kıss yalama yaptın değiştire değiştireSelam kızlar ben eski dostunuz ....anlarsınıznick degistirdim girlboy. Kişisel sebeolerden yine degistirdim kusura bakmayın
ay ne çektik beeeDun seydanin 3. Gunuydu acliktan resmen uyuyamadim kriz gecridim valla o yuzden gece 2 dilim ekmek peynir zeytin helva findik badem yedim ohh yasasin tokluk dedim ve uyudum
hoşgeldin aramıza..süper bir performans sergilemişsin kutlarımselamun aleyküm arkadaşlar
Ben forumda yeniyim, uzun zamandır her konu da bilgi almak için ara ara sizleri anonim takip ediyordum ve üye olmaya karar verdim. Buda benim ilk mesajım
Öncelikle şunu söylemeliyim ki yaptığınız bu şey gerçekten takdir edilesi müthiş birşey
İnşAllah hedeflediğiniz kilolara düşersiniz ve o lanet kilolardan kurtulursunuztabiki en sağlıklı bir şekilde
Ben 1,73 boyunda yemeyince 59,4 yeyince 61 e kadar kilosu çıkan bir vatandaşımAslında şuan herkes kilomun çok iyi olduğunu söylese de ben de bir türlü gitmek bilmeyen kol yağları mevcut. Belki de beni üzmemek için söylüyorlar Size yardımı olsun diye diyet serüvenimi anlatmak istedim.
4 5 yıl öncesine kadar 70 kiloya yakın kilom vardı bi ara zirveyi 75 de gördüm. Haliyle çok mutsuzdum giydiğim hiç birşey olmuyordu dışarı çıkmak istemiyordum asosyal bi insan olmuştum. Daha sonra kilo vermeye karar verdim fakat çok zorlandım sürekli fast food tüketen biriydim çünkü. Büyük çabalarım sonrasın da kilo vermeye başladım. Ekmeği 10 yıl öncesinden hayatından çıkaran biri olarak size ilk tavsiyem bu olacak. İnanılmaz derece de kilo verebilirsiniz. Zaten sağlıklı bir besin olduğu da söylenemez. Ondan alacağınız besin değerini başka bişeyden alabilirsiniz. Kepekliydi şuydu buydu kendimizi kandırmayalım bence hepsi de aynı bence
Öncelikle bu 10 yıl öncesini anlatayım; Ergenlik dönemim de aşırı kiloluydum o dönem oturuşta 1 ekmek yiyordumDaha sonra tüm hamur işlerini bırakmıştım bi dönem kek bile dahil, onun yerine kendime sağlıklı yiyecekler hazırlayıp takviyemi ordan alıyordum. Tatlı manyağıydım her insan gibi fakat sonra ondanda vazgeçtim çikolata vs hepsini hayatımdan çıkardım. Haliyle çok zorlandım önceleri çay yerine sıcak su tüketmeye başladım. Peynir salatalık domates bu tarz sağlıklı besin ağırlıklıydı diyetim. Hiçbir yardım alamadım onun yerine kendim vücudumu tanıyıp kendim araştırma yaptım. Bir süre sonra ekmeksizliğe alıştım ve ekmeksiz yiyeceklerin daha lezzetli olduğuna karar verip ekmek yediğim günlere pişmanlık duydum. Daha sonra tatlı yemeye çalıştım fakat midemi bulandırmaya başladı hafif tatlılar yiyebiliyordum. Daha sonra farkettim ki tatlı çikolata vs hepsi aslında bağımlılık yapan yenmediğinde vücudun istem dışı ittiği oldukça zararlı yiyeceklermiş. Şuan aşırı şerbetli yoğun kıvamlı tatlı yada çikolata yediğimde başım ağrıyıp midem bulanıyor. Bitter çikolatayı daha çok sever oldum ve sağlıklı olanı da o aslında. Ve farkettim ki aslında kendini sağlıklı yemeye alıştırdığın zaman kiloların istem dışı senden uzaklaşıyor. O yüzden tüm sağlıksız besinleri hayatımdan çıkardım. 