Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hedefini de koymuşun sersumcum bence bu sefer hedefin tutacak azimlisin
annenlerde senin önünde yemesinler kıs
şimdiden allah kavuştursun
özledik kıs gel artık
aynen canım olacak bu sefer ve son olacak inşallah
ben de ösledim..birkaç gün daha idare edin beni
amin canım...
oh maşallah kız kurabiyesi de ne güzel olur mis misss..afiyet olsun
Canm senin icin kilo varmenin tam zamani esin icin yap bunu veee o donunce seni oyle gorsun bide Allah kavistursun ins
amin canım sağol.....aynen tam zamanı..gelince ona da sürpriz olsun artık..

Dun aksam yine caya misafir vardi yediklerim kozlenmis sebze yumurta peynir zeytin ekmek ceviz findik badem meyve bikac parca bitter cikolata ne cok sey yemisim bugun seyda coskunun 3 gunluk diyeti var eger basarabikirsem ona baslim diorum bakalim

Kahvaltı
2krep
1bardak cay
2brdk su

Aksam simdi çok sağlıklı yedim bugün maşallah abana esim yine yok is yeri veda yemeği düzenlemiş kızım da onunla gitti oğlum uyuyor bende kendi capimda takiliyorum

1Kase yoğurt çorbası
1tavuk pirzola haşlama
salata ,1kase yoğurt
1limonlu maden suyu beypazarı marka

Birazdan uzum kiraz kayısı yiyeceğim yaramadan da bir avuç kaju badem fındık yerim emziriuorum

Spor 1saat bebk arabasıyla yürüyüş

Suyu yatana kadar 2.5yaparim

sersum seni özledik beybisi gel garı bu arada ben 9.takiıma da yazıyorum kizmazsin demi muhtar

selam arkadaşlar
nasılsınız bakalım
dün sahurda=köy yufkasının arasına peynir,domates,salatalık öyle yedim yanında çay
akşam= avuç içi pide ve kavurma
1 mısır
birazdan sahur yapıcaz kahvaltı düşünüyoru hafif oluyo

Oh miss mis masallh

Kızlar merhaba
Gelemiyorum , her gün çalışıyorum ..hemşire eksikliği olduğu için bir süre hemşirelik yaptım ama daha yapmam çok yoruldum .. Altı gün üst üste .. Bir de oruç .. Mahvoldum strese de bağlı olarak Yoğun mide Ağrı'sı çektiğim için gelemedim ..
Bu gün de dahil olmak üzere üç gün izinliyim sonra yine üç gün görev ama hemşirelik yapmayacağım pişirmeye aşçılığa devam
Dün akşam iftarda
Bami yedim ( tavuklu , sebzeli , baharatlı erişte diyelim )
Sahur da da ; üç adet Mısır patlağı ve krem peynir
Bol bol su ..
Diyet yapamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum .. Oruç vaktimiz çok uzun olduğu için .. Maalesef diyet yalan oluyor .. Şimdilik böyle
Öpüldünüz

Kizlar dedim ya dun seyda coskuna baskicam 3 gunluk die dun cilek yulaf gunuydu ben cilek olmadigi icin elma yulaf yaptim bugun yumurta gunu bu arada hergun mutlaka yuryurum 1.5 saat kadar
Takip ettiğim bir blogger bu diyet ile altı günde altı kilo vermişti ..
Tam listeyi paylaşırmısın ?
Neler yiyorsun ?
Ve çok yürümen gerekecek galiba .. Öyle hatırlıyorum ..

selam kızlar...eşimi yolculadım..Allah hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin inşallah...ama benim için çok fena oldu o gidecek diye börekler çörekler...durumlar kötü..cuma bildirimle başlangıç yapacağım...off off başa döndüm sanırım..protein ağırlıklı beslenicem her zaman ki gibi..annemler müdahale etmezse başarıcam bu sefer inşallah...
yarın nöbetçiyim.yemeğimi yanımda götürücem..son 4 nöbetim kaldı sonra izne ayrılıyorum inşallah..annemlerde olucam..her sabah yürüyüş ve yüzerek bu sefer ama bu sefer kesin vericem ve kurtulucam bu üzerime yapışan kilolardan..eşim gelene kadar demiştim artık da veremezsem yuh yanee
işte böyleeee bu hafta listeyi ben yapar yeni listenin de sırasını hazırlarım...öpüldünüz..

günaydın kızlar bende katılmak istiyorum aranıza kilo vermek istiyorum doğum kilolarım kaldı 78 kiloyum 1,60 boyum tavsiyerlerinizi bekliyorum çalışan bayanım ama masa başında
hoşgeldin aramıza..diyetini seç her gün menülerini paylaş..takıldığında yardım için biz buradayız başarılar..

Kizlar dedim ya dun seyda coskuna baskicam 3 gunluk die dun cilek yulaf gunuydu ben cilek olmadigi icin elma yulaf yaptim bugun yumurta gunu bu arada hergun mutlaka yuryurum 1.5 saat kadar

allah kavuştursun sersumcum eee tatilede az kalmış yürüyüşle yüzmeyle sen bu işi tamamlarsın üzülme hedefine odaklan sadece yediklerine de dikkat et bizide ihmal etme yeter kıssss daha ne olsun sensiz tadı yok buranın

Takip ettiğim bir blogger bu diyet ile altı günde altı kilo vermişti ..
Tam listeyi paylaşırmısın ?
Neler yiyorsun ?
Ve çok yürümen gerekecek galiba .. Öyle hatırlıyorum ..
Tabiki canm 1 gun 3 ogun 20 tane cilek yulaf yiceksin yulaf her ogun bi kasik 2 gun yumurta ananas yiyosun 3 ogun 2 yumurta ara ogunlerde de ananas son gun cokelegi 2 hi di funeye sar salatalik ayran 70 er gram da et senin arkadasin bunu mu yapmisti cok var cnku seyda coskunun o 6 gunlul olani da yapmis olabilir

Allah kavustursun cnm ozledik seni bosver o yediklerine takilma hic sonucta esin gdiodu ben olsam bnde yerdim hem kilo olarak donmemistir o daha sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…