Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar

Hafta sonu annemdeydim kaldık orda dün geldim kaçamaklı geçti

Dünkü menümü yazayım

Sahurda annemde 3 pazı sarması,1 patatesli kol böreği,domates,salatalık,peynir

Akşam evde domates çorbası,kayseri yağlaması ,salata

İftar sonrası kiraz

Sahura da kalkamadım iftarı yazarım sonra

Bugün çok sıcaktı öğlenin 1:30 da kızımı arkadaşına götürdüm geldim bi 40 dk kadar yürüdüm çok fenaydı

Bnde adet donemine girdgim icin diyetisyen gnde 3 bardak kiraz cayi onerdi yarari oldu mi sende canm

Bnde adet donemine girdgim icin diyetisyen gnde 3 bardak kiraz cayi onerdi yarari oldu mi sende canm
Ödem konusunda kiraz sapı gerçekten iyi hatta birde ona mısır Püsküllü esklense idrar yollarına da çok iyi gelir. Öncede çok kullanıyordum ben böyle çaylar çok uzun bir süre ara verdim. Şimdi tekrar başladım. Sonucu hep beraber gorucez tatlım. İçmeye devam et.

İstanbul daki hazin olay için gerçekten çok üzüldüm. Allah ülkemizin yardımcısı olsun.

Bu aksam iftar yemegindeydik son anda öğrendim eşim tarafından.
Aslında oruç tutamadigim için genelde iftar yemeklerine gitmek istemiyorum ama eşime eşlik etmek durumundayım.
Çok az.çorba içtim amaaaa 4 tane içli köfte yedim Kıymalı ve cok güzel di valla ne yalan soyluyeyim pişman değilim iyi olan tarafı haşlama şeklinde yapılmış olması tatlı 2 çatal aldım.

tamamen katılıyorum..sıkmadan olmuyor..yaşadık biliyoruz canım...
Kızlar bize ne oldu anlamadım.
Bi sihirli değnek lazım bize galiba.

Dün arkadaslarla iftardaydik biraz kaçırdım
Bu sabah lavas tam tahilki biraz zeytin ve kaşar.
hep bizim dışımızda olan davetler mecburiyetler genelde bozmamıza sebep oluyor ..ee sonrası da geliyor..ahh irade nerlerdesin
canımcım soğukta sıcakta bize yaramıyor yürüyüşte aman dikkat et
ben de geri döneyim içmeye barii..iyi hatırlattınız
çook üzgünüm çokkk
içli köfte kaçamak değil canım..sadece kızartması az sorunlu hele haşlamaysa ohh misss afiyet olsun

selam canlar...
nöbetlerdeyim..sonrası öğleden sonra yola çıkacağız..
sabah

3 ceviz
yarım muz

öğlen

kabak dolma
yoğurt
çorba
4 kayısı

akşam

çiğ köfte
orman kebabı
peynir zeytin
domates biber
ayran
akşam karman çorman oldu az yemekhaneden az bizden

az önce de 1 küçük peynirli börek maalesef sabaha kadar dayanılmıyor sahurda çıktı hüplettim

Allah tüm halkımıza sabırlar versin..Ölenlerimize Allahtan rahmet diliyorum..

Ben misir puskuli de ekliodum ama suan sadece kiraz sapi verdi cok sagol cnm

Kızlar uzun süreden sonra tekrar merhabalar :) şehirdışında işe başladım, koşuşturmacam çoktu hala bitmiş değil ancak vakit bulabiliyorum siteye :)
İki gündür protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Bu süreçte kilo verecğime kilo aldım ben de yemek düzenimi tamamen değiştirmeye karar verdim. Her hafta kilo bildirimi yapmaya gayret edeceğim ama çok düzenli menü bildirimi yapmayabilirim, çalışma saatim fazla çünkü vakit bulamayabilirim. Eğer kabul ederseniz yine katılmak isterim aranıza :)
Görüşmek üzere çıtır kızlarrr

Aynen canım ama mecburen çıktım

Selam kızlar

Dün akşam iftardan başlayım yazmaya

Domates çorbası etli patatesli bezelye yemeği yoğurtlu semizotu, salata

üstüne kiraz kayısı erik , çay ve tahinli pide yarım avuç içi

Sahurda yarım avuç içim kadar tost kiraz erik 2-3 lokma tahinli pide

İftarda kremalı mantar çorbası , nefis yemek tariflerinden bulup yaptığım çökertme kebabı, semizotu salatası, salata, yoğurtlu kabak,

Üstüne çay çekirdek yarım dilim trileçe

biraz önce de sahur niyetine 1 içli köfte, 2-3 lokma tahinli pide ve kiraz

İyi yolculuklar canım

Amin Allah rahmet eylesin

Aksam balik salata cacik corba arada aktivia azcik findik badem

Bu haftaki birincimiz belli

Hoşgeldin canım

Ah ben de böyleyim filizcim sıkma canını , ben de devamını getiremiyorum o gücü kendimizde buluruz inşallah ve ilk önce sağlığımız için kilomuzu verebiliriz

yeni işin hayırlı olsun canım..Kolaylıklar dilerim..tabii katılabilir ve kilo bildirebilirsin..Ama seni liste sırasına eklemeyeyim işin uymazsa listeyi yapamazsan diye..sen gel istediğinde menü ve cumaları kilo bildir..
protein kilo aldırmaz ama şaşırtıcı
Aynen canım ama mecburen çıktım

günaydın güzeller...geldik çok şükür..yolda bolu civarı bir yağmur bir yağmur önümü göremedim ..sanki kovayla döküyorlar mübarek
kocaeli de yağışlı..ben şiştim gene..nöbet sonrası..tartımı unuttum..ama listeyi yapıcam...bayram dönüşü evdeyim 16 sına kadar..o zaman iyice toparlarım..akşam iftara davetliyiz..poffff..dedim ben oruç tutmuyom boşuna zahmet etmeyin yediremedim
dün yola çıktığımızdan sabah uyumadan birşey yemedim..yolda kızımın ağzıma tıktığı 2kk kadar börek ve kiraz
akşam

taze fasulye
tavuk çorbası
semizotu yemeği

ve bu sabah millet uyuyor daha

yumurta salatası
ayran

sabah 7 de hortladım kendinize iyi bakın öpüldünüz..

canım yeni gördüm hayırlı yolculuk diyemeden varmışsınız sağ salim çok şükür canım kuzuyuda aldın kendi arabanızla gittiniz heralde teyzemede selamlar hem bayram hem tatil ne güzel olur şimdiden iyi tatiller
bizide unutma kıs orlarda

dünde yazamadım sanırım
dün sahurda sigaara böreği yemiştim+kavun+çay
dün akşam=yoğurtlu makarna tatar diyoruz biz sarımsaklı oluyor
bugün akşam eşimle dışarda iftar yemeğine gittik
mercimek çorbası+soğuk meze türü+ızgara+tatlı meyve
çok şiştik
saat 2 gibi yapıyoruz sahuru kahvaltı olur sanırım
bildirimi şimdi yapıcam sabah geç toparlanıyoz iftar öncesi tartılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…