Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benimde cnm genelde agor hamurisleri ceker cnm bunun da sebebi bn pso im son zamanlarda tatli cekmio hep agor seyler

Gunaydin kizlar sabah bi dilim kizArmis ekmek bi y kasigi cokelek 3 zeytin bi yumurta domates salatalik oglen kuru borulceli yogurtlu bi salata tarifim vardi o arada 2 kayisi 2 ceviz

Ikindi sutlu kahve bi parca botter aksam da 100 grm tavuk ve cacik kizlar nerdesiniz ozledim valla buralarin civil civil oldgu gunleri tabi herkes tatilde sanirsam

geçmiş olsun canım iyi sonuçlar alırsınız inşallah
benimde annem babam içiyor kardeşler içmiyoruz bende sevmiyorum çok pis kokuyor
haklısın canım eşin olmayınca tadı olmaz zor tabi bizimde bu pazar sayımı var 1 güncük kendimizi alıştırmaya çalışıyoz seni anlıyorum biz hiç ayrılmadığımız için tuhaf geliyo
annenin evi iyiymiş kıs deniz kenarında
bizim burda deniz kenarında oturanlar yiyecek bişeler koyuyalar termosa çay koyup soluğu sahilde alıyolar çok sıcak memeleket olduğu için gece 9 akadar dururlar bizde pazarları katılıyoruz benim kız tam bi deniz hastası
keyfini çıkar canım ne kadar kalıcan izin ne kadardı

ay çok şanslısın kız gerçekten bende kuaför maduruyum kendim boyucam bugün denedim saçımın biyerinde güzel oldu boyadıkça oturacak renk yarın 2 kutu alıcam hepsini boyucam bende pilatin röfle balyaj çok kullandım çok yıprandı şimdi daha doğal istiyorum oturunca renk dip boya yapıcam
güle güle kullan saçlarını canım

kahvaltım =2 dilim tb.ek+peynir+zeytin+domates salatalık+2 ceviz +çay
öğlen=meyve 1 erik+yarım şeftali
akşam=1 tabak kuru fasulye+2 kaşık pilav+salata
ara=1 meyve

Merhaba kızlaaaar

nasılsınız? karatayla verdiğim kiloların hepsini aldım ben gari 64.5 kg ile başlamış 10 kg vermiş 36 bedene düşmüştüm. Hey gidi günler :)

Ama 62.1 kiloya düşmüşüm. 1.5 kg haftada vermişim
Plates yapıyorum şimdi haftada 4-5 kez filan biraz da yediklerime dikkat ediyorum...

SAGOL CANIM SENDE GÜLE GÜLE KULLAN İNŞALLAH :)

Sabah yumurya cokelek 3 zeytin bi dlim ekmek oglen tarifli slatam aksam cacik et bide sade dodurmam var bu hafta cok sukur

günaydın kızlar sabah 45 dk yürüyüş 150 de ip atlatım çok az bir parça ekmek zeytin ve domates yedim bir kaç gündür düzeni bozmuştum bu gün yeniden düzene soktum bakalım nere ye kadar

bende alldım canım en son 69 a düüşşmüüştüm karatayla şimdii 75 llerdeyiim

Bnde kapaliyim cnm ama evin icinde arkadas ortaminda acigiz ya o yuzden saclarima cok duskunum kih kih kendi rengini de bgendim gitti
ah canım çok şey iistemiiyoruz ki bende rengi bullayımm hhep aynı kkulllanıcam yokksa çok yıpranıyo
bende yenii boyadım dipler biraz bakır turuncu arsı oldu ama yinede kuaförden daha iyi oldu sonuçta ilk boya

bugün kahvaltım klasik
akşam= lavaş arasında sebze ve 1 parça tavuk vardı yanında 2 bardak su ayran yapmaya üşendim
ara =1 meyve

bugün doktora gittim tahlil yaptırdım b 12 ve demir eksikliği çok düşük çıktı hap verdi yarın başlıcam inşallah kilo yapmaz 3 ay içilecemiş tekrar yapıcak tahmiin ediyodum zaten
öpüyorum kızlar

filiztoprak sağol canım pataloji yarın çıkacak
Dr çok iyi konuşmadı dua ediyoruz

çok zor kızlar Moralimiz sıfır Allah yardım etsin inşallah..
Durumlar böyle olmasa yarın listeyi ben yapardım ama hiç iyi değilim ..beni 1-2 hafta idare edin moralim elverirse gelirim..siz de benim için dua edin lütfen..,Çok ihtiyacımız var.
Benden şimdilik bu kadar..

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa bekliyom herkesin şifacisi olsun. Dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…