canım iyi çabuk iş bulmuş ne güzel.çalıştığı otel krizlerden dolayı kapanmma aşşamasına geldi tazminatını alıp çıkmıştı
5-6 ay dır iişsizdi ççok şükür başkka otele giirdi canım muhasebe şefi ollduğğu iççin kolay bullunmuyor
çok şükür çalışıyor şimdi sadece geç geliyor biizde yıllardır beraber akşam yemeklerini yediğimiz için zzor geldi idare ediyoz
eşin ne kliniği açacak canım saaçların güzel ama sarı çok ypratıyo üstüste yaptırma dip yaptır benim canım çok yandı bu saçlardan kısaltmak zorunnda kaldım uzunda çok seviyorum yaza kadar istediğim gibi olur inşallah arada bakımda yap zeytin yağı bile yetiyor bakıma
sağol canım
özledik canım bekliyoruz
tedavisi vvarmıymmış canım beniimde annem uykuda çok sıkıyo yani gıcırdatıyo dişlerini aynı şeymii bilmiyorum
kuzumyaaa çocuğu yorar ihmal etmeyin canım
eşimin işine alışmaya çalışıyoruz canım biz onla yemiyoruz artık çay falan içiyoruz beraber iş olsunda canım napalım önemli olan o
evet canım çok güzel oldu sadece plaklar uğraştıracak
biraz katlanacak kuzum
sağol canım
Yapalim kuzum ama ben sabah tartilmayi unuttum yaa ben 6 ya kadar beklim sonra yapimfiliztoprak
g. hafta=74.7
bu hafta=73.8
fark=0.9
haftalık yüzde= 1.204
aaadddaaa liste yapalımmı canım 2 kişiyiz
Ins sigcaksin cnm bn inaniorum seni de ozlicez desenesabah 1 taze inçir . baya buyüktü yalnız
öğlen mercimek çorbası 2 kase
ayranım var 2 bardak kadar ama daha ona başlayamadım.
leblebi atıştırıyorum.
akşama bi şey yemem. 2 kaşık çorba içsem yeter. sonra türk kahvesi
önümüzdeki 3 hafta yokum.
haftaya kampus de kayıtları yapacağız
sonraki 2 hafta yıllık izin aldım.
düğün de var. bakalım elbiseye sığacak mıyım
İNŞALLAH CANIMIns sigcaksin cnm bn inaniorum seni de ozlicez desene
işi iyiymiş canım bence klinik daha iyi olur burdada çok var ama işleri iyi rabbim sizinde nasibinizi verir inşallahcanım iyi çabuk iş bulmuş ne güzel.
eşim veteriner. bakalım. işleri iyi olur mu. ne olur bilmiyoruz .
hayırlısı olsun herkesin eşi için inşallah
saçlarım çok gür ve sağlam maşallah.
neler neler gördü o saç da bi şey olmadı.
ben de 2 yıldır kısa kullanıyorum . uzundu daha önce . kısa daha bi rahatlıkmış onu anladım. uzun güzel ama bakımı kurutması zor. saçım gür olduğu için kurutmak çok zor. kurutmasam 2 gün kurumaz inan.
tamam canım bizbizeyiz acelemiz yokYapalim kuzum ama ben sabah tartilmayi unuttum yaa ben 6 ya kadar beklim sonra yapim
canım sen bu azimle sığarsın elbisene resim bekleriz benimsaçım gür sanırdım seninkidaha iyiymiş benim baya dökülüyorsabah 1 taze inçir . baya buyüktü yalnız
öğlen mercimek çorbası 2 kase
ayranım var 2 bardak kadar ama daha ona başlayamadım.
leblebi atıştırıyorum.
akşama bi şey yemem. 2 kaşık çorba içsem yeter. sonra türk kahvesi
önümüzdeki 3 hafta yokum.
haftaya kampus de kayıtları yapacağız
sonraki 2 hafta yıllık izin aldım.
düğün de var. bakalım elbiseye sığacak mıyım
Bnde sabahlari kahve iciorum oglen tavuk salata aksam da meyve yogurt yedim bigun yeme duzeni semineri vardi psikologla cok guzeldi bni cok bilgilendirdi cnmİNŞALLAH CANIM
dönüşte nasip olursa resim atarım elbisemle. sığdım diye yazarım inşallah
sen ne yedin
teşekkürederim canım 2 kişi olunca meydan bize kaldıEvett bayanlar haftamizin birincisi filiztprak kendisini yurekten kitluyoruz tami tamina 900 gr super
ne güzel canım yararlı olmuş senin adına sevindimBnde sabahlari kahve iciorum oglen tavuk salata aksam da meyve yogurt yedim bigun yeme duzeni semineri vardi psikologla cok guzeldi bni cok bilgilendirdi cnm
Sagol cnmteşekkürederim canım 2 kişi olunca meydan bize kaldı
ama iyi vermişiim yaaaa
ne güzel canım yararlı olmuş senin adına sevindim
Bizde esimle yemege ciktik bugun yarin bnde ortaligi toplarim birazcik temizligim kaldi evdeyken rahat oluo bu islerbugün pazara gittim baya bi yoruldum çamaşırlarda birikmiş onlarlada uğraştım
şimdide dinlenmece
Me yedin disarida.Bizde esimle yemege ciktik bugun yarin bnde ortaligi toplarim birazcik temizligim kaldi evdeyken rahat oluo bu isler
Kofte salata yogurt yedim cnm tabiki yuruyusumu de yaptimMe yedin disarida.
Ben bu sabah menemen
2 yumurtadan
Oglen bi kase yogurda cilekli musli koydum.
Aksam patlican briber domates domatesli sarimsal soslu Cok at yeim
Spor yaptim .plates
Karin bacak yapiyorum Sadece
Filiz tenrik ederim
Ne demek cnm ya sen hallet islerini gel yeterki ozluoruzselamkızlar..vallafiliztoprak A aaadddaaa @demirleke sizden Allah razı olsun topik sayenizde boş kalmıyor canlar
ben düzenli anca eve dönünce gelebilirim..tedavi aşamasına bi geçsek düzelicez inşallah..salı kısmetse evime kavuşucam...tabii görecembakalım hanyayı konyayı
filiztoprak canım tedavisi yatarken diş sıkma önleyici aparat kullanacak ama benim kız kullanamıyor ergen olduğu için gelişimini bozarmış ..annen kullanabilir canım..35-40 tl bişey netten bakarsın..yazık kullansın kadın..biz de gece rahatlatıcı uyku verici şurup kullanıyoruz şimdilik..bakalım..
buralar serinledi..hatta üşüyoruz..darısı olmayanaların başına
benden şimdilik bu kadar..
Tabiki var cnm hosgeldinMerhaba kızlar benim içinde yer var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?