- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
zor canım zor olmaz mı..bi de eşim olmayınca hiçbir şeyin tadı tuzu yok ..Allah kimseyi ayırmasın..onlar rahat etmemiz için uğraşıyor ama olmuyor işte..evim evim güzel evimcanım haklısın çok zor bende düşünmüştüm senin adına empati kurdum ben şurdan şuraya anneme gidiyom eve dar geliyom hani üstüme düşüyo ilgileniyo ama işte alıştığımız düzen var kalıcak olsam zorlanırım heralde annem benim çok titizdir düzenlidir devamlı giren çıkanın arkasını toplar biraz zordur yani amannnn sağlıkları yerinde olsunda bize yeter
birde diyet yapıyoruz resmen kendi yemeğimizi kendimiz yapmak zorundayız o da bi ayrı sorun
canım eşinin izini yokmu görüşemicekmisiniz heralde izin olur sanada onada moral olur en azından
öpüyorum canım
allah tez zamanda kavuştursun canım sizizor canım zor olmaz mı..bi de eşim olmayınca hiçbir şeyin tadı tuzu yok ..Allah kimseyi ayırmasın..onlar rahat etmemiz için uğraşıyor ama olmuyor işte..evim evim güzel evimdiyetimi de yapamıyorum orda yaa..geçen yıl da öyle olduydu ...off offff...
izni yok maalesef canım..o daha zor geliyor ya..Allah böyle ayrılık versin napalım..sağlık olsun da..
amin canımsağolallah tez zamanda kavuştursun canım sizi
bizde burda sıcaktan diyet falan yapamıyoz canım ama toparlıcam böyle olmaz tabi
off çok fena çokKizlar valla hem.bayram hem tatil ipin ucu fena kacti esime dedim tarti alalim yoksa kendimi kontrol edemiorum die ama bu guzel yiuecekler ortam da birakilmio ki offf napcaz ecep
Bu bayram tatlı geri çevirme rekoru kirmış olabilirim. Kaçamak sadece bir minik şekerpare o da annemden gelin yapmış. Alınmasın diye yedim. Su böreği yok. Genel olarak kaçamak yapmadım 1 poğaça o kadar.
Aynı mod ben de var canım almak o kadar kolay ki vermek aylarımızı alıyor. Hani böyle yaşamak yaşam felsefi dedik ama sonuç alamayınca insanın morali bozuluyor. Ben de öyle daha ne yapayım diyorum aç mi yasiyayim ama sağlıklı olmak fit olmak için vazgecmicez. OlucAk.off kızlar sabah kahvaltıları zull geliyorrr...yumurtadan çok sıkıldım ama yemezsem doymuyorum ..bu ara sabah canım birşey istemiyor..muz ceviz olayına mı dönsem ne
midem de kötü gene ..ki oruç tutmadığım halde..amaaan sıkkınım işte..yatsak kalksak ve hooop bu kilolar gitse ne güzel olur beee
modum düşük boş verin beni
öptüm sizi
Yukselt modunu ablacim gidicek gdio bi baslasak gerisi gelio hem senin bi hedefin var esin icin bunu basarcaksin geldginde sok olsun kih kih kuzenim yillardir kiloluydu bu tatilde bi gordum soka girdim 2.5 ay diyetisyene gitmis 10 kilo vermis o verdiyse biz ins veririz kahvaltiyi hergun ayni yapma bigun yymurtali bigun muzlu yap ki skilmaoff kızlar sabah kahvaltıları zull geliyorrr...yumurtadan çok sıkıldım ama yemezsem doymuyorum ..bu ara sabah canım birşey istemiyor..muz ceviz olayına mı dönsem ne
midem de kötü gene ..ki oruç tutmadığım halde..amaaan sıkkınım işte..yatsak kalksak ve hooop bu kilolar gitse ne güzel olur beee
öptüm sizi
vazgeçmek yok tabii canım ama sıkılmamak elde değil...Aynı mod ben de var canım almak o kadar kolay ki vermek aylarımızı alıyor. Hani böyle yaşamak yaşam felsefi dedik ama sonuç alamayınca insanın morali bozuluyor. Ben de öyle daha ne yapayım diyorum aç mi yasiyayim ama sağlıklı olmak fit olmak için vazgecmicez. OlucAk.
Yazdan bu yana o 7 kiloyu ben nasıl aldım anlamadım bile. Dün geçen sene giydiği m pantollara baktım aman Allahım göbeğim fırladı. 30 kiloyu verdim bu 5 kilo yapıştı sanki. Spor yapmak gerek ama bel fıtığı olunca zor zaten dersane de basliyacak sınavıma 3 ay kaldı. Kafam da deli sorular benim de..
aman be güzelim eşimi özlemem de etkisi sanırım..off Allah ayırmasın ve o iyi olsun da sabrederim ama özlüyoz işte..Yukselt modunu ablacim gidicek gdio bi baslasak gerisi gelio hem senin bi hedefin var esin icin bunu basarcaksin geldginde sok olsun kih kih kuzenim yillardir kiloluydu bu tatilde bi gordum soka girdim 2.5 ay diyetisyene gitmis 10 kilo vermis o verdiyse biz ins veririz kahvaltiyi hergun ayni yapma bigun yymurtali bigun muzlu yap ki skilma
Kahvaltı: kepekli sandviç ekmeği arasına krem peynir ve diğer peynir türlerinden koyup yedim 5 tane de patates kızartması 1 yumurta.
Bayramı güya kaçamaksız kapattım ama aynıyım demek ki kaçırSam ne olacaktı
aferim kıs nasıl dayandın maşallahBu bayram tatlı geri çevirme rekoru kirmış olabilirim. Kaçamak sadece bir minik şekerpare o da annemden gelin yapmış. Alınmasın diye yedim. Su böreği yok. Genel olarak kaçamak yapmadım 1 poğaça o kadar.
haklısın canım bende ramazandan sonra kahvaltı canım istemez oldu muzla ceviz baya iyi giidiiyodu olabilir aslında bizimkiler evde ben mecbur kahvaltı hazırlıyomoff kızlar sabah kahvaltıları zull geliyorrr...yumurtadan çok sıkıldım ama yemezsem doymuyorum ..bu ara sabah canım birşey istemiyor..muz ceviz olayına mı dönsem ne
öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?