Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benim tartim suan yanimdq degil kilo bildirimi yapamadim kizlar bu hafta iinli olsam olur mu haftaya listeye girmek istiorum

Kizlar nerdesiniz biz tatildeydik esim polis oldugu icin cagirdilar geri donduk gecen yil da tatilden cagrilmistik yine yarim kalmisti vatan sagolsun sizler nerdesiniz ankarada yasayanlar iyi misiniz

Kizlar nerdesiniz biz tatildeydik esim polis oldugu icin cagirdilar geri donduk gecen yil da tatilden cagrilmistik yine yarim kalmisti vatan sagolsun sizler nerdesiniz ankarada yasayanlar iyi misiniz
canım bende girmiştim kimse yoktu çıktım ankarada deyilim sersumu merak ettim hiç girmedi
çok zor günler yaşıyoruz birliğimiz beraberliğimiz bozulmasın vatan sağolsun

Merhaba kızlar
Ben gelemiyorum
Gelemediğim için de çok üzülüyorum ..
Gelmedikçe de sanki kilo alıyorum .. Ameliyatıma da tatilimize de az kaldı .. Ben ipleri elime almaya çalışıyorum ..
Dün yine başladı.im

Sabah : bir minik kase yoğurt , 2 kuru kayısı , 1 avuç fıstık , çay

Öğle : yumurta salatası

Akşam : bir minik kase tavuk çorbası , kıymalı zero pirinç

Film izlerken tuzsuz çekirdek

Spor bir saat çocuklu yürüş

Selam Can'lar .. Nasılsınız ?
İnşallah herşey yolunda keyifler yerindedir ..
Benim dün yediklerim :
Sabah:
Omlet ve avakado
Öğle
Keşkek ve yoğurt
Akşam
1,5 karnıyarık ve yoğurt

Spor : kızımın peşinde parkta dolaştım ve biraz da yürüdüm. Gün içeride evde sürekli hareketliydim işler bitmiyor ..

selam kızlar umarım bugün girer sersum
benim yeme düzenim değişti ama toparlıcam
eşim işinde yer değiştirdi ve çok düzensiz geliyo saati belli deyil o yüzden farklı zamanlaerda yiyoruz
eğer devamlı böle olursa ben ben daha erken yicem tabi
bugün klasik kahvaltı akşamada sebze sote yapıcam
bu arada regl oldum fena şişim

Sersumm gel artik ya bnde diyatisyenimin verdgi listeye basladim tatilde aldim malum o yuzden pazartrsiden itibaren basladm genel anlamda meyveli yogurt yulaf leblebi kayisi ayran ara ogun aksamlari da et salata bi dilim ekmek kozlenmis sebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…