Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sagsaglim varmissiniz cok sevndm dikkat et kendine oralarda ablacim

Rumuz aaadddaaa
Gecen jafta 62.8
Bu hafta 61
Fark -1.800 gr
Spor yuruyus
Diyet diyetisyenin verdgi 4 gnluk diyet kizlar bugun tatile ciktik bu verdigimi aynen geri alirim sanirim ama en azindan smdilik bu da iyi

sağol canım arabayla gittik evet..ama çok sıkılıyorum sorma..insan evlenince her şeyi ayrı..onların düzeni sana uymuyo seninki onlara ..Allah hayırlısıyla bi bitirse şu 5 ayı..daha 2 hafta oldu olmadı..zor vallaAlkmslm
bayramda nöbetim var 1. günü dönücem..16 sına kadar evde yalnızım kafa dinlerim accuk
filiztoprak
b. kilo=76.6
g. hafta=75.6
bu hafta=74.5
fark=1.1
haftalık yüzde=% 1.455
şükür düşmüşüm sevindirici devamı gelir inşallah

Rumuz: neslihansltn
Gecen hafta: 59.00
Bu hafta: 58.700
Fark: ---300
Diyet: Karatay

Regl 2 gün öncesinden geldi.
Ve bugün Kadir gecesi ALLAH Herkesin duaların i kabul etsin inşallah.
aminn

Sagsaglim varmissiniz cok sevndm dikkat et kendine oralarda ablacim
sağol canımcım
Rumuz aaadddaaa
Gecen jafta 62.8
Bu hafta 61
Fark -1.800 gr
Spor yuruyus
Diyet diyetisyenin verdgi 4 gnluk diyet kizlar bugun tatile ciktik bu verdigimi aynen geri alirim sanirim ama en azindan smdilik bu da iyi

Selam kızlar

geçen hafta 71.8

Bu hafta 70.8

Fark 1000 gr

Yüzde 1.39

Gecikmeli 1 TEMMUZ 2016 LİSTEMİZ
1-aaadddaaa%2.866

2-filiztoprak %1.455

3-ficans%1.39

4-neslihansltn %0.508

izinli
sersum(tartısı yok)
imspesial(sanırım taşınma telaşında gelemiyor)

Kusura kalmayın anca oldu haftaya bayram liste yok sonrasında yine toplanır bildirim yapar sıraya gireriz..aman fazla tatlı yemeyelim..tutalım boğazımızı

Şimdiden iyi bayramlar..gelemezsem idare edin..gelenler topiğe sahip çıksın

dün yediklerim
sabah

omlet
peynir zeytin
söğüş domates

öğlen

tavuk sote
yoğurt
salata

akşam

maalesef
karışık kızartma
ama daha çok kabak patlıcan biber
5-6 patates
yoğurt
mercimek çorba

benden böyle canlar

Sagolun kizlar valla tatile ciktik ne cok yemegi ozledgm sey varmis meger izmire varmak uzereyiz afyonda o sucuk ekmegi ve lokumlari yemeden gecemezdim tabiki bu arada tatil icin karaty diyetini uygulamayi dusunuorum butun kitaplarini okudum merdeyse aranizda yapan biri vardi etkili oluo mu beni bilgilendirir misiniz

Bu arada bnde pso var bu yuzden kadin dogumcum da bana kepekli ekmek dahil tum karbonhidratlari kes hemen kilo vercegini gorceksin demisti o yuzden de soruorum

iyi tatiller...karatay candır...etkili tabii biz eskiler hepimiz yaptık..ama bakliyat ve bulgur süreci yavaşlatıyor haberin olsun..zaten kitaplar yeterli..kurallara uydun mu kilo vermemen mümkün değil..başarılar
Bu arada bnde pso var bu yuzden kadin dogumcum da bana kepekli ekmek dahil tum karbonhidratlari kes hemen kilo vercegini gorceksin demisti o yuzden de soruorum
zaten karatayın özü sıfır karbonhidrat canım

canım haklısın çok zor bende düşünmüştüm senin adına empati kurdum ben şurdan şuraya anneme gidiyom eve dar geliyom hani üstüme düşüyo ilgileniyo ama işte alıştığımız düzen var kalıcak olsam zorlanırım heralde annem benim çok titizdir düzenlidir devamlı giren çıkanın arkasını toplar biraz zordur yani amannnn sağlıkları yerinde olsunda bize yeter
birde diyet yapıyoruz resmen kendi yemeğimizi kendimiz yapmak zorundayız o da bi ayrı sorun
canım eşinin izini yokmu görüşemicekmisiniz heralde izin olur sanada onada moral olur en azından
öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…