3.5km yürüyüş yaptım...ama sinir oldum ben mi tuhafım insanlar mı bilmiyorum..yürüyüş yolunda kazık kadar çocuklar yakan top oynuyor top bize takılıyor üstünden atlıyoruz dolanıyoruz..dayanamadım çocuklar kenarda oynayın burası yürüyüş yolu yürüyemiyoruz..anaları orda oturmuş çekirdek çıtlıyo..tık yok..ayyy insanlar çok duyarsız..kimse de tepki yok...
günaydınn hu huuuu..kimseler uğramamış gene..
ben dün ki yakantoplu yürüyüşten bezdiğimden bugün yürüyüşümü sabah yaptım..3.5km cepte
kahvaltım
yarım muz
3 ceviz
Günaydın kızlar pazartesi itibari ile başladım 3 gündür ekmekyok hayatımda bu gün sabah da 45 dk yürüyüş yaptım
kahvaltıda da domates salatalık peynir üzerine yeşil çay
boy :1.60
kilo :78
HEDEF :60 İNŞALLAHHH :)
Günaydın kızlar pazartesi itibari ile başladım 3 gündür ekmekyok hayatımda bu gün sabah da 45 dk yürüyüş yaptım
kahvaltıda da domates salatalık peynir üzerine yeşil çay
boy :1.60
kilo :78
HEDEF :60 İNŞALLAHHH :)
sersumcum iyi gidiyosun maşallahher ne kadar yürüyüşte engeller çıksadacanım millet gayesiz çocuğunu bırakıyolar nerde oynarsa oynasın
dünde pikniğe gittik mangal yaptık baya özlemişiz iyi gitti
akülü bisikletlere bindik kiralanıyormuş ilk kez gittik bu piknik alanına güzeldi
bugün ise evdeyiz bi dişçiye gittik teller çıkacaktı kızımın haftaya erteledi hayırlısı olsun
sersumcum iyi gidiyosun maşallahher ne kadar yürüyüşte engeller çıksadacanım millet gayesiz çocuğunu bırakıyolar nerde oynarsa oynasın
dünde pikniğe gittik mangal yaptık baya özlemişiz iyi gitti
akülü bisikletlere bindik kiralanıyormuş ilk kez gittik bu piknik alanına güzeldi
bugün ise evdeyiz bi dişçiye gittik teller çıkacaktı kızımın haftaya erteledi hayırlısı olsun
kimse kilosunu bilmiyor ki nasıl liste olsun..bayram yılbaşı gibi tatillerde böyle yapıyoz canım
dönüşte ilk hafta cuması herkes başlangıç kilosunu giriyor...