selam kızlar...nöbet çıkışıyım ve günler çok yoğun malum eşimin hazırlıkları salı gidiyor.onun için beni affedin bu aralar...
topik size emanetnormalde bu hafta @sahlep de ama izinliydi malum gelemeyebilir....listeyi de aranızda hallediverin gariii..ben gelince halleder düzene sokarız...dikkat etmeye çalışıyorum..fazla kaçamağım yok...hepinizi çok öptümmmmm
dün sahurda kahvaltı yaptık yine yanında karpuz vardı
iftarda= eşimin canı sucuk istededi pidede almış bende dayanamadım yedim oruçlu olunca mis gibi koktu
Dun kabak cacik 3 adet kayiai 3 tane ceviz biraz kayisi bikac tane de kraker yedim bugun aciktim nedense sanirim aksam kahvalti yapcaz yazarim yine de kizlar
Biraz fındık ve yarım tabak da sulu köfte yedim. Ama bu haftayı kacamaksiz ve hemen hemen ekmeksız bitirdim gerçi yarın arti dayım ama devam.
Listeyi yapacak olan hatuna kolay gelsin.
Bugun guzelce yedim 2 dilim ekmek owynir zeytin kabak cacik kayisi ceviz hurma bikac tane de su crispy nin yeni cikan krakerlerinden cok lezzetli ama yaaa
kızlar ben bildirimi şimdiden yapıcam yarın işim çok
filiztoprak
geçen hafta=75.1
bu hafta=75
fark=o.1
haftalık yüzde= o .133
durum böyle ramazanda kilo vermeyi beklemiyom zaten verrirsem mucize olur
sebebi boğazımı tutamıyom herkez yerken benimde canım istiyor oruç olunca kokuyor arkadaşlar benimde zafım yinede koymuyorum kendimi bu kadar oluyo
dün sahur sandaviç yedim çay falan
akşam= 2 buçuk lahmacun
meyve salatası
birazdan sahura hazırlık çiğ börek kızartıcam yanında çay
sabah erkenciyiz malum karne alıcak kızım biz bırakıcaz ordanda alışverişe gidicez gıda için
allah nasip ederse ufak tefek işlerimiz var
RumUz:ipah2016
diyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 75.5
BU HAFTA:74.9
FARK:--500GR
YÜZDDE:0.66
Spor .30dk bir gün
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67
addaaaaa