Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

offf pfff gitmiyo bi türlüü
yarın piknik düşünüyoruz kız çok istiyodu gidemedik nasipse gidicez ayrıntıları yazarım
piknik iyi olur ızgara nasılsa..

Ben tatilde oldgum icin vermemek yerone almamak hedefim genelde gunduz ve sabah bisey yemiorum aksam hepbirliktr olunca yiyioruz bilac gndur aksamlari hep et yedim adet de olunca azcik tatli dondurma tadiorum alacatida bi dondurmacimiz var yememek imkansiz kizlar

protein aldığın sürece sorun yok bence daha ne olsun..ee tatilde de dondurma olmadan olmaz yanii..

bugün 08-20 arası nöbetçiyim gece yok çok şükür..sonra perşembeye son nöbet ..sonrasında izin başlar
kahvaltım

3 küçük sosis
yoğurt
peynir

günaydın güzeller...
belim gene fena valla ters bişey de yapmadım...offf...artmaz inşallah

dün akşam yemeğim

tavuk sote
cacık

bu sabah
kahvaltım

çeyrek sokak simiti(ince )
yarım muz
4 ceviz
1 parça peynir

Eki Görüntüle 1856527 anca paklar beniavrupa yakası eşliğinde kızımla nostalji yapıyoruz bu sıralar..
bencede en güzeli ayran duble olmuş missssss
benimde canım habire bişe istiyo ama yemiyom bak ayran hiç aklıma gelmedi
iyi yapmışınız anne kız bende çok severdim o diziyi

geçmiş olsun kuzum cumartesi günü benimde pazarda bi girdi havalardanmı ne
geçer inşallah

dün pikniğe gidecektik nasip denizeymiş
deniz kenarında hem piknik yaptık hem yüzdük eğlenceliydi
10 gibi kahvaltı yaptık
saat 3-4 arası denizdeydik
kızarmış hazır tavuk aldık +domates biber+meyve+çay
ayranda vardı
azucuk çekirdek
bugün ise
klasik kahvaltı
akşam=bamya yemeği 1 tabak
ara 1 meyve
çayla 1 avuç fındık

off aynen canım acıkıp duruyorum..ayran tutuyor neyseki
sağol bebeemm bugün daha iyiydi çok şükür...aman diyyim sana da geçmiş olsun dikkat et kendine
oh miss deniz yanında piliç hem yakmışsın hem de pro yiyip kaçamaksız atlatmışsın

Gecmis olsun cnm dikkat et

Kizlar nasilsiniz bakem tatildeyken cok yazamiorum yediklerimi yaa acik bufe cok fena bisey surekli eleme sistemiyle gdiorum yemekleri tatlilara gelince o cirkindir o kotudur die kendimi kandiriorum kih kih bu arada belinize dikkat edin sanirim herkeste bi agri dikkatli olun aman diyim

Gecmis olsun cnm dikkat et
sağol canım
bravoo sana tatlide böyle şeylere hayır diyebilmek çok zordur..

günaydın kızlar...
kahvaltım

yarım muz
3 ceviz

sabah sabah kalktım mutfağın tüllerini attınca makineye tabee buzdolabını camı gördüm..cam silindi buzdolabının üstü silindi..camın yanında olunca üstü ne çabuk toz oluyor yavv...poff...pisliği hiç sevmem ama temizlik yapmayı hiiiiç sevmem
haftaya kızımla dip köşe temizlik yapıcaz kandırırsam ergenyusu..eşim olmayınca ona kaldım..malum belimden tek başıma imkansız..halıları da veririm yıkamaya beni kışa kadar idare eder..sonrası üstten üstten napiimm
benden bukaa...hepiciğinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…