Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benm de ole cnm bi onceki gun manti yemistim en az bi bucuk kilo oynamos ama dun dengeledim verdim bugunde az yedim cuma tatile gdioz ins tatile gdene kadar 60 i gorem yeter

Kahvaltı: yoğurt kayısı 1dılım peynırlı börek
1avuç kuruyemı

Aksam
1Kepçe tarhana salata
ev yapımı 1 bardak vişne suyu
2pirzola

Cayın yanında bi küçük mini doble
su 1.5 oldu daha spor: full ev kolileme

Kızlar nerdesiniz yaaa burası boyle sakin kalmasın uff başka yere yazıyorum ama modum düşüyor burası boyle olunca siz bana enerji veriyorsunuz lütfen toparlayalım..hadi ramazandan dolayı öyleyiz bari bayram sonu hareketlenelim tatile ne kaldı
..bende e topluyorum heryer koli

Offf taşınmak deme banaAllah yardımcınız olsun

selam kızlar...

DUYURU!!!!!!
bu cuma listeyi gene ben yaparım sonrası bayram bayramda liste yapmıyoruz bayram sonrası hepimiz kilo bildirip yeniden başlıyoruz..umarım bayram da çok kaçırmayız hepimiz

bugün kızları Anıtkabire götürdüm..Allahım ne sıcak...pofff..neyse geldim kendimi duşa attım...
sabah

peynir zeytin
1 dilim karpuz

şimdi de öğle yemeği yiyecem
sanırım
tavuk sote
yoğurt
yarım simit
olacak menüm..

Bugun diyetisyenime gittim yah olcturdum cok iyi yag oranim ve adet donemine gorcegim icin vidutta odem varmis hic korkma dedi kiraz sapi cayi versi bide tatile cikmadan bu son 4 gunluk bi diyet listesi verdi cuma tekrar gidip son olcumi yaptorcam listemi de yazarim zaten kizlar

Sersum abla ben cuma yola cikmasaydim ben yapardim listeyi aslinda sana kaldi hep

ödem olsun da gider canım..üzülme..
Sersum abla ben cuma yola cikmasaydim ben yapardim listeyi aslinda sana kaldi hep
sağol canım..olsun ben alışığım mıhtarınız olarak başa gelen çekilir..bayram sonrası size iş düşecek merak etme

selam kızlar tam düzene giricem olmuya yaaa bugün kızımın doğum günüydü hazırlık pasta falan yine olmadı bayramdan sonra sıkıcam artık kendimi yeter habarlerde görüyorum kadın 6 ayda fazla kilolarını vermiş işi sıkı tutmuş aslında bi dayansak bizde hiç yasaklı şeyler yemesek az da yürüyüş yapsak bak nasıl veriyoz biliyozda uygulamıyoz hep kabahat bizde
ben karatayla 69 a düşmüştüm ama hiç kaçamak yapmamıştım tek kaçamağım lahmacun olmuştu o da serbesti 2 tanesi
bi alerji olmuştum kortizon yüzünden aldım bide gevşedim böyle oldu nerdeyse eski kiolm geri gelecek çok korkuyorum
bayrama kadar almamak için dikkat edicem bayramdan sonrada vermek için inşallah
kızlar fiziksel güzelliği boşver sağlık açısından çok zor oluyo dizlerim ağrıyo çabuk yoruluyom
inşallah bu sefer verelim hep beraber

Verirsin cnm vudunu strese sokma bnm de aslinda az kaldi ve az kakinca insan gevsio nedense

Dun aksam bi kicuk balik salata corba aktivya cacik sahurda yulafli maydinozlu omlet domates dun biraz cerez kacamagi yaptim aslinda yapmamaliydim ama arkadaslarin tayini cikti onlarla cay icmeye gittik napim ama yaaa ama tabiki yurudum

Saat 15.30 gibi 4 tane yumurta hasladım 2 sinin sarisini kızım yedi diğer 2 yumurta ve beyazlarini da tam tahlili lavas a doğradım üstüne bol kırmızı biber karabiber ile biraz yağ gezdirip durum yaptım çok leziz ve doyurucu oldu.
Sonŕasinda kiraz sapı demledim üstüne maden suyu ekleyip içtim.

regl bugün bitti gece sahura kalkıcam inşallah
akşam yemeğim bugün=bulgur pilavı +et sote+cacık
sahura =actifrayda patates fırında gibi olandan yapıcam+yumurta +kahvaltı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…