Benimde cnm genelde agor hamurisleri ceker cnm bunun da sebebi bn pso im son zamanlarda tatli cekmio hep agor seylerSelam kızlar.
Sabah klasik kahvaltı 2 yumurta 1 dilim kepek ekmeği
Saat 3 de bir tabak zeytinyağlı türlü ama sonrasında da oğluma Sucuklu Kaşarlı, ketçap lavastan pizza yaptım ondan 2 dilim yedim. Saat 5 itibari ile yeme işini bitirdim.
Ama aklım da deli gibi rus salatası var ragliye birkaç gün kaldı herkesin canı tatlı çeker benimde hamur işi yada böyle şeyler. Bu aksam yapıcam ama yarın sabah yiycem şimdiden soyluyeyim ama 2 kaşığı geçmem. Mayonez i de az koyarsam sıkıntı olmaz ama oda bol mayonez li sevilir gerçi. Neyse artık.
Yarın yine dersaneli günler haftanın 4 günü gidiyorum artık.
Firinla cnm kizartmaKızlar kadınbudu köfteyi bulgur ile yapsam olur mu? Ama onu Kızartmak gerek dimi diyete uygun yapan var mı ben hiç yapmadım da
Sağol canım denicemFirinla cnm kizartma
geçmiş olsun canım iyi sonuçlar alırsınız inşallahA aaadddaaa eşim olmadan hiç bir şeyin tadı yok bu yıl tatil de yok zaten burda olsaymis da izin yokmuş.. annemlerin evi bizim için şans canım deniz kenarında bu da olmasa hiç vakit geçmez..
Akşam annemle yürüdük
Yemek yemedim 1 kase yoğurt yedim
Şimdi de balkonda limon eklenmiş sade soda icmekteyim .
Bugün proyu bozmadim aferin bana.
Yarın babamı Dr a goturucez öğleden sonra.
Koah oldu hala sigara içiyor dinlemiyor sesi kısık profa randevu aldık bronkoscopi yapılacak umarım bisey çıkmaz..
Su sigaradan nefret ediyorum..
ay çok şanslısın kız gerçekten bende kuaför maduruyum kendim boyucam bugün denedim saçımın biyerinde güzel oldu boyadıkça oturacak renk yarın 2 kutu alıcam hepsini boyucam bende pilatin röfle balyaj çok kullandım çok yıprandı şimdi daha doğal istiyorum oturunca renk dip boya yapıcamMrb kızlar içinizde en şanslı benim sanırım kapalıyım ve kayınvalidem kuaför saçlarım sarı şu an ve platin sarıya çevirmeye çalışıyoruz zamanla oturacak sanırım omuzlarımı braz geçmiş şekilde saçlarım ve sürekli uçlarından aldırıyorum malum zor oluyor yıkamak çalışan bayan da olunca diyete gelince dün tatlı kaçamağı yaptım ama yürüyüş sayesinde göbek yavaş yavaş gidiyor gibi sanki ah birde regil olsam onun için de soğan kürüne başladım bakalım :)
SAGOL CANIM SENDE GÜLE GÜLE KULLAN İNŞALLAH :)geçmiş olsun canım iyi sonuçlar alırsınız inşallah
benimde annem babam içiyor kardeşler içmiyoruz bende sevmiyorum çok pis kokuyor
haklısın canım eşin olmayınca tadı olmaz zor tabi bizimde bu pazar sayımı var 1 güncük kendimizi alıştırmaya çalışıyoz seni anlıyorum biz hiç ayrılmadığımız için tuhaf geliyo
annenin evi iyiymiş kıs deniz kenarında
bizim burda deniz kenarında oturanlar yiyecek bişeler koyuyalar termosa çay koyup soluğu sahilde alıyolar çok sıcak memeleket olduğu için gece 9 akadar dururlar bizde pazarları katılıyoruz benim kız tam bi deniz hastası
keyfini çıkar canım ne kadar kalıcan izin ne kadardı
ay çok şanslısın kız gerçekten bende kuaför maduruyum kendim boyucam bugün denedim saçımın biyerinde güzel oldu boyadıkça oturacak renk yarın 2 kutu alıcam hepsini boyucam bende pilatin röfle balyaj çok kullandım çok yıprandı şimdi daha doğal istiyorum oturunca renk dip boya yapıcam
güle güle kullan saçlarını canım
Bnde kapaliyim cnm ama evin icinde arkadas ortaminda acigiz ya o yuzden saclarima cok duskunum kih kih kendi rengini de bgendim gittiSAGOL CANIM SENDE GÜLE GÜLE KULLAN İNŞALLAH :)
bende alldım canım en son 69 a düüşşmüüştüm karatayla şimdii 75 llerdeyiimMerhaba kızlaaaar
nasılsınız? karatayla verdiğim kiloların hepsini aldım ben gari64.5 kg ile başlamış 10 kg vermiş 36 bedene düşmüştüm. Hey gidi günler :)
Ama 62.1 kiloya düşmüşüm. 1.5 kg haftada vermişim
Plates yapıyorum şimdi haftada 4-5 kez filan biraz da yediklerime dikkat ediyorum...
ah canım çok şey iistemiiyoruz ki bende rengi bullayımm hhep aynı kkulllanıcam yokksa çok yıpranıyoBnde kapaliyim cnm ama evin icinde arkadas ortaminda acigiz ya o yuzden saclarima cok duskunum kih kih kendi rengini de bgendim gitti
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa bekliyom herkesin şifacisi olsun. Dualarım seninle.filiztoprak sağol canım pataloji yarın çıkacak
Dr çok iyi konuşmadı dua ediyoruz
çok zor kızlar Moralimiz sıfır Allah yardım etsin inşallah..
Durumlar böyle olmasa yarın listeyi ben yapardım ama hiç iyi değilim ..beni 1-2 hafta idare edin moralim elverirse gelirim..siz de benim için dua edin lütfen..,Çok ihtiyacımız var.
Benden şimdilik bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?