Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar ben eski dostunuz ....anlarsınız nick degistirdim girlboy. Kişisel sebeolerden yine degistirdim kusura bakmayın
kıss yalama yaptın değiştire değiştire
neyse hadi hayırlı olsun
Dun seydanin 3. Gunuydu acliktan resmen uyuyamadim kriz gecridim valla o yuzden gece 2 dilim ekmek peynir zeytin helva findik badem yedim ohh yasasin tokluk dedim ve uyudum
ay ne çektik beee
hoşgeldin aramıza..süper bir performans sergilemişsin kutlarım..darısı hepimizin başına..başarılar dilerim
sersum yarın için izin istiyorum. Bu aksam köye çıkınca m bir kaç günlüğüne ve orda tartı yok ne yazikki.
Ama yedikleri mi yazarım. Herkese bol şans. .
tamam canım..iyi tatiller..

selam canlar...bugün nöbet çıkışı malum..12 ye kadar uyudum...sonra küçük yeğenim bende onu gezdirmek için akvaryuma gittik..
sabah yemedim direk uyudum

öğlen

ikea köfte
brokoli
zero kola..

az önce kiraz ve erik yedim az sonra da 1 mısırı hüpleticem(haşlanmış..)
annemler varken diyet çok zor..off napıcam bilmem

Ah o anneler sorma sersum yalama derken valla kocisim yine girip okumuş telefonunun gecmisine baktım okuduğunu da çaktırmıyor bende ondan uyanık olim dedim)'(()

Canim ben sana bisey diyim mi yazdiklarinla bastaaaan sona beni anlatmissin ciktigin kilodan dusmek isyedgin kiloya kadar bnm de hedefim 55 yillardir olcam olamiorum bi turlu hep o son iki uc kilo gotmedi derken bi baktim 1.5 ay once 68 i gordum soka girdim bu aralar diyet ve sporla zayifladim 6 kilo kadar veedim bu kez acele etmicem kalani da yavasca vercem ins sende lastikle kol calis cnku ben oyle yaptim incelio

Yine anlayabilir dikkat hehe
hıcbısey kaçmaz ondan olabilir anlayabilir

menumu yazayim dövun beni

Salata 1kepçe yoğurt çorbası yarmalı
kabak patlıcan kıymalı yağsız girin yemeği 6kaşık
1dilim pide

Cayın yanina ekmek kadayifli dondurma miktarini cizemiyorum elimin yarışı kadar birde 3lt su

Pide ve kadayıf olmadi ama hic pode yemedim nerdeyse rqmazwndan beri çok nadir olmuştu dayanamafim ama yarına super kılı verdun onu yazcam

Gunaydin guzeller kilo bildirimi yapim bu arada sersum abla nolur nolur nolur ben yuzde bildirimi yapmim yaaaaaa
Rumuz aaadddaaa
Baslangic 65.5
Gecen hafta 63.2
Bu hafta 62.8
Fark - 400
Spor hergun yuruyus
Ideal kilo 55
Adet olcam onun siskinligi var sanirim cnku daha fazla vermistim

Canım Allah kavuştursun bence de bu kilo vermek için hem iyi bir fırsat hem de motive kaynağı, verirsin merak etme

niye kıss hesaplıyamıyon mukolay halbukisi..ben yaparım hadi olsun bu günlük
Canım Allah kavuştursun bence de bu kilo vermek için hem iyi bir fırsat hem de motive kaynağı, verirsin merak etme
Amin canım sağol..inşallah canım verecez hep beraber
Selam kızlar

Ben de geldim 2 haftadır yoktum

Sanki biraz kilo aldım gibi ama son bildirimimi de hatırlamıyorum bi ara bakarım

Bugün sadece bildirim yapayım haftaya listede olurum

rumuz ficans

boy 1.70

kilo 71.8

hedef 65
senin hedefe az kaldı ficansım yaa...gidecek onlar da

Son düzenleme:
kahvaltım=1 dilim tb.ek.+çok az peynir+5 ad. zeytin+1 yumurta+yeşilçay
akşam belli deyil
arada belki 1 yeşil elma yerim

niye kıss hesaplıyamıyon mukolay halbukisi..ben yaparım hadi olsun bu günlük

Amin canım sağol..inşallah canım verecez hep beraber
senin hedefe az kaldı ficansım yaa...gidecek onlar da
Evet hesaplayamiorum neden bilmiorum ama ben zaten kpss yi de mat yapmadan kazanmistim bakiorum ordan senin yaptgina ama ben yapinca farkli bisey oluo sanki

rumuz

diyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 74.9
BU HAFTA:73.0
FARK:--1900GR
Yüzde:2.53
Spor .30dk bir gün
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67

Kızlar geçen hafta reglden çıktım birde bu hafta hep sahursuzdum nerdeyse yani bu kadar bende beklemiyordum ama iyi gitti inşallah haftaya artı olmaz en büyük korkum ramazan sonrası kilo almak sevinemiyorum kilo verdigime

Koydeyim sabah 2 yumurta ve Kaşarlı lavas
Sonra sinda biraz bulgur, biraz taze fasulye ve 1 saat sonra da ciğer kavurma.
İftar da eşime eşlik etmeyi düşünmüyorum o yüzden kilo aldım zaten yoksa normalde sat 5 den sonra yemek yemezdim bildirim yapamam. Haftaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…