Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi bayramlar arkadaşlar
bayramın 1. günü malum koşturmaca büyükleri ziyaret
yediklerim çok karışık yazsam olmıcak düzene girecek tabi

zor canım zor olmaz mı..bi de eşim olmayınca hiçbir şeyin tadı tuzu yok ..Allah kimseyi ayırmasın..onlar rahat etmemiz için uğraşıyor ama olmuyor işte..evim evim güzel evimdiyetimi de yapamıyorum orda yaa..geçen yıl da öyle olduydu ...off offff...
izni yok maalesef canım..o daha zor geliyor ya..Allah böyle ayrılık versin napalım..sağlık olsun da..

allah tez zamanda kavuştursun canım sizi
bizde burda sıcaktan diyet falan yapamıyoz canım ama toparlıcam böyle olmaz tabi

2. öğünüm

6-7 dilim hindi füme
yoğurt
domates

akşam

alabalık ve çipura
roka
3 çiğ köfte
zero

tatlandırıcıyla güllaç yaptım sonra da ondan yiycem az sonra

Bu bayram tatlı geri çevirme rekoru kirmış olabilirim. Kaçamak sadece bir minik şekerpare o da annemden gelin yapmış. Alınmasın diye yedim. Su böreği yok. Genel olarak kaçamak yapmadım 1 poğaça o kadar.

Kizlar valla hem.bayram hem tatil ipin ucu fena kacti esime dedim tarti alalim yoksa kendimi kontrol edemiorum die ama bu guzel yiuecekler ortam da birakilmio ki offf napcaz ecep
off çok fena çok

selam kızlar...herkeşler tatilde tabee..umarım hepimiz toparlarız durumu
dün nöbet çıkışıydım
sabah

kıymalı börek azcık
yoğurt

öğlen

actifryda nugget
yoğurtlu semizotu

akşam

tavuk çorbası
ayran
2 kaşık kızımın makarnasından

şimdi kalkıp yumurta salatası yapıcam
proteine devam

off kızlar sabah kahvaltıları zull geliyorrr ...yumurtadan çok sıkıldım ama yemezsem doymuyorum..bu ara sabah canım birşey istemiyor..muz ceviz olayına mı dönsem ne
midem de kötü gene ..ki oruç tutmadığım halde..amaaan sıkkınım işte..yatsak kalksak ve hooop bu kilolar gitse ne güzel olur beee
modum düşük boş verin beni
öptüm sizi

Aynı mod ben de var canım almak o kadar kolay ki vermek aylarımızı alıyor. Hani böyle yaşamak yaşam felsefi dedik ama sonuç alamayınca insanın morali bozuluyor. Ben de öyle daha ne yapayım diyorum aç mi yasiyayim ama sağlıklı olmak fit olmak için vazgecmicez. OlucAk.
Yazdan bu yana o 7 kiloyu ben nasıl aldım anlamadım bile. Dün geçen sene giydiği m pantollara baktım aman Allahım göbeğim fırladı. 30 kiloyu verdim bu 5 kilo yapıştı sanki. Spor yapmak gerek ama bel fıtığı olunca zor zaten dersane de basliyacak sınavıma 3 ay kaldı. Kafam da deli sorular benim de..

Yukselt modunu ablacim gidicek gdio bi baslasak gerisi gelio hem senin bi hedefin var esin icin bunu basarcaksin geldginde sok olsun kih kih kuzenim yillardir kiloluydu bu tatilde bi gordum soka girdim 2.5 ay diyetisyene gitmis 10 kilo vermis o verdiyse biz ins veririz kahvaltiyi hergun ayni yapma bigun yymurtali bigun muzlu yap ki skilma

Kahvaltı: kepekli sandviç ekmeği arasına krem peynir ve diğer peynir türlerinden koyup yedim 5 tane de patates kızartması 1 yumurta.
Bayramı güya kaçamaksız kapattım ama aynıyım demek ki kaçırSam ne olacaktı

vazgeçmek yok tabii canım ama sıkılmamak elde değil...
gidecek gidecek
aman be güzelim eşimi özlemem de etkisi sanırım..off Allah ayırmasın ve o iyi olsun da sabrederim ama özlüyoz işte..
izne ayrılıcam 5 gün sonra ama hiiiç istek yok ..dediğin gibi sürprizim için sabredip vericem ..
dediğin gibi değiştirerek yapmalı

ben de aynıyım beee

aferim kıs nasıl dayandın maşallah

haklısın canım bende ramazandan sonra kahvaltı canım istemez oldu muzla ceviz baya iyi giidiiyodu olabilir aslında bizimkiler evde ben mecbur kahvaltı hazırlıyom
offff bi versek kiloları

dün yediklrim
kahvaltım =peynir +zeytin+çay+2 dilim ekmek+nane domates
öğlen yok
akkşşam=tavuk 4 parça+bulgur pilavı+cacıkk
ara=1 küçük elma+erik
bugün yoldaydıık kemer tarafına gittik pazarı yaptık 12 gibi gittik
arabada 1 simmit+1 ayran kahvalltıı olarak
dönüşşte dışarda yedikk erken olldu ama akşşam yyemeeği olarak yedim
patlıcan kebab+ayran + çok az lavaşş
birde yolda meyve almmıştıım
1 kayısı+1 erik
eve geldik 1 kahve içtik
daha sonrası çayy
bugünü kapatıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…