Benm de ole cnm bi onceki gun manti yemistim en az bi bucuk kilo oynamos ama dun dengeledim verdim bugunde az yedim cuma tatile gdioz ins tatile gdene kadar 60 i gorem yeterslm kızlar dün mantı yedim çok fena sabah tartıldıminanamadım 76.1 di regl şişliği ve mantı birleşmiş sonuç bu
ya şaşıyorum gerçekten eşimde aynı şeyleri yedi üstünede muhallebili kadayıf yedi ama sonuç aynı 90 dı hala doksan benim ne biçim vücudum var yaaa ağlıcam
Cuma günü gidiyorsunuz en son kaçtın canım 64 mü unuttumBenm de ole cnm bi onceki gun manti yemistim en az bi bucuk kilo oynamos ama dun dengeledim verdim bugunde az yedim cuma tatile gdioz ins tatile gdene kadar 60 i gorem yeter
62.8 dim canmCuma günü gidiyorsunuz en son kaçtın canım 64 mü unuttum
Offf taşınmak deme banaKızlar nerdesiniz yaaa burası boyle sakin kalmasın uff başka yere yazıyorum ama modum düşüyor burası boyle olunca siz bana enerji veriyorsunuz lütfen toparlayalım..hadi ramazandan dolayı öyleyiz bari bayram sonu hareketlenelim tatile ne kaldı
..bende e topluyorum heryer koli
Sersum abla ben cuma yola cikmasaydim ben yapardim listeyi aslinda sana kaldi hepselam kızlar...
DUYURU!!!!!!
bu cuma listeyi gene ben yaparım sonrası bayram bayramda liste yapmıyoruz bayram sonrası hepimiz kilo bildirip yeniden başlıyoruz..umarım bayram da çok kaçırmayız hepimiz
bugün kızları Anıtkabire götürdüm..Allahım ne sıcak...pofff..neyse geldim kendimi duşa attım...
sabah
peynir zeytin
1 dilim karpuz
şimdi de öğle yemeği yiyecem
sanırım
tavuk sote
yoğurt
yarım simit
olacak menüm..
ödem olsun da gider canım..üzülme..Bugun diyetisyenime gittim yah olcturdum cok iyi yag oranim ve adet donemine gorcegim icin vidutta odem varmis hic korkma dedi kiraz sapi cayi versi bide tatile cikmadan bu son 4 gunluk bi diyet listesi verdi cuma tekrar gidip son olcumi yaptorcam listemi de yazarim zaten kizlar
sağol canımSersum abla ben cuma yola cikmasaydim ben yapardim listeyi aslinda sana kaldi hep
Verirsin cnm vudunu strese sokma bnm de aslinda az kaldi ve az kakinca insan gevsio nedenseselam kızlar tam düzene giricem olmuya yaaa bugün kızımın doğum günüydü hazırlık pasta falan yine olmadı bayramdan sonra sıkıcam artık kendimi yeter habarlerde görüyorum kadın 6 ayda fazla kilolarını vermiş işi sıkı tutmuş aslında bi dayansak bizde hiç yasaklı şeyler yemesek az da yürüyüş yapsak bak nasıl veriyoz biliyozda uygulamıyoz hep kabahat bizde
ben karatayla 69 a düşmüştüm ama hiç kaçamak yapmamıştım tek kaçamağım lahmacun olmuştu o da serbesti 2 tanesi
bi alerji olmuştum kortizon yüzünden aldım bide gevşedim böyle oldu nerdeyse eski kiolm geri gelecek çok korkuyorum
bayrama kadar almamak için dikkat edicem bayramdan sonrada vermek için inşallah
kızlar fiziksel güzelliği boşver sağlık açısından çok zor oluyo dizlerim ağrıyo çabuk yoruluyom
inşallah bu sefer verelim hep beraber
niye kıss hesaplıyamıyon mu kolay halbukisi.. ben yaparım hadi olsun bu günlük
Amin canım sağol..inşallah canım verecez hep beraber
senin hedefe az kaldı ficansım yaa...gidecek onlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?