Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım ben ankara da değilim 1 haftadır sersum a da yazamadım fırsat olmadı sen beni izinli yaz ipahcim liste için de kolay gelsin:)

Canm sakin ol sakin birden bire vermeye kalkma 2 gunlul bi sok diyer uygul gider snra normale don tekrar

selam canlar....nöbetteyim gelebildim ...listede ki herkesi.1. mizi tebrik ederim. I imspecial ellerine sağlık canım..
ben de durumlar nedir bilmiyorum...haftaya kilo bildirir başlarım..eşim gidecek diye çok fazla dikkat edemiyorum...
umarım çok kötü olmaz durumlar..ama o gidince çok dikkat edeceğim inşallah..gelince ona sürpriz olacak...yeni hedefim eşimin geliş tarihi olan aralıkta 72 yi görmek...olacak...
ben 15-kilo vermişim 11-12 kiloyu da veririm alimallah
tatilde anneme gidicem onu da tembihledim bana ye ye deme bana karışma diye...başka yolu yok çünkü..onlar habire tıkınıyolar..onlara uyarsam vay halime...
hayallerim bunlar...
eşim salı gidiyor..o zamana kadar gelemeyebilirim..hepinizi çok öptüm

hedefini de koymuşun sersumcum bence bu sefer hedefin tutacak azimlisin
annenlerde senin önünde yemesinler kıs
şimdiden allah kavuştursun
özledik kıs gel artık

slm kızlar
öncelikle 1.mizi tebrik ederim
yediklerimin özetinigeçeyim
cuma=sahur=kahvaltı
iftar=içli köfte yaptım çok güzel tuttu haşlama yapmıştım
cumartesi
sahur=kahvaltı +kavu vardı sanırım
iftar=2 tavuk but+4 kaşık bulgur pilavı cacık
sahur=1 tabak kepekli makarna fesleğen domates soslu
bugün iftar=bamya yemeği biraz az gibi belkiyanına bişey daha yaparım
birde unutmadan kızım ilk kez kurabiye yaptı ççaylan onu yedik çok güzel olmmuş babası bayıldı

Canm senin icin kilo varmenin tam zamani esin icin yap bunu veee o donunce seni oyle gorsun bide Allah kavistursun ins

Aksam
1kase ezogelin çorba
7kaşık yumurtalı fasulye kavurması
salata yoğurt,2 ısırık pide

Birazdan kiraz yiyeceğim simdiden 1,5lt su sahura 2,5olur

30dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…