Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm canlar
dün annemdeydik geçgeldik eve
sabahda geç kalktık kızımla 11 de kalktık
kahhvaltı yapmadan pazara gittik
kahvaltımız 1 buçukta yaptık
2 yumurtalı omlet +zeytin+peynir+domates salatallık+çay+ceviz+2 dilim tb. ekmeği
akşama=tavuk kavurma+kinoadan kısır+karatay komposto

kızlar biraz kendimden bahsedeyim
saçlarım baya uzundu ve çok yıpranmıştı üstüste yaptırmaktan bakım yapıyordum ama faydası olmuyodu en sonunda kestirmeye kara verdim zorda olsa kuaförde istediğim gibi kesmedi ben çok kat sevmiyorum v kesim seviyorum dip boyamıda kumral istedim koyu kumral yapmış birazda bakır yansıma oldu kuaförden yana hiç şansım yok istediğimi hiç yapmadılar o yüzden saçlarım çok yıprandı bende kendim boyamaya karar verdim
öncelikle kalan ypranıkları kızımla beraber kestik ve daha iyi oldu bakımda yaptım şimdi yumuşacık oldu omzuma deyiyor
netten bi aparat aldık saç kesme aparatı yuvarlak +v kesim yapılabiliyo ama uzaması lazım onunla kesicem uzatınca
kumral boyamıda kendim yapıcam inşalla yapabilirim kuaföre boş yere birsürü para döktüm istediğim olmadı
seneye istediğim uzunluğa gelincede ombre seti alıp uçlara yapıcam daha önce bir kere yapmıştım çok güzell olmmuştu kuaförden daha güzel uçlara diyorumm taaaa yukardan yapıyollar ufffffff bıktım kuaförlerden
sadece kaşım iççin giderim
ama şu anda yumuşacık olldu ipek gibi çabukta uzadılar keseli 1 ayıı geçti dip boyası 2 hafta olu ama beyenmedim biraz aksın kendim boyucam
ayyy neyse sıkıldınızmı kızlar arada da dertleşelim hep kilo kilo o da sıkıyo

Haklisin canm ya biraz da dertlerimizden mutluluklarimizdan bahsedelim bnde cok zor kuafor begeniorum yillardir yasadgim jer sehirde deneme yanilma yoluyla kuafor zar zor buluodum ona gdiodum hep simdi de yasadgim sehirde var ama ben bu zamana kadar saclarimi hic boyatmadim dogal.rengini cok seviyorum bide yipransinlar istemiorum

en iyisi canım ben zamanında çok uğraştım şimdide beyazlar var biraz çıkmaya başladı mecbur boyatıyorum
ben doğal yapmaya çalışıyorum canım inşallah olur

filiztoprak
ben de kestirmek istiyorum saçlarımi..yazın zor oluyr salamiyorum hep topluyorum bikktım..
Bu sabah usendim yuzemedim bu saatte de hafta sonu kalabalık oluyor plaj ..
Sabah

Past omlet
Koz

Köz biber

2.ogun
2 hamburger köftesi
Ayran
Doğranmış soğan domates ve maydanoz

Telden yazıyorum sapıtıyor bazen
Öptüm

Köz biber

2.ogun
2 hamburger köftesi
Ayran
Doğranmış soğan domates ve maydanoz

Telden yazıyorum sapıtıyor bazen
Öptüm
Bnde ne guzel cesme bodrum yuzuodum ya hersey mekemmeldi tatililimiz yarim kalana kadar olsun 15 gun gezdik buna da sukur simdi siz benim yerime de yuzun bol bol

A aaadddaaa eşim olmadan hiç bir şeyin tadı yok bu yıl tatil de yok zaten burda olsaymis da izin yokmuş.. annemlerin evi bizim için şans canım deniz kenarında bu da olmasa hiç vakit geçmez..

Akşam annemle yürüdük
Yemek yemedim 1 kase yoğurt yedim
Şimdi de balkonda limon eklenmiş sade soda icmekteyim .
Bugün proyu bozmadim aferin bana.
Yarın babamı Dr a goturucez öğleden sonra.
Koah oldu hala sigara içiyor dinlemiyor sesi kısık profa randevu aldık bronkoscopi yapılacak umarım bisey çıkmaz..
Su sigaradan nefret ediyorum..

Cok gecmis olsun canim ins hayirli sonuclar alirsiniz sende ailenin evinin tadini cikar oh miss

Kizlar size bisey sormak istoyorum ben diyet yaparken her aksam ac yatiyorum sabahlari midem kazinio iyandgimda acayip tatlisiyorum yemekten snra 6 gun hic bozmadan yapsam 7. Gun kesin biseyler atistirmak istiyoruz sizde de varmi boyle bi durum yoksa sadece benim basima mi gelio

Cok gecmis olsun canim ins hayirli sonuclar alirsiniz sende ailenin evinin tadini cikar oh miss
sağol canım..amin...
çıkarmaya çalışıyorum canım olduğu kadar artıkyeter ki sağlık olsun..ama insan evini rahatını özlüyor..annenin evi de olsa bir yere kadar..evlendikten sonra herkesin kendi düzeni..zor yanii
irademiz bi yerden sonra pes diyor sabır sabır nereye kadar..hepimizde oluyor böyle şeyler..

ben de dün A aaadddaaa gibi aç yattım ve acıktım şimdi..gidip dukan krepi yapıcam..arasına peynir ve balkan sosu koyup yiyecem..bu sosu yeni aldım göçmenlerin patlıcan kırmızı biberli yapılan sosu..birzamanlar bende yapmıştım..güzel oluyor..hazırını indirimde bulunca aldım..
bu yıl kışlık soslarım ne olacak bakalım..tatilden erken dönüp yapmalı biraz..domates sos olmadan olmuyor..
inşallah yapabilirim
şimdilik benden bu kadar..hepinizi öptüm

Mrb kızlar içinizde en şanslı benim sanırım kapalıyım ve kayınvalidem kuaför saçlarım sarı şu an ve platin sarıya çevirmeye çalışıyoruz zamanla oturacak sanırım omuzlarımı braz geçmiş şekilde saçlarım ve sürekli uçlarından aldırıyorum malum zor oluyor yıkamak çalışan bayan da olunca diyete gelince dün tatlı kaçamağı yaptım ama yürüyüş sayesinde göbek yavaş yavaş gidiyor gibi sanki ah birde regil olsam onun için de soğan kürüne başladım bakalım :)

Cok dgru bi tespit cnm tebrikler

Selam kızlar.
Sabah klasik kahvaltı 2 yumurta 1 dilim kepek ekmeği

Saat 3 de bir tabak zeytinyağlı türlü ama sonrasında da oğluma Sucuklu Kaşarlı, ketçap lavastan pizza yaptım ondan 2 dilim yedim. Saat 5 itibari ile yeme işini bitirdim.
Ama aklım da deli gibi rus salatası var ragliye birkaç gün kaldı herkesin canı tatlı çeker benimde hamur işi yada böyle şeyler. Bu aksam yapıcam ama yarın sabah yiycem şimdiden soyluyeyim ama 2 kaşığı geçmem. Mayonez i de az koyarsam sıkıntı olmaz ama oda bol mayonez li sevilir gerçi. Neyse artık.
Yarın yine dersaneli günler haftanın 4 günü gidiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…