10 yıldır asitli içecekler içmem ekmek yemem aşırı şerbetli tatlılar yemem nutellaya bayılıyorsunuzya benim bi kaşıktan fazlası midemi bulandırır. Hayır diyemediğim tek şey cips ve dondurma oldu bunlardanda belirli ölçüde uzaklaştım binde bir yemeye başladım. Ve sonra spor yapmadan bu işin olmayacağına karar verdim ve günde 1 saat yürüyüş akşamları da egzersizler yaparak bunları yoğunlaştırmaya başladım. En büyük sırrımda akşam 6, 7 gibi yemeyi kesip sadece sıcak su tüketiyordum yada yeşil çay. akşam yemeyi bıraktığınız zaman siz de farkedeceksiniz. bu bahsettiğim bundan 10 yıl önce başladığım bir serüvendi. Daha sonra üniversitede tekrar kilo aldım ve tekrar aynı yöntemle zor olsada zayıfladım. Sonra yine 2 yıl önce evlendikden sonra aşırı bi kilo alımına başladım 59 kilodan 68 e kadar çıktım kabus dolu günlerim tekrar dönmüştü ve hemen silkelenip tekrar spor ve diyete başladım ama hiç bir zaman kendimi o şekilde güzel görmedim yılmadım devam ettim. Şuan çok mutluyum evet istediğim kiloya düştüm fakat bu serüvenler bende kol yağı bıraktı maalesef naptıysam gitmediler. Şuan ben de size katılıp hem kol yağlarımdan kurtulmak için egzersiz hem de hamilelik öncesi bi 4 kilo daha vermek istiyorum. İnşAllah başarabilirim çünkü o kiloyu en son lisede gördüm. Umarım yazım sizi motive edici olmuştur. Sizi sürekli takip edeceğim
tamam canım..iyi tatiller..sersum yarın için izin istiyorum. Bu aksam köye çıkınca m bir kaç günlüğüne ve orda tartı yok ne yazikki.
Ama yedikleri mi yazarım. Herkese bol şans. .
Ah o annelerselam canlar...bugün nöbet çıkışı malum..12 ye kadar uyudum...sonra küçük yeğenim bende onu gezdirmek için akvaryuma gittik..
sabah yemedim direk uyudum
öğlen
ikea köfte
brokoli
zero kola..
az önce kiraz ve erik yedim az sonra da 1 mısırı hüpleticem(haşlanmış..)
annemler varken diyet çok zor..off napıcam bilmem
Ah o annelersorma sersum yalama derken valla kocisim yine girip okumuş telefonunun gecmisine baktım okuduğunu da çaktırmıyor bende ondan uyanık olim dedim )'(()
Canim ben sana bisey diyim mi yazdiklarinla bastaaaan sona beni anlatmissin ciktigin kilodan dusmek isyedgin kiloya kadar bnm de hedefim 55 yillardir olcam olamiorum bi turlu hep o son iki uc kilo gotmedi derken bi baktim 1.5 ay once 68 i gordum soka girdim bu aralar diyet ve sporla zayifladim 6 kilo kadar veedim bu kez acele etmicem kalani da yavasca vercem ins sende lastikle kol calis cnku ben oyle yaptim incelioselamun aleyküm arkadaşlar
Ben forumda yeniyim, uzun zamandır her konu da bilgi almak için ara ara sizleri anonim takip ediyordum ve üye olmaya karar verdim. Buda benim ilk mesajım
Öncelikle şunu söylemeliyim ki yaptığınız bu şey gerçekten takdir edilesi müthiş birşey
İnşAllah hedeflediğiniz kilolara düşersiniz ve o lanet kilolardan kurtulursunuztabiki en sağlıklı bir şekilde
Ben 1,73 boyunda yemeyince 59,4 yeyince 61 e kadar kilosu çıkan bir vatandaşımAslında şuan herkes kilomun çok iyi olduğunu söylese de ben de bir türlü gitmek bilmeyen kol yağları mevcut. Belki de beni üzmemek için söylüyorlar Size yardımı olsun diye diyet serüvenimi anlatmak istedim.
