Kizlar nerdesiniz biz tatildeydik esim polis oldugu icin cagirdilar geri donduk gecen yil da tatilden cagrilmistik yine yarim kalmisti vatan sagolsun sizler nerdesiniz ankarada yasayanlar iyi misiniz
canım bende girmiştim kimse yoktu çıktım ankarada deyilim sersumu merak ettim hiç girmedi
çok zor günler yaşıyoruz birliğimiz beraberliğimiz bozulmasın vatan sağolsun
Evet sersum abla ankaradaydi bnde onu merak ediorum ins bozulmasin amin canm
Evet bende sersumu merak edenlerdenim inşallah iyidir. Rabbim yardımcımız olsun.
Selam
Ankara'da değilim siteye bi bakıyordum ben de merak ettim şimdi iyidir inş sersum
Kizlar burayi bos birakmayim cnku sizi merak ederim sersum ins yogunluktan girememistir oyle oldugunu dusunmek istiyorum ankara ve hastaneler cok yogun
sersum hala gelmemiş izinlerde kalktı memurların annesine gidememiştir zaten offffff sersumcum nerdesin merak ediyoruz
inşallah iyisindir
Kızlar sersum dan hale daha haber yok mu yaa. Bu kadar uzak kalmazdı inşallah çok yogundur çok merak ediyorum.
Canım Allah korusun.kızlarr çoook çokkk afedersiniz sizleri meraklandırmışımama haklısınız o gece kızımla ankarada yalnızdık ankara da olanlar bilir bombalar bizim evde patladı sanki..Kızım çok korktu..eşim uzakta o merakta ertesi sabahı eder etmez çok şükür annemlere geldik..
bu sefer de izinler iptal olayı yaşandı.benim iznim zorunlu izin olduğu için normalde bölünemiyor..iş yeriyle telefon trafiği,
onların merkeze sormasıyla iptal edilmediğini öğrendim..ama 3 gündür gidecem mi gitmeyecem mi stresi inanın allak bullak oldum..eşim de iyi çok şükür..Allah vatanımıza milletimize zeval vermesin..
kısaca böyle..aklıma geldiniz ama dedim ya çok stresliydim..geldim velhasıl..sağolun sizleri seviyorum
diyet hakgetire ama iştah miştah yok..dün iş olayı netleşti gittim alışveriş yaptım..bugün tam olarak başlıyacam inşallah..
bu hafta da liste olmasın bence hepimiz dağıldık malum olaylardan..haftaya başlarız listeye..bugün herkes kilosunu kaydetsin paylaşan paylaşsın haftaya liste yaparız..ben tartımı getirdim buraya ama burada faklı tartıyor anlamadımfazla geliyorum. .saçma sapan bişey oldu..halbuki gelir gelmez tartıldım..yeri değişince ayarı mı bozuldu bilmiyorum..artık burada sadece haftalık verip vermediğime bakıcam asıl kilomu evdekine göre ayarlıyorum çünkü..
hepinizi çok öptüm günlük gelicem inşallah..merakta bıraktığım için tekrar kusura kalmayın
amin canım..sağol Aleyküm selam canımçok şükür canım inan çok merak ettim aklıma herşey geldi eşinle falan ilgili allah korusun askeri hastanede falansa görevli olarak diye neyse allah kavuşturdu bizi sizide kavuştursun inşallah kızın iyi sen iyisin
diyetede başlıyosun bencede kilo bildirimi iyi oldu teyzemlerede selamlar öpüyoruz canım
off çok kötü olmuşş..haklısın..eşine de yazıkbenim kilo 75.4
benim eşimde yeni işinde geç geliyor 7 buçukta servise biniyo 8 buçukta evde bu benim için iyi olmadı
ben erken yicem kızımla artık o da acıkıyo ayrı yicez eşimle hiç alışkın deyilizo da yanlız kaldım diyor
henüz düzene giremedim dün eşimle yedik arkasından kurabiye falan fiyaskoydu
regl pazar bitiyor sporda yapıcam başlıcam artık
Çok şükür iyisin. Ben bugun tartılmayi bile unuttum. Bi delik çay içtim artık haftaya.
amin canım..Canım Allah korusun.
çok şükür . Allah ölenlere rahmet eylesin
Oh sersum abla bnlerce sukir girdin iyi olmana col sevndik seninde gelmenle gaza geldik artik hadi kizlat tum olumsuzluklsri birakip hayats ins yeniden baslioruz bugunben de burada 84 kg geldim..haftaya hayrola
sabah
dukan krepi
arası peynir zeytin
domates köz biber
az önce 1 kupa ayran 3 köfte..saat 3 gibi kızımla havuza gidicez..accuk da yüzeyim öpüldünüz..
sağol caNım DurmaK yoK ayNeN DeVam::Oh sersum abla bnlerce sukir girdin iyi olmana col sevndik seninde gelmenle gaza geldik artik hadi kizlat tum olumsuzluklsri birakip hayats ins yeniden baslioruz bugun
ah canım sen buraya bi gelsen her hareketide terlersin spor yapmana bile gerek yokGÜNAYDIN KIZLAR SABAH BİR SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIM SAUNA EŞORTMANI İLE RESMEN TERLER AKTI HER YERİMDEN YA HİÇ BÖYLE TERLEMEMİŞTİM BEN KAHVALTIDA DA YARIM SİMİT YEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?