Evet hesaplayamiorum neden bilmiorum ama ben zaten kpss yi de mat yapmadan kazanmistim bakiorum ordan senin yaptgina ama ben yapinca farkli bisey oluo sanki
rumuz
diyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 74.9
BU HAFTA:73.0
FARK:--1900GR
Yüzde:2.53
Spor .30dk bir gün
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67
Kızlar geçen hafta reglden çıktım birde bu hafta hep sahursuzdum nerdeyse yani bu kadar bende beklemiyordum ama iyi gitti inşallah haftaya artı olmaz en büyük korkum ramazan sonrası kilo almaksevinemiyorum kilo verdigime
ohh mis gibi temiz havayı bizim yerimize de çek içineKoydeyim sabah 2 yumurta ve Kaşarlı lavas
Sonra sinda biraz bulgur, biraz taze fasulye ve 1 saat sonra da ciğer kavurma.
İftar da eşime eşlik etmeyi düşünmüyorum o yüzden kilo aldım zaten yoksa normalde sat 5 den sonra yemek yemezdim bildirim yapamam. Haftaya inşallah
Tebrik ederizzzz bravooorumuz
diyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 74.9
BU HAFTA:73.0
FARK:--1900GR
Yüzde:2.53
Spor .30dk bir gün
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67
Kızlar geçen hafta reglden çıktım birde bu hafta hep sahursuzdum nerdeyse yani bu kadar bende beklemiyordum ama iyi gitti inşallah haftaya artı olmaz en büyük korkum ramazan sonrası kilo almaksevinemiyorum kilo verdigime
saolun canlar biraz hastalık iğne ilaç sisligi biraz sahursuzluk Allahım rüya olmasın devamı gelsin hepTebrik ederizzzz bravooo
24 HAZİRAN 2016 Tarihi Listemiz
Kilo verenler
imspecial:%2.536
aaadddaaa:%0.632
Kilo alanlar
filiztoprak:%0.6
bu hafta kilo bildirip haftaya listede olacaklar
ficans:71.8kg
sersum:84kg
neslihansltn izinli
sahlep:izinli
[/QUOTE
Aynen canım yeni bakıyorum ..gezmeden buralar sana uzak ama esertepe renkrasyon parkı var oraya gittik çok hoş aklında olsunhafta sonu tabee herkeşler gezmede...
ben de başka bir şey yemedim onu bildireyim barii
Bi ileri bi geri nolcek bizim bu halimizBenim dun misafirlerim vardi ve baya bi kacirdim o yuzden hic yazmim bugun ins dengelemisimdir
aynen canım uzak ama eşim gelince sonra gideriz tavsiye için sağol..Aynen canım yeni bakıyorum ..gezmeden buralar sana uzak ama esertepe renkrasyon parkı var oraya gittik çok hoş aklında olsunmenün guzel
simdi menuyu yazip sahur hazirlqmaya kaçıyorum...
Sabah
20Kiraz 1kayısı
4kası yoğurt
1dilim ekmek
Akşam
2Kepçe sehriyeli tavuk çorba
5kaşık türlü
salata
semizotlu yoğurt
Eltimlerde çok hoş bi parka gezmeye gittik veda turları yapıyoruzbir avuç çekirdek yedim hic sevmem ama eşlik ettim midem agridi zaten
aynıyız canım yaa..benim de eşim yer yer hiç farketmez ben onun yarısından az yerim hemen fark eder..ahhhh ahhhhhslm kızlar dün mantı yedim çok fena sabah tartıldıminanamadım 76.1 di regl şişliği ve mantı birleşmiş sonuç bu
ya şaşıyorum gerçekten eşimde aynı şeyleri yedi üstünede muhallebili kadayıf yedi ama sonuç aynı 90 dı hala doksan benim ne biçim vücudum var yaaa ağlıcam
insan artık hep öyle temiz sessiz sakin yerlere özlem duyuyor..bizim de emeklilik hayalimizTemiz hava bitti sıcak havalara geri döndüm.. koyde sabah kaymak ve yanm da gturdugum tam buğdaylı lavas 2 de koy yumurtası yedim.
Köyde hep çok erken uyandım en gec 07.30 da ayaktaudim ama rahat keyifli.
Az önce de 1 tabak mercimek çorbası. Sonrasında da yarım bardak süt ve 3 tane tahlili bisküvi.
Aksama da biraz cacık yesem günü kapatırim
Bu arada 1. Cimizi Kutlarım. Bize de nasip olsun inşallah.
artık cee ee diyip gidiyosun canım..ekleyemiyorum seni listeyeKızlar eve yeni geldim
Tartıldım
75,8
Geçen hafta 76,9
Fark - 1,100
Öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?