4 5 yıl öncesine kadar 70 kiloya yakın kilom vardı bi ara zirveyi 75 de gördüm. Haliyle çok mutsuzdum giydiğim hiç birşey olmuyordu dışarı çıkmak istemiyordum asosyal bi insan olmuştum. Daha sonra kilo vermeye karar verdim fakat çok zorlandım sürekli fast food tüketen biriydim çünkü. Büyük çabalarım sonrasın da kilo vermeye başladım. Ekmeği 10 yıl öncesinden hayatından çıkaran biri olarak size ilk tavsiyem bu olacak. İnanılmaz derece de kilo verebilirsiniz. Zaten sağlıklı bir besin olduğu da söylenemez. Ondan alacağınız besin değerini başka bişeyden alabilirsiniz. Kepekliydi şuydu buydu kendimizi kandırmayalım bence hepsi de aynı bence
Öncelikle bu 10 yıl öncesini anlatayım; Ergenlik dönemim de aşırı kiloluydum o dönem oturuşta 1 ekmek yiyordumDaha sonra tüm hamur işlerini bırakmıştım bi dönem kek bile dahil, onun yerine kendime sağlıklı yiyecekler hazırlayıp takviyemi ordan alıyordum. Tatlı manyağıydım her insan gibi fakat sonra ondanda vazgeçtim çikolata vs hepsini hayatımdan çıkardım. Haliyle çok zorlandım önceleri çay yerine sıcak su tüketmeye başladım. Peynir salatalık domates bu tarz sağlıklı besin ağırlıklıydı diyetim. Hiçbir yardım alamadım onun yerine kendim vücudumu tanıyıp kendim araştırma yaptım. Bir süre sonra ekmeksizliğe alıştım ve ekmeksiz yiyeceklerin daha lezzetli olduğuna karar verip ekmek yediğim günlere pişmanlık duydum. Daha sonra tatlı yemeye çalıştım fakat midemi bulandırmaya başladı hafif tatlılar yiyebiliyordum. Daha sonra farkettim ki tatlı çikolata vs hepsi aslında bağımlılık yapan yenmediğinde vücudun istem dışı ittiği oldukça zararlı yiyeceklermiş. Şuan aşırı şerbetli yoğun kıvamlı tatlı yada çikolata yediğimde başım ağrıyıp midem bulanıyor. Bitter çikolatayı daha çok sever oldum ve sağlıklı olanı da o aslında. Ve farkettim ki aslında kendini sağlıklı yemeye alıştırdığın zaman kiloların istem dışı senden uzaklaşıyor. O yüzden tüm sağlıksız besinleri hayatımdan çıkardım. 10 yıldır asitli içecekler içmem ekmek yemem aşırı şerbetli tatlılar yemem nutellaya bayılıyorsunuzya benim bi kaşıktan fazlası midemi bulandırır. Hayır diyemediğim tek şey cips ve dondurma oldu bunlardanda belirli ölçüde uzaklaştım binde bir yemeye başladım. Ve sonra spor yapmadan bu işin olmayacağına karar verdim ve günde 1 saat yürüyüş akşamları da egzersizler yaparak bunları yoğunlaştırmaya başladım. En büyük sırrımda akşam 6, 7 gibi yemeyi kesip sadece sıcak su tüketiyordum yada yeşil çay. akşam yemeyi bıraktığınız zaman siz de farkedeceksiniz. bu bahsettiğim bundan 10 yıl önce başladığım bir serüvendi. Daha sonra üniversitede tekrar kilo aldım ve tekrar aynı yöntemle zor olsada zayıfladım. Sonra yine 2 yıl önce evlendikden sonra aşırı bi kilo alımına başladım 59 kilodan 68 e kadar çıktım kabus dolu günlerim tekrar dönmüştü ve hemen silkelenip tekrar spor ve diyete başladım ama hiç bir zaman kendimi o şekilde güzel görmedim yılmadım devam ettim. Şuan çok mutluyum evet istediğim kiloya düştüm fakat bu serüvenler bende kol yağı bıraktı maalesef naptıysam gitmediler. Şuan ben de size katılıp hem kol yağlarımdan kurtulmak için egzersiz hem de hamilelik öncesi bi 4 kilo daha vermek istiyorum. İnşAllah başarabilirim çünkü o kiloyu en son lisede gördüm. Umarım yazım sizi motive edici olmuştur. Sizi sürekli takip edeceğim
Sagol cnm sana da iyi tatillersersum yarın için izin istiyorum. Bu aksam köye çıkınca m bir kaç günlüğüne ve orda tartı yok ne yazikki.
Ama yedikleri mi yazarım. Herkese bol şans. .
Yine anlayabilir dikkat heheAh o annelersorma sersum yalama derken valla kocisim yine girip okumuş telefonunun gecmisine baktım okuduğunu da çaktırmıyor bende ondan uyanık olim dedim )'(()
hıcbısey kaçmaz ondanYine anlayabilir dikkat hehe
selam kızlar...eşimi yolculadım..Allah hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin inşallah...ama benim için çok fena oldu o gidecek diye börekler çörekler...durumlar kötü..cuma bildirimle başlangıç yapacağım...off off başa döndüm sanırım..protein ağırlıklı beslenicem her zaman ki gibi..annemler müdahale etmezse başarıcam bu sefer inşallah...
yarın nöbetçiyim.yemeğimi yanımda götürücem..son 4 nöbetim kaldı sonra izne ayrılıyorum inşallah..annemlerde olucam..her sabah yürüyüş ve yüzerek bu sefer ama bu sefer kesin vericem ve kurtulucam bu üzerime yapışan kilolardan..eşim gelene kadar demiştim artık da veremezsem yuh yanee
işte böyleeee bu hafta listeyi ben yapar yeni listenin de sırasını hazırlarım...öpüldünüz..
hıcbısey kaçmaz ondanolabilir anlayabilir
menumu yazayim dövun beni
Salata 1kepçe yoğurt çorbası yarmalı
kabak patlıcan kıymalı yağsız girin yemeği 6kaşık
1dilim pide
Cayın yanina ekmek kadayifli dondurmamiktarini cizemiyorum elimin yarışı kadar birde 3lt su
Pide ve kadayıf olmadiama hic pode yemedim nerdeyse rqmazwndan beri çok nadir olmuştu dayanamafim ama yarına super kılı verdun onu yazcam
Gunaydin guzeller kilo bildirimi yapim bu arada sersum abla nolur nolur nolur ben yuzde bildirimi yapmim yaaaaaa
Rumuz aaadddaaa
Baslangic 65.5
Gecen hafta 63.2
Bu hafta 62.8
Fark - 400
Spor hergun yuruyus
Ideal kilo 55
Adet olcam onun siskinligi var sanirim cnku daha fazla vermistim
Amin canım sağol..inşallah canım verecez hep beraberCanım Allah kavuştursun bence de bu kilo vermek için hem iyi bir fırsat hem de motive kaynağı, verirsin merak etme
senin hedefe az kaldı ficansım yaa...gidecek onlar daSelam kızlar
Ben de geldim 2 haftadır yoktum
Sanki biraz kilo aldım gibi ama son bildirimimi de hatırlamıyorum bi ara bakarım
Bugün sadece bildirim yapayım haftaya listede olurum
rumuz ficans
boy 1.70
kilo 71.8
hedef 65
Evet hesaplayamiorum neden bilmiorum ama ben zaten kpss yi de mat yapmadan kazanmistim bakiorum ordan senin yaptgina ama ben yapinca farkli bisey oluo sanki
niye kıss hesaplıyamıyon mu kolay halbukisi.. ben yaparım hadi olsun bu günlük
Amin canım sağol..inşallah canım verecez hep beraber
senin hedefe az kaldı ficansım yaa...gidecek onlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?