Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar diyet iyi gidiyor Karatay ile 25 kilo verdiğim için arada protein yaptığım için bu tarz diyetlere alışığım .. Verdiğimm kiloları da geri almadığım için memnunum aslında benim sürekli alıp verdiğim beş kilom var ve hep takılı kaldığım yetmiş sınırı onu halledebilirsem inşallah .. Bu kilo bitecek .. Allah hepimize yardımcı olsun
Allah dan ki boyun uzun oradan kurtarıyorum kilolu görünmüyorum Neyse ..

Yediklerim
dün :

Adetliyim oruç tutamıyorummalum
Sabah : yumurta salatası yeşil çay
Öğle : bir bardak süt
Akşam eşimle iftar yapıyorum : tavuk but ve karnıbahar

Bu gün :
Sabah yine yumurta salatası ve kahve
Öğlen : salam peynir domates çay su
Akşam ; iftar yani burada çok geç oluyor ezan .( Hollanda ) . 22.15 de daha yarım saat var .
Kıymalı patlican yemeği
Salata
Yoğurt

Yarın iş günü inş kaçamak yapmam

Dün gece yedikten sonra regl oldum...
gündüz idare ederdi yediklerim ama o iftara yapılan içli çörek deniyor burda kıymalı gözlemeler yaktı beni birde herkes oruçlu sanıyor kaynana kayınpeder neyseki yarin eve donuyoruz dikkat ederim

Az önce söyle ayna da kendime bir baktım bir de yaz dan kalma resimlerime baktım. Ciddi göbek yapmışım. Ve yarın ciddi olarak eskisi gibi sadece Karatay diyeti yapıcam..
İftar da biraz pide bir kase mercimek çorbası ve cok az yağda kavurdugum yeşil biber ile domates 2 kaşık.

Normalde 1.5 yılda 25 kilo verdim Karatay diyeti ile doğum dan sonra yaptım ve cok güzel sonuçlar aldım ama Cardio da yapmıştım yazdan bu yana biraz aldım amacım onları da vermek inşallah.

selam arkadaşlar
sahur=2 tb. ek.+kahvaltılık+2 parça karpuz+ceviz çay
iftar=2 ad. dolma+1 kase cacık+1hurma
1 tane közleme mısır
1 avuç erik

selam kızlar...nöbet çıkışıyım ve günler çok yoğun malum eşimin hazırlıkları salı gidiyor.onun için beni affedin bu aralar...
topik size emanetnormalde bu hafta S sahlep de ama izinliydi malum gelemeyebilir....listeyi de aranızda hallediverin gariii..ben gelince halleder düzene sokarız...dikkat etmeye çalışıyorum..fazla kaçamağım yok...hepinizi çok öptümmmmm

Sen eşini güzelce yolla dönersin canım sen burayı merak etme ben yaparım cuma listeyi dikkat etmeye devam et yeter

Bizde seni optukkk cnm dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…