olan karisim bendeko ben sana foto atarim ertesi gün söktü

bende 2 sene önce aldım canım koşubandını çok memnunum diğer sporları yapamıyorum mekiğide unutuyorum o yüzden kendime güvenemedim

kontrol hapları lekede yapıyor yüzde dikkatli olun
memnun olduğuna sevindim canim benim herkes boş duruyor askilik oluyor diyor moralimi bozuyor ama ben hic boş birakmiycam gideyim ozledim ter atmayı ..eline sağlık. Canım bu arada ...neslihan i tebrik ediyorum..

Safransari 120 mekik beni bekliyor misafirlikten döndük bakalım baslamam lazim

Afiyet olsun canımo kadar kaçamaktan bişey olmaz benim kaçamaklar fena

Gunaydin canlarimm haftasonu bildirimimi yapiorumm coook caliskanim dimi sabah bir dilim ekmek bi kasik cilek receli salatalik kahve oglen yogurt bi dilim ekemk ve azcik tavuk

Merhabalar kizlar
Kaynanam yarin gidiyor diyetime dogru duzgun yine baslarim artik
Hurma diyeti yapmak istiyorum, evde baya hurma var tuketeyim dedim :)

Sabah ogle aksam 7 ser hurma + bir kase yogurt

Ama yarin kahvaltiya arkadaslarim gelecekmis. Kahvaltiyi normal yapar ogle aksam hurma yerim artik.

Reglim basladi, yani tam sokmedi siyah geliyor. Ondan sisim, kilom da fazla cikacak hurma diyetiyle kac kilo verecem belli olmayacak ama yapacam yinede.

Normali 7 gunmus ben 3 yada 5 gun yapmayi planliyorum

selam kızlar...
hafta sonu iyi geçti kaçamak olarak sadece dün ve bugün birer top dondurma..
ve bol erik kiraz kayısı..yaz meyvelerinden vazgeçemiyorumayyy yeni emojilerimiz gelmiş hoş gelmişşş

Ben 3 gun yapmistim cok ise yaramisti canm sorma bu arada bende olamadim cok sisim bi sokup atsam rahatlicam ya

selam kızlar...
hafta sonu iyi geçti kaçamak olarak sadece dün ve bugün birer top dondurma..
ve bol erik kiraz kayısı..yaz meyvelerinden vazgeçemiyorumayyy yeni emojilerimiz gelmiş hoş gelmişşş
Ayy ben heo tlfondan griorum die hic koyamiorum onlari canm ama siz hep guldugumu farzedin

günaydın güzeller...
dün akşam

actifrayda karışık kızartma
yoğurt

sonrasında filmle beraber mısır patlağı

az sonra da kahvaltımı yaparım ama canım bişey istemiyor
yedikten sonra gelirim...

babalar gibi kilolarla yine baslangıc yapıyorum

sabah
3ddilim tam bugday
1yuumrta tere marul
4zeytin

ögle
ton balıgı ayran bol tere

ara
1süt meyve
aksam
8yk turluu
2yk yogurt ,
2dlm tam bugday
1kasse corbba

slm kızlar bu hafta sonu yolculukla geçti eskişehire gittik eşim maç diye tutturdu ona gittik bir gece otelde kaldık malum bende regldim baya bi kaçamak yaptım bugünde yedim nolcak bilmem yarın çok dikkatli olmalıyım normal düzene girmek zor oluyor tatilden sonra
pazarı kaçırıncabaşka pazara gittik eşimle birde günısı baktık anlaştık çarşambaya takılacak nasipse
bende çok sevdim çok tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…