Tamm canım izinlişinCanım ben ankara da değilim 1 haftadır sersum a da yazamadım fırsat olmadı sen beni izinli yaz ipahcim liste için de kolay gelsin:)
Canm sakin ol sakin birden bire vermeye kalkma 2 gunlul bi sok diyer uygul gider snra normale don tekrarDaha ne yapsam anlamadım 20 kilodan fazla verdim 5 kiloyu bir türlü veremiyorum ve verecek kilom giderek artıyor. Ne yapıyım aç yaşıyım ya.
Rumuz: neslihansltn
Gecen hafta: 58.00
Bu hafta: 59.00
Fark: +++1000
Hedef: 53.00
Diyet: Karatay
Sagol canm ins haftaya hepimiz vermis oluruz
hedefini de koymuşun sersumcum bence bu sefer hedefin tutacak azimlisinselam canlar....nöbetteyim gelebildim ...listede ki herkesi.1. mizi tebrik ederim. I imspecial ellerine sağlık canım..
ben de durumlar nedir bilmiyorum...haftaya kilo bildirir başlarım..eşim gidecek diye çok fazla dikkat edemiyorum...
umarım çok kötü olmaz durumlar..ama o gidince çok dikkat edeceğim inşallah..gelince ona sürpriz olacak...yeni hedefim eşimin geliş tarihi olan aralıkta 72 yi görmek...olacak...
ben 15-kilo vermişim 11-12 kiloyu da veririm alimallah
tatilde anneme gidicem onu da tembihledim bana ye ye deme bana karışma diye...başka yolu yok çünkü..onlar habire tıkınıyolar..onlara uyarsam vay halime...
hayallerim bunlar...
eşim salı gidiyor..o zamana kadar gelemeyebilirim..hepinizi çok öptüm
Canm senin icin kilo varmenin tam zamani esin icin yap bunu veee o donunce seni oyle gorsun bide Allah kavistursun insselam canlar....nöbetteyim gelebildim ...listede ki herkesi.1. mizi tebrik ederim. I imspecial ellerine sağlık canım..
ben de durumlar nedir bilmiyorum...haftaya kilo bildirir başlarım..eşim gidecek diye çok fazla dikkat edemiyorum...
umarım çok kötü olmaz durumlar..ama o gidince çok dikkat edeceğim inşallah..gelince ona sürpriz olacak...yeni hedefim eşimin geliş tarihi olan aralıkta 72 yi görmek...olacak...
ben 15-kilo vermişim 11-12 kiloyu da veririm alimallah
tatilde anneme gidicem onu da tembihledim bana ye ye deme bana karışma diye...başka yolu yok çünkü..onlar habire tıkınıyolar..onlara uyarsam vay halime...
hayallerim bunlar...
eşim salı gidiyor..o zamana kadar gelemeyebilirim..hepinizi çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?