Ayy bnde yumurtalu fasulye yapmak istiorum bu aralar cok canm cekioAksam
1kase ezogelin çorba
7kaşık yumurtalı fasulye kavurması
salata yoğurt,2 ısırık pide
Birazdan kiraz yiyeceğim simdiden 1,5lt su sahura 2,5olur
30dk yürüyüş
aynen canım olacak bu sefer ve son olacak inşallahhedefini de koymuşun sersumcum bence bu sefer hedefin tutacak azimlisin
annenlerde senin önünde yemesinler kıs
şimdiden allah kavuştursun
özledik kıs gel artık
oh maşallah kız kurabiyesi de ne güzel olur mis misss..afiyet olsunslm kızlar
öncelikle 1.mizi tebrik ederim
yediklerimin özetinigeçeyim
cuma=sahur=kahvaltı
iftar=içli köfte yaptım çok güzel tuttu haşlama yapmıştım
cumartesi
sahur=kahvaltı +kavu vardı sanırım
iftar=2 tavuk but+4 kaşık bulgur pilavı cacık
sahur=1 tabak kepekli makarna fesleğen domates soslu
bugün iftar=bamya yemeği biraz az gibi belkiyanına bişey daha yaparım
birde unutmadan kızım ilk kez kurabiye yaptı ççaylan onu yedik çok güzel olmmuş babası bayıldı
amin canım sağol.....aynen tam zamanı..gelince ona da sürpriz olsun artık..Canm senin icin kilo varmenin tam zamani esin icin yap bunu veee o donunce seni oyle gorsun bide Allah kavistursun ins
yapta ye canim hem sağlıklı ehem lezzetliAyy bnde yumurtalu fasulye yapmak istiorum bu aralar cok canm cekio
Oh miss mis masallhselam arkadaşlar
nasılsınız bakalım
dün sahurda=köy yufkasının arasına peynir,domates,salatalık öyle yedim yanında çay
akşam= avuç içi pide ve kavurma
1 mısır
birazdan sahur yapıcaz kahvaltı düşünüyoru hafif oluyo
Takip ettiğim bir blogger bu diyet ile altı günde altı kilo vermişti ..Kizlar dedim ya dun seyda coskuna baskicam 3 gunluk die dun cilek yulaf gunuydu ben cilek olmadigi icin elma yulaf yaptim bugun yumurta gunu bu arada hergun mutlaka yuryurum 1.5 saat kadar
hoşgeldin aramıza.günaydın kızlar bende katılmak istiyorum aranıza kilo vermek istiyorum doğum kilolarım kaldı78 kiloyum 1,60 boyum tavsiyerlerinizi bekliyorum çalışan bayanım ama masa başında
Kizlar dedim ya dun seyda coskuna baskicam 3 gunluk die dun cilek yulaf gunuydu ben cilek olmadigi icin elma yulaf yaptim bugun yumurta gunu bu arada hergun mutlaka yuryurum 1.5 saat kadar
allah kavuştursun sersumcumselam kızlar...eşimi yolculadım..Allah hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin inşallah...ama benim için çok fena oldu o gidecek diye börekler çörekler...durumlar kötü..cuma bildirimle başlangıç yapacağım...off off başa döndüm sanırım..protein ağırlıklı beslenicem her zaman ki gibi..annemler müdahale etmezse başarıcam bu sefer inşallah...
yarın nöbetçiyim.yemeğimi yanımda götürücem..son 4 nöbetim kaldı sonra izne ayrılıyorum inşallah..annemlerde olucam..her sabah yürüyüş ve yüzerek bu sefer ama bu sefer kesin vericem ve kurtulucam bu üzerime yapışan kilolardan..eşim gelene kadar demiştim artık da veremezsem yuh yanee
işte böyleeee bu hafta listeyi ben yapar yeni listenin de sırasını hazırlarım...öpüldünüz..
Tabiki canm 1 gun 3 ogun 20 tane cilek yulaf yiceksin yulaf her ogun bi kasik 2 gun yumurta ananas yiyosun 3 ogun 2 yumurta ara ogunlerde de ananas son gun cokelegi 2 hi di funeye sar salatalik ayran 70 er gram da et senin arkadasin bunu mu yapmisti cok var cnku seyda coskunun o 6 gunlul olani da yapmis olabilirTakip ettiğim bir blogger bu diyet ile altı günde altı kilo vermişti ..
Tam listeyi paylaşırmısın ?
Neler yiyorsun ?
Ve çok yürümen gerekecek galiba .. Öyle hatırlıyorum ..
Allah kavustursun cnm ozledik seni bosver o yediklerine takilma hic sonucta esin gdiodu ben olsam bnde yerdim hem kilo olarak donmemistir o daha sanaselam kızlar...eşimi yolculadım..Allah hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin inşallah...ama benim için çok fena oldu o gidecek diye börekler çörekler...durumlar kötü..cuma bildirimle başlangıç yapacağım...off off başa döndüm sanırım..protein ağırlıklı beslenicem her zaman ki gibi..annemler müdahale etmezse başarıcam bu sefer inşallah...
yarın nöbetçiyim.yemeğimi yanımda götürücem..son 4 nöbetim kaldı sonra izne ayrılıyorum inşallah..annemlerde olucam..her sabah yürüyüş ve yüzerek bu sefer ama bu sefer kesin vericem ve kurtulucam bu üzerime yapışan kilolardan..eşim gelene kadar demiştim artık da veremezsem yuh yanee
işte böyleeee bu hafta listeyi ben yapar yeni listenin de sırasını hazırlarım...öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?