Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

filiztoprak
başlangıç kilo=76.6
g.hafta=74.3
bu hafta=74.5
fark=o.2
haftalık yüzde=% o 269
geçen hafta 200g verdiydim bu hafta geri aldım bence yinede iyi sebebi çok şişim regl oldum tam sökülmedi o yüzden şiştim
neyse bu hafta böyle oldu

Ben bildirim yaoamiyorum neyse takipteyim
iznin tadını çıkar cicim
Canim bana mutlu degil yazik suanda en yuksek kiloma ciktm artik ne kadar cikcam bilmiorum
hımmm ben yanlış anladım..ben o kiloya insem bayram ederim de
yap sade keki böl koy dolaba lazım olunca pişir cicim
regl den 200 gr daha ne olsun cicim
Canim simdi ogrendim rumuz aaadddaaa gecen hafta baslancic 65.5 bu hafta 67.8 fark %3.300 ideal kilo 55
canım format bu bundan sonra böyle yazarsın

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:84.5 kg
bu hafta:84.4kg
fark:-100
yüzde:-%0.118
spor:yok

Canimbu program benim icim cok agir olur sanirim.
Cunku ben 5 tane cekebiliyorum
Ben ilk hafta yari sayisiyla baslayayim sonraki.hafta fazlalastiririm insallah.
Bugun gecti artik benim icin yataktan yaziyorum yarin 2. Gunden baslarim
Canım bende 30 sonrası kilitleniyorum ama dün 68e kadar dayandım ellerimi basimim altına almadan tamamen geriye atıp bacaklarima kizimi oturtup çekiyorum 120yi nasıl yapicam bakalim
canım civanpercemi var aktarda o adet olmayi sağlıyor ben geçen ay 15indr ictim 2gün sonra geldi ama bu ay yine ayni olmadım daha sureklide covanpercemi ile olmasin diye biraktim ahmet emiyr benim o geciktiriyor sanırım onceden düzene girmisti subattan veri boyle neyse bende bunaldim şiştim ama sabrediyorum doğum kontrollerin çok zarari var yanetki ama civan perçemi bitkisel

Civanpercemi bende iciyorum canim. Gecen ay 3 kupa ictim ise yaramadi, ondan dogum kontrolde buldum cozumu.

Canim ben kisin squat programi yapmistim. İlkinde 5 tanede hamladim agridi bacaklarim.tum.gun. sonra artirarak 1 ayda 100 e kadar ciktim.

İnsallah bunu da yapariz. Ben sabah 15 cektim.

filiztoprak canım aynen dedigin gibi spor her zaman yapmak lazim yoksa tam tersi etki oluyor ondan kosubandi aldim mekik yapayim ise yararsa hergun 30duzenli devam ederim
bende 2 sene önce aldım canım koşubandını çok memnunum diğer sporları yapamıyorum mekiğide unutuyorum o yüzden kendime güvenemedim

Civanpercemi bende iciyorum canim. Gecen ay 3 kupa ictim ise yaramadi, ondan dogum kontrolde buldum cozumu.
kontrol hapları lekede yapıyor yüzde dikkatli olun

Canim simdi ogrendim rumuz aaadddaaa gecen hafta baslancic 65.5 bu hafta 67.8 fark %3.300 ideal kilo 55
canım yanlış hesap olmuş % den 3.511 yani şöyle yazıcan örnek
aaadddaaa
diyet şekli=
başlangıç=65.5
bu hafta=67.8
fark=+2.3
yüzde=% 3.511
spor=yürüyüş
hedef= 55
bunun gibi ben kısa belirttim sersumda açıklamış zaten

Canim ben kisin squat programi yapmistim. İlkinde 5 tanede hamladim agridi bacaklarim.tum.gun. sonra artirarak 1 ayda 100 e kadar ciktim.

İnsallah bunu da yapariz. Ben sabah 15 cektim.
Diyetisyenimin kapisinda nasil az da olsa surekli yapilan ibadet makbulsa, sporunda az da olsa surekli yapilani makbuldur yaziyordu.

Zaten cok agir spor olmadikca zayiflamaya bir etkisi oldugunu dusunmuyorum ama cok guzel sikilastiriyor spor. 1 aydir kizimla bebek arabasitla sabah aksam gezitoruz o bile bacaklarimin sikilasmasinda baya etkili oldu.

29 nisan 2016 listemiz
kilo verenler
1. neslihansltn = % 1.724
2. sarfansarı = % 0 .34
3. sahlep= % 0 .33
4. sersum = % 0.118

kilo alanlar
aaadddaaa = % 3.511
filiztoprak =% 0 269

girlboymom izinli
ficansım gelemedi

ellerine sağlık filizim...önce 1. mizi sonra herkesi kutlarımm
devam kızlar durmak pes etmek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…