Bnde adet donemine girdgim icin diyetisyen gnde 3 bardak kiraz cayi onerdi yarari oldu mi sende canmSaat 15.30 gibi 4 tane yumurta hasladım 2 sinin sarisini kızım yedi diğer 2 yumurta ve beyazlarini da tam tahlili lavas a doğradım üstüne bol kırmızı biber karabiber ile biraz yağ gezdirip durum yaptım çok leziz ve doyurucu oldu.
Sonŕasinda kiraz sapı demledim üstüne maden suyu ekleyip içtim.
Ödem konusunda kiraz sapı gerçekten iyi hatta birde ona mısır Püsküllü esklense idrar yollarına da çok iyi gelir. Öncede çok kullanıyordum ben böyle çaylar çok uzun bir süre ara verdim. Şimdi tekrar başladım. Sonucu hep beraber gorucez tatlım. İçmeye devam et.Bnde adet donemine girdgim icin diyetisyen gnde 3 bardak kiraz cayi onerdi yarari oldu mi sende canm
tamamen katılıyorum..sıkmadan olmuyorselam kızlar tam düzene giricem olmuya yaaa bugün kızımın doğum günüydü hazırlık pasta falan yine olmadı bayramdan sonra sıkıcam artık kendimi yeter habarlerde görüyorum kadın 6 ayda fazla kilolarını vermiş işi sıkı tutmuş aslında bi dayansak bizde hiç yasaklı şeyler yemesek az da yürüyüş yapsak bak nasıl veriyoz biliyozda uygulamıyoz hep kabahat bizde
ben karatayla 69 a düşmüştüm ama hiç kaçamak yapmamıştım tek kaçamağım lahmacun olmuştu o da serbesti 2 tanesi
bi alerji olmuştum kortizon yüzünden aldım bide gevşedim böyle oldu nerdeyse eski kiolm geri gelecek çok korkuyorum
bayrama kadar almamak için dikkat edicem bayramdan sonrada vermek için inşallah
kızlar fiziksel güzelliği boşver sağlık açısından çok zor oluyo dizlerim ağrıyo çabuk yoruluyom
inşallah bu sefer verelim hep beraber
hep bizim dışımızda olan davetler mecburiyetler genelde bozmamıza sebep oluyor ..ee sonrası da geliyor..ahh irade nerlerdesinKızlar bize ne oldu anlamadım.
Bi sihirli değnek lazım bize galiba.
Dün arkadaslarla iftardaydik biraz kaçırdım
Bu sabah lavas tam tahilki biraz zeytin ve kaşar.
canımcım soğukta sıcakta bize yaramıyor yürüyüşte aman dikkat etSelam kızlar
Hafta sonu annemdeydim kaldık orda dün geldim kaçamaklı geçti
Dünkü menümü yazayım
Sahurda annemde 3 pazı sarması,1 patatesli kol böreği,domates,salatalık,peynir
Akşam evde domates çorbası,kayseri yağlaması ,salata
İftar sonrası kiraz
Sahura da kalkamadım iftarı yazarım sonra
Bugün çok sıcaktı öğlenin 1:30 da kızımı arkadaşına götürdüm geldim bi 40 dk kadar yürüdüm çok fenaydı
ben de geri döneyim içmeye barii..iyi hatırlattınızÖdem konusunda kiraz sapı gerçekten iyi hatta birde ona mısır Püsküllü esklense idrar yollarına da çok iyi gelir. Öncede çok kullanıyordum ben böyle çaylar çok uzun bir süre ara verdim. Şimdi tekrar başladım. Sonucu hep beraber gorucez tatlım. İçmeye devam et.
çook üzgünüm çokkkİstanbul daki hazin olay için gerçekten çok üzüldüm. Allah ülkemizin yardımcısı olsun.
Bu aksam iftar yemegindeydik son anda öğrendim eşim tarafından.
Aslında oruç tutamadigim için genelde iftar yemeklerine gitmek istemiyorum ama eşime eşlik etmek durumundayım.
Çok az.çorba içtim amaaaa 4 tane içli köfte yedim Kıymalı ve cok güzel di valla ne yalan soyluyeyim pişman değilim iyi olan tarafı haşlama şeklinde yapılmış olması tatlı 2 çatal aldım.
Ben misir puskuli de ekliodum ama suan sadece kiraz sapi verdi cok sagol cnmÖdem konusunda kiraz sapı gerçekten iyi hatta birde ona mısır Püsküllü esklense idrar yollarına da çok iyi gelir. Öncede çok kullanıyordum ben böyle çaylar çok uzun bir süre ara verdim. Şimdi tekrar başladım. Sonucu hep beraber gorucez tatlım. İçmeye devam et.
tamamen katılıyorum..sıkmadan olmuyor..yaşadık biliyoruz canım...
hep bizim dışımızda olan davetler mecburiyetler genelde bozmamıza sebep oluyor ..ee sonrası da geliyor..ahh irade nerlerdesin
canımcım soğukta sıcakta bize yaramıyor yürüyüşte aman dikkat et
ben de geri döneyim içmeye barii..iyi hatırlattınız
çook üzgünüm çokkk
içli köfte kaçamak değil canım..sadece kızartması az sorunlu hele haşlamaysa ohh misss afiyet olsun
selam canlar...
nöbetlerdeyim..sonrası öğleden sonra yola çıkacağız..
sabah
3 ceviz
yarım muz
öğlen
kabak dolma
yoğurt
çorba
4 kayısı
akşam
çiğ köfte
orman kebabı
peynir zeytin
domates biber
ayran
akşam karman çorman oldu az yemekhaneden az bizden
az önce de 1 küçük peynirli börek maalesef sabaha kadar dayanılmıyor sahurda çıktı hüplettim
Allah tüm halkımıza sabırlar versin..Ölenlerimize Allahtan rahmet diliyorum..
Aksam balik salata cacik corba arada aktivia azcik findik badem
Kızlar uzun süreden sonra tekrar merhabalar :) şehirdışında işe başladım, koşuşturmacam çoktu hala bitmiş değil ancak vakit bulabiliyorum siteye :)
İki gündür protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Bu süreçte kilo verecğime kilo aldım ben de yemek düzenimi tamamen değiştirmeye karar verdim. Her hafta kilo bildirimi yapmaya gayret edeceğim ama çok düzenli menü bildirimi yapmayabilirim, çalışma saatim fazla çünkü vakit bulamayabilirim. Eğer kabul ederseniz yine katılmak isterim aranıza :)
Görüşmek üzere çıtır kızlarrr
selam kızlar tam düzene giricem olmuya yaaa bugün kızımın doğum günüydü hazırlık pasta falan yine olmadı bayramdan sonra sıkıcam artık kendimi yeter habarlerde görüyorum kadın 6 ayda fazla kilolarını vermiş işi sıkı tutmuş aslında bi dayansak bizde hiç yasaklı şeyler yemesek az da yürüyüş yapsak bak nasıl veriyoz biliyozda uygulamıyoz hep kabahat bizde
ben karatayla 69 a düşmüştüm ama hiç kaçamak yapmamıştım tek kaçamağım lahmacun olmuştu o da serbesti 2 tanesi
bi alerji olmuştum kortizon yüzünden aldım bide gevşedim böyle oldu nerdeyse eski kiolm geri gelecek çok korkuyorum
bayrama kadar almamak için dikkat edicem bayramdan sonrada vermek için inşallah
kızlar fiziksel güzelliği boşver sağlık açısından çok zor oluyo dizlerim ağrıyo çabuk yoruluyom
inşallah bu sefer verelim hep beraber
yeni işin hayırlı olsun canım..Kolaylıklar dilerim.Kızlar uzun süreden sonra tekrar merhabalar :) şehirdışında işe başladım, koşuşturmacam çoktu hala bitmiş değil ancak vakit bulabiliyorum siteye :)
İki gündür protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Bu süreçte kilo verecğime kilo aldım ben de yemek düzenimi tamamen değiştirmeye karar verdim. Her hafta kilo bildirimi yapmaya gayret edeceğim ama çok düzenli menü bildirimi yapmayabilirim, çalışma saatim fazla çünkü vakit bulamayabilirim. Eğer kabul ederseniz yine katılmak isterim aranıza :)
Görüşmek üzere çıtır kızlarrr
Aynen canım ama mecburen çıktım
İyi yolculuklar canım
Amin Allah rahmet eylesin
Bu haftaki birincimiz belli
Ah ah ins gitmistir cnm
canım yeni gördüm hayırlı yolculuk diyemeden varmışsınız sağ salim çok şükür canım kuzuyuda aldın kendi arabanızla gittiniz heralde teyzemede selamlar hem bayram hem tatil ne güzel olur şimdiden iyi tatillergünaydın güzeller...geldik çok şükür..yolda bolu civarı bir yağmur bir yağmur önümü göremedim ..sanki kovayla döküyorlar mübarek
kocaeli de yağışlı..ben şiştim gene..nöbet sonrası..tartımı unuttum..ama listeyi yapıcam...bayram dönüşü evdeyim 16 sına kadar..o zaman iyice toparlarım..akşam iftara davetliyiz..poffff..dedim ben oruç tutmuyom boşuna zahmet etmeyin yediremedim
dün yola çıktığımızdan sabah uyumadan birşey yemedim..yolda kızımın ağzıma tıktığı 2kk kadar börek ve kiraz
akşam
taze fasulye
tavuk çorbası
semizotu yemeği
ve bu sabah millet uyuyor daha
yumurta salatası
ayran
sabah 7 de hortladımkendinize iyi bakın öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?