- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Sagsaglim varmissiniz cok sevndm dikkat et kendine oralarda ablacimgünaydın güzeller...geldik çok şükür..yolda bolu civarı bir yağmur bir yağmur önümü göremedim ..sanki kovayla döküyorlar mübarek
kocaeli de yağışlı..ben şiştim gene..nöbet sonrası..tartımı unuttum..ama listeyi yapıcam...bayram dönüşü evdeyim 16 sına kadar..o zaman iyice toparlarım..akşam iftara davetliyiz..poffff..dedim ben oruç tutmuyom boşuna zahmet etmeyin yediremedim
dün yola çıktığımızdan sabah uyumadan birşey yemedim..yolda kızımın ağzıma tıktığı 2kk kadar börek ve kiraz
akşam
taze fasulye
tavuk çorbası
semizotu yemeği
ve bu sabah millet uyuyor daha
yumurta salatası
ayran
sabah 7 de hortladımkendinize iyi bakın öpüldünüz..
sağol canımcanım yeni gördüm hayırlı yolculuk diyemeden varmışsınız sağ salim çok şükür canım kuzuyuda aldın kendi arabanızla gittiniz heralde teyzemede selamlar hem bayram hem tatil ne güzel olur şimdiden iyi tatiller
bizide unutma kıs orlarda
filiztoprak
b. kilo=76.6
g. hafta=75.6
bu hafta=74.5
fark=1.1
haftalık yüzde=% 1.455
şükür düşmüşüm sevindirici devamı gelir inşallah
aminnRumuz: neslihansltn
Gecen hafta: 59.00
Bu hafta: 58.700
Fark: ---300
Diyet: Karatay
Regl 2 gün öncesinden geldi.
Ve bugün Kadir gecesi ALLAH Herkesin duaların i kabul etsin inşallah.
sağol canımcımSagsaglim varmissiniz cok sevndm dikkat et kendine oralarda ablacim
Rumuz aaadddaaa
Gecen jafta 62.8
Bu hafta 61
Fark -1.800 gr
Spor yuruyus
Diyet diyetisyenin verdgi 4 gnluk diyet kizlar bugun tatile ciktik bu verdigimi aynen geri alirim sanirim ama en azindan smdilik bu da iyi
Selam kızlar
geçen hafta 71.8
Bu hafta 70.8
Fark 1000 gr
Yüzde 1.39
iyi tatiller...karatay candır...etkili tabii biz eskiler hepimiz yaptık..ama bakliyat ve bulgur süreci yavaşlatıyor haberin olsun..zaten kitaplar yeterli..kurallara uydun mu kilo vermemen mümkün değil..başarılarSagolun kizlar valla tatile ciktik ne cok yemegi ozledgm sey varmis meger izmire varmak uzereyiz afyonda o sucuk ekmegi ve lokumlari yemeden gecemezdim tabiki bu arada tatil icin karaty diyetini uygulamayi dusunuorum butun kitaplarini okudum merdeyse aranizda yapan biri vardi etkili oluo mu beni bilgilendirir misiniz
zaten karatayın özü sıfır karbonhidrat canımBu arada bnde pso var bu yuzden kadin dogumcum da bana kepekli ekmek dahil tum karbonhidratlari kes hemen kilo vercegini gorceksin demisti o yuzden de soruorum
selam kızlar...dün havuza gittik bol yüzdüm onun için kaçamaklarım erimiştir..herkese
Sersum abla tespitin cok dogru bnde bulgur yada bakliyat yedigim gunler gercekten etkili olmuo dger gnler rahat ama cok tesekkur ederimiyi tatiller...karatay candır...etkili tabii biz eskiler hepimiz yaptık..ama bakliyat ve bulgur süreci yavaşlatıyor haberin olsun..zaten kitaplar yeterli..kurallara uydun mu kilo vermemen mümkün değil..başarılar
zaten karatayın özü sıfır karbonhidrat canım
tamamdır canım iyi tatillerSelam kızlar
Hepinizin bayramı mübarek olsun
ben de yokum 1 ay kadar sersum izinli yazar mısın canım
gelmeye çalışırım arada ama tartı yok kilo bildiremem
herkese iyi tatiller
canım haklısın çok zor bende düşünmüştüm senin adına empati kurdum ben şurdan şuraya anneme gidiyom eve dar geliyom hani üstüme düşüyo ilgileniyo ama işte alıştığımız düzen var kalıcak olsam zorlanırım heralde annem benim çok titizdir düzenlidir devamlı giren çıkanın arkasını toplar biraz zordur yani amannnn sağlıkları yerinde olsunda bize yetersağol canımarabayla gittik evet..ama çok sıkılıyorum sorma..insan evlenince her şeyi ayrı..onların düzeni sana uymuyo seninki onlara ..Allah hayırlısıyla bi bitirse şu 5 ayı..daha 2 hafta oldu olmadı..zor valla Alkmslm
bayramda nöbetim var 1. günü dönücem..16 sına kadar evde yalnızım kafa dinlerim accuk
aminn
sağol canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?