Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet hesaplayamiorum neden bilmiorum ama ben zaten kpss yi de mat yapmadan kazanmistim bakiorum ordan senin yaptgina ama ben yapinca farkli bisey oluo sanki
olsun canım hallederiz
süppersinnn

ohh mis gibi temiz havayı bizim yerimize de çek içine

Tebrik ederizzzz bravooo

hafta sonu tabee herkeşler gezmede...

ben de başka bir şey yemedim onu bildireyim barii
Aynen canım yeni bakıyorum ..gezmeden buralar sana uzak ama esertepe renkrasyon parkı var oraya gittik çok hoş aklında olsun menün guzel
simdi menuyu yazip sahur hazirlqmaya kaçıyorum...

Sabah

20Kiraz 1kayısı
4kası yoğurt
1dilim ekmek

Akşam
2Kepçe sehriyeli tavuk çorba
5kaşık türlü
salata
semizotlu yoğurt

Eltimlerde çok hoş bi parka gezmeye gittik veda turları yapıyoruz bir avuç çekirdek yedim hic sevmem ama eşlik ettim midem agridi zaten

aynen canım uzak ama eşim gelince sonra gideriz tavsiye için sağol..
Allah hayırlısıyla bitirip gelmenizi nasip etsin...çarçabuk geçsin inşallah..

slm kızlar dün mantı yedim çok fena sabah tartıldım inanamadım 76.1 di regl şişliği ve mantı birleşmiş sonuç bu
ya şaşıyorum gerçekten eşimde aynı şeyleri yedi üstünede muhallebili kadayıf yedi ama sonuç aynı 90 dı hala doksan benim ne biçim vücudum var yaaa ağlıcam

Temiz hava bitti sıcak havalara geri döndüm.. koyde sabah kaymak ve yanm da gturdugum tam buğdaylı lavas 2 de koy yumurtası yedim.

Köyde hep çok erken uyandım en gec 07.30 da ayaktaudim ama rahat keyifli.
Az önce de 1 tabak mercimek çorbası. Sonrasında da yarım bardak süt ve 3 tane tahlili bisküvi.
Aksama da biraz cacık yesem günü kapatırim
Bu arada 1. Cimizi Kutlarım. Bize de nasip olsun inşallah.

aynıyız canım yaa..benim de eşim yer yer hiç farketmez ben onun yarısından az yerim hemen fark eder..ahhhh ahhhhh
insan artık hep öyle temiz sessiz sakin yerlere özlem duyuyor..bizim de emeklilik hayalimiz
insan erkenden kalkar ama çok da dinçtir di mi

salı günü nöbet çarşamba öğleden sonra yola çıkacağımız için arabaya mazot aldım..sonrasında ankamalla gittim migrostan birşeyler aldım geldim..
2. öğünüm

5-6 actifryda tavuk kanadı
yine actifryda 10 adet pattess kızartması
yoğurt
1 kaşık pilav

az önce de 15-20 kiraz yedim
benden şimdilik bukaